ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Vystúpenie LÚČNICE a koncert VOJTU NEDVĚDA sa z technických príčin RUŠÍ !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestský amfiteáter Sereď /  Vystúpenie LÚČNICE a koncert VOJTU NEDVĚDA sa z technických príčin RUŠÍ !!!

– vstupenky zakúpené online vraciame automaticky
– vstupenky zakúpené v hotovosti v pokladni kina vraciame od 11.8.2022 v pracovné dni štvrtok-nedeľa
Tí, ktorí majú záujem o toto podujatie ho môžu navštíviť 6. augusta v Myjave a 7. augusta v Pezinku.

 

zdroj: Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dobry den pre vsetkych.
    TAto Sered a kultura??????
    Nech vsetky podujatia daju rovno a hned na Myjavu a do Pezinka.Este ze vraciate vsutupenky tentoraz lebo by som vam podakoval velice keby ze napisete ze mame ist tam za ne.
    TAkzeeeee asi uz nikdy dopredu nezakupime vstupenky na seredsku kulturu.
    Nic nieje v poslednej dobe tam kde ma byt a este ku tomu sa rusia.Asi treba skor Galantu a Salu pozerat to je pomerne blizko.Vdaka Sered kulturak dalsie opletacky z vratenim listkov.

  2. preco nenapisete ake technicke priciny ci je niekto chory alebo zase to p Cavojsky nezvladol ako ten ACCEPT to bola katastrofa v tom kulturaku nalepeny na sebe ktovie kolky si odniesli covid mali ste hned napisat ze aj FRAGILLE je zrusene aby si nekupovali listky

  3. Alebo bude na Myjave a v Pezinku a tam treba kupovavat listky.TAm snad aspon bude.Nevadiiii .Budu volby a snad sa to tuna uz aj toto poriesi.

  4. páni je nutné vymeniť Čavojského už dlho bačuje a honobí pre seba. Nech ide tam odkiaľ prišiel, len nie do Trnavy odtiaľ ho vyhodili preto, že nepriznával tržby. To v Seredi sa nenájde jeden čestný a odborne zdatný človek ?

  5. Neviem či stále ale v kulturáku ako účtovníčka pôsobila aj jeho družka z ktorou žije, tak že mali to všetko v suchu.

  6. Toto je už veľmi pod úroveň nášho mesta. Zrovna dnes som manželke hovoril, že si vyhradíme čas a na to pôjdeme…
    Evidentne, v našom meste treba k záujmu o kultúru pribaliť aj plán B, C aj D.
    Ak by to bola iba občasná záležitosť, zdržím sa tohto komentára, ale akosi je to moc pravidelné v poslednej dobe a to nehovoriac o tom, že ak ku niečomu už príde, tak sa dejú veci ako v prípade toho ACCEPTu napr.
    Smutné…

  7. Ale dobre je jedno.Bol som na Accepte.V bare my predali listok.Jeden som platil ale dali my dve pasky.Supeer len tak dalej.Ako je dobre ze boli vsetci tam trosku podgurazenyyyyyyyy.Hned som volal kamosovi a sli sme dvaja.Vdaka kulturak aj nabuduce.

  8. Na SN už vyšiel článok, že dôvodom zrušenia bol nezáujem. Skôr by mali robiť niečo s cenou, keď v Šoporni dokážu urobiť kultúru za 4€ na osobu na deň (Polemic, Majk Spirit a Kollarovci) V dnešnej dobe, keď ľudia otáčajú každé euro si rozmyslia či rodina dá toľko peňazí na kultúru.

  9. Nadavate na Čavojského, ale keď sem dotiahol Limp Bizkit a podobné svetové skupiny a spevákov tak ste boli šťastný, lebo 10rokov dozadu ste ani nesnívali že tu môže niekto taký prísť. Na Lúčnicu sa predalo 140listkov, keď tu bol Limp tak Amfik skoro rozdulo čo tam bolo ľudí.

  10. Pán Veselicky,že sa snim vôbec bavíte.Naschval som napísal s ním,lebo podľa mňa je to len jedna osoba,všimnite si ten časový odstup.Asi tak každých 5.minut,a ten istý štýl.

  11. mate pravdu kino funguje ako nikdy predtym vsetko pekne prerobene cistucke vonave a nie ako v kulturnom dome vsade spina ohorky a tie upratovacky nech uz idu do dochodku len sa tam motaju preco tam nikdy neni tak upratane ako v kine

  12. Skor asi je skoda ze tam konci ten co lepi plagaty a dal im dokopy to DKAffe.Vzdy ked ho stretnem vie pozdravit a poradit a je vzdy v pohode.Skoda ze si ho nevedia udrzat.Ma vzdy dobru naladu ci rano ci poobede a vie a je, ochotny pomoct ked treba.Aj pri vystupeniach aj vsade kde je treba.Co tam boli pred nim??Radsej sa nevyjadrujem.

  13. Milý občania za tie peniaze by tam nikto nerobil, upratovačky v kulturaku tam majú oveľa viac budov než upratovačka v kine. A porovnávať prerobené kino s totalne komunistickou rozpadavajucou sa budovou je hanba Serede. A ktovie kde sa strácajú tie peniaze na kultúrny dom???

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img