ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Na billboardoch už verejne propagujú vojnu a agresora Putina. Bude polícia účinne konať aspoň teraz?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Keď sme ešte na prelome februára a marca prichýlili prvých vojnových utečencov z Ukrajiny, očakávali sme na tému vojny odlišné názory. Predsa len, mnohí Slováci už dlhšiu dobu prezentujú zjavne prokremelské názory, priam adorujú prezidenta Ruskej federácie Vladimíra Putina a to žiaľ bez základnej znalosti faktov a histórie.

Za skutočný problém považujem stav, kedy blaho a prosperitu v Ruskej federácii chvália ľudia, ktorých rodinní príslušníci pracujú v západných firmách, odišli pracovať smerom na Západ od Slovenska, alebo dokonca už roky žijú a pracujú vo Veľkej Británii, Írsku, Švajčiarsku, či dokonca v USA.  Pretvárka, hlúposť, alebo len svojské riešenie vlastnej frustrácie z odchodu a neschopnosti robiť pre spoločnosť  niečo užitočné v krajine, v ktorej sa narodili, vyrástli a ktorá im dala vzdelanie?

Už v marci, teda prvom mesiaci dobyvačnej vojny vedenej Ruskou armádou na území iného suverénneho štátu, v meste Sereď pribudli dva billboardy s vizuálom „MY SME UKRAJINA“.

Písali sme o nich tu:

Na dvoch billboardových plochách v meste sa nachádza vizuál “MY SME UKRAJINA”

Iba niekoľko dní po ich osadení, bol vizuál billboardov zničený poliatím červenou farbou. Nejaký „hrdina“ pod rúškom noci zničil cudzí majetok, o vybudovanie ktorého sa nijako nepričinil.

Nie, nezakúpil si aj on reklamnú plochu a neobjednal si výrobu a výlep billboardu s vizuálom zodpovedajúcim jeho mentálnej vyspelosti, on jednoducho zničil cudzie

Billboardy so symbolickým nápisom “MY SME UKRAJINA” na podklade zástavy Ukrajiny, víkend nevydržali

Vlastník výlepov následne zmenil grafický vizuál na neškodný a nepochybne logický odkaz „MIER UKRAJINE“.

Aj tento vizuál bez poškodenia psychopatickým jedincom dlho nevydržal. Písali sme o tom tu:

Billboard s textom MIER UKRAJINE je poškodený

Hlavne v nočných hodinách zákerne útočiacim jedincom už poškodzovanie cudzieho majetku nestačilo, pokročili v agresivite ďalej.

Dnes sú billboardy opätovne nielen že zničené, ale proruskí šíritelia propagandy už pokročili a cudzí majetok zneužili na vlastnú propagandu. Bez zaplatenia, na úkor iných obsadzujú cudzí priestor, majetok a územie. Čo to len pripomína? Že by okupačnú vojnu vedenú Vladimírom Putinom v inom štáte, nezákonné obsadzovanie cudzích teritórií, ničenie majetku patriaceho iným ľuďom?

 

Už pri prvom poškodení billboardových plôch sme napísali:

Generálny prokurátor Slovenskej republiky Maroš Žilinka, by mal hneď ráno dať pokyn Orgánom činným v trestnom konaní k bezodkladnému vyšetreniu poškodenia dvoch billboardov so symbolikou podporujúcou utrpenie na Ukrajine.

V tomto prípade sa nejedná „len“ o trestný čin poškodzovania cudzej veci, ale môže ísť a s najväčšou pravdepodobnosťou aj ide  o podstatne závažnejší prejav intolerancie , schvaľovania násilia voči jednotlivcom a skupine obyvateľov a podpory vojny vedenej armádou Ruskej federácie a teda zjavného agresora voči Ukrajine.

V kontexte s niektorými diskusnými príspevkami ako na sociálnych sieťach, tak aj v diskusii pod článkami v našom médiu, kde niektorí diskutujúci verejne priamo schvaľujú  poškodenie billboardov a dokonca vyzývajú k ich  podpáleniu niet pochýb, že medzi občanmi okrem ochoty pomôcť utečencom – matkám s deťmi z bombardovanej Ukrajiny, sú aj jednotlivci, alebo organizované skupiny ochotné takto demonštratívne konať a verejne prezentovať svoje scestné a nebezpečné názory.

Pripomíname aj na základe vlastných skúseností, že od nenávistných komentárov v diskusiách a vyhrážkach takpovediac medzi riadkami, je len kúsok k zastrašovaniu konkrétnych ľudí, ničeniu ich majetku a fyzickým atakom.

– – –

Odvtedy agresivita prorusky orientovaných jedincov podľa našich predpokladov výrazne stúpla na sociálnych sieťach, v diskusiách na internete, ale aj v krčmách a – aj na týchto plochách.

Dnes už ide o otvorené a verejné schvaľovanie vojenskej agresie Ruskej federácie voči Ukrajine, ide o verejné schvaľovanie vojny, násilia a vraždenia civilistov na Ukrajine, za ktoré je zodpovedný práve Vladimír Putin a okupačná Ruská armáda.

Bude polícia, prokuratúra a justícia účinne konať aspoň teraz? Alebo si počkáme na čas, kedy v niektoré ráno nájdeme dobitú Ukrajinskú mamičku idúcu do práce, aby uživila svoje deti, s ktorými musela utiecť z Ruskou armádou bombardovanej vlastnej krajiny?   

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Žiadne ukrajinské bilbordy,vlajky a bude pokoj.Ja osobne ukrajincom pomáham,ale tiež sa mi nepáči,že na budove Matice slovenskej visí ukrajinská vlajka.

  2. Už sa z tej Ukrajiny nezbláznite. Bude polícia riešiť poškodenie Slavína, či pamätníku v Piešťanoch, alebo kreténov, ktorí behali po Bratislave s ukrajinskými vlajkami, na ktorých bol znak Azovu? Ten je mimochodom na zozname tzv. extrémistických symbolov v príručke NAKA. Som za, nech sa rieši bilboard, ktorý je tam na 2 veci ale zas a znova buďme objektívny a merajme rovnakým metrom.

  3. Mám u riti túto tému . Riešim veci ako ceny potravín a ceny pohonných hmôt. Áno kliky na túto tému tu zarábajú peniaze ale nie čitatelom.

    Akoby povedal Volodymyr Zelenskyj “ NA ZDRAVIE !

  4. Mna by skorej zaujimalo kedy sa byvali STB-aci a ich spolupracovnici verejne ospravedlnia za to zlo ktore napachali na slovenskom narode. O tom treba clanocek. Lebo tato cast dejin este stale nie je vysporiadana. A pohrobkovia a tajny spolupracovnici STB posobia doteraz v medialnom a verejnom priestore. Pracovali pod roznymi krycimi menami ako Domovnik, ci Veduci. Toto je tema co zaujima slovakov. My sme Sered a nie ziadna Ukrajina. Ten napis bol jedna velka provokacia. Inak neviem o tom ze je trestne napisat meno Putin. Vladimir Putin je jeden top statnik. Nie ako ty skrachovanci co mame tu v parlamente a prezidentskom palaci. Druha vec je poskodenie plagatu, ano to odsudzujem.

  5. Všetkého moc škodí. Načo je toľko billboardov s rôznymi nápismi? Ja si osobne myslím, že všetci sme za mier na Ukrajine a aby už prestala tá nezmyselná vojna, ale provokovať? Ale popísať ich, to tiež nie je na mieste. Mali by sme sa normálne chovať k danej situácii. Takýmto spôsobom ničomu nepomôžeme.

  6. Normálne je vedľa ciest nemať žiadne bilboardy. Aj tieto dva sú len vizuálny smog. Mesto by malo začať s odstraňovaním vizuálneho smogu v Seredi.

  7. Dúfam, že všetkých podporujúcich nášilie, vraždy na tejto stránke polícia podľa IP zistí a zaplatia pokutu. Takýto človek nie je homo sapiens.

  8. zaujímavé ako vás trápi zničenie bilbordu a už vôbec vás nezaujíma ten nápis ktorý vpodstate zaznáva Slovensko. Kto napíše a tvrdí, že „My sme Ukrajina“ nie je normálny alebo je VLASTIZRADCA, MY sme SLOVENSKO a nie žiadna Ukrajina, kto to tvrdí, tak by mal byť odsúdený ako vlastizradca, nech by bol aj na tom najvyššom poste

  9. Anonym 11:19
    Kde máš na tomto billboarde napísane My sme Ukrajina prosím ťa? Proruským dezolátom už vadí aj nápis Mier Ukrajine, aj zato je podľa výkladu dezolé práva § XY ods. 9 vlastizrada? Pritom sa jedná len o symboliku a súcit s našim východným susedom a jeho obyvateľmi ktorých napadol ruský agresor na čele s Putlerom…

  10. To sú iba hlúpaci s max učňovkou, čo v živote nič nedokázali. Ospevujú ruSSko aká je to super krajina a putin super prezident no žiť tam nejdú lebo tam je chudoba a bieda a hlavne cenzúra. To sa im už na tom zlom Slovensku dobre žije.

  11. Rusi sa spravaju ako niekto kto byva v byte o rozlohe 800m2 a vsade bordel a kvoli tomu ze sused ma krajsie tak preburava steny a zabera mu izby v ktorych robi rovnaky bordel ako ma doma.

  12. Brano 1. augusta 2022, 16:58
    Asi tak. A niektori susedia tomu prepadnutemu povedia, ze tak ti treba. Ini mu zasa budu radit, ze ved mu daruj polku bytu a budeme tu mat klud…

  13. A pritom staci tak malo ku skonceniu tejto nezmyselnej vojny. Staci jeden rozkaz z Kremla: Zastavit vojenske utoky a stiahnut sa za hranicu Ukrajiny.

  14. Anonym 1. augusta 2022, 11:19
    Nechce sa mi rozsirovat tvoj vseobecny rozhlad, ale sorry, neda mi to. Ked v r. 2015 teroristi vystrielali redakciu satirickeho casopisu Charlie Hebdo, ktosi vymyslel ako podporu mrtvym a pozostalym slogan ze „Je suis Charlie“-Ja som Charlie. Nikto sa nad tym nerozculoval, ze zrovna ona byt nejaky Charlie a do par dni tento slogan zdielali miliony ludi napriec Europou. Slogan na prvom, povodnom bilborde v Seredi ze „My sme Ukrajina“ bol urcite mysleny presne v tomto duchu. Ako podpora statu, ktory bol napadnuty svojim susedom. Nemusis skakat, neboj sa, nikto nechce od teba aby si bol Ukrajinec. Ani tym nikto nezaznava nase Slovensko. Silne slova o vlastizrade pouzivaj uvazlivo. Mier s Ukrajinou. Mier s tebou.

  15. Konečne niekto normálny nabral odvahu, neviem co je na tom napíše propagácia vojny asi to co aj ta vlajka… Treba zavrieť všetkých reportérov a televízie lebo propagujú vojnu v svojich reportážach. Za ďalšie billboard není poškodený poškodená je len nálepka. A trebalo by tam zavesiť dve veľké slovenské vlajky lebo sme na slovensku a máme svoje problemi! A teším sa na den ked sa ludia dozvedia ze je to len špinavá hra západu a Ukrajiny a len tu ludi vymielajú a presviedčajú ze rusko je to zlé je to úbohé a trapne. A ničenie tejto nálepky len dôkazom toho ze ludia majú vlastný rozum a tieto trapne Ukrajinske veci tu nechcú pan Majko takze sa zmierte ze su aj ludia čo majú rozum a nejdú ako ovce v hlavnom prúde západnej propagandy a dezinformácji

  16. Vladimír vráť sa prosím ťa do školy, rovno môžeš ísť študovať do Moskvy. Tak vraždenie, genocída, zrovnávanie miest so zemou a zaberanie cudzieho územia ruskou armádou je podľa teba „hra západu“. Vymletý si v prvom rade ty, a to ruskou propagandou. Brano to pekne napísal o tom byte. Len tí tešiaci sa susedia nechápu, že po zabraní susedného bytu bude potom rus búrať aj stenu na jeho byte a bude od neho chcieť presne to isté, čo od suseda.

  17. Vladimír 2. augusta 2022, 7:43
    Tak „je to len špinavá hra západu a Ukrajiny“…to je neskutočné, vieš to nejako bližšie vysvetliť?
    Špinaví ruskí nájazdníci predsa na Ukrajinu vtrhli z Východu, nie?
    Zomierajú nevinní Ukrajinci, to je hra podľa Teba?
    A akú hru hrá Západ? Že dodáva zbrane napadnutej zemi? Veď tým nič neporušuje. Alebo áno? Vysvetli.

  18. Podľa môjho názoru Slovensko má bielomodro červené farby ! Naše mestá by nemali hyzdiť farby iných štátov ……..

  19. Preboha….samý primitív sem prispieva! Tie idiotské výlevy sa nedajú ani čítať: „IQ tykve“
    Občas nejaký anonym napíše rozumnú vec, ale tí sprostí ho vždy prehlušia! 🙂

  20. Ako ten debžo 08.50! Však ten nechápe ani sám seba, nie ešte nejakú bezpečnosť štátu, ktorý nemôže strpieť daľšiu baštu NATO na svojich hraniciach! To ale nedokáže ani pán Majko!

  21. ffdf 2. augusta 2022, 11:58
    Ty myslitel, teraz Rusaci budu mat susedov Finov v NATO. Na hranici dlhej 1300 km. Ty basta NATO, to si teda pomohli. Palec hore im aj tebe.

  22. Pre Anonym 1. augusta 2022, 15:53 – toto si napísal – To sú iba hlúpaci s max učňovkou, čo v živote nič nedokázali. To je fakt názor hodný múdreho človeka.

  23. takychto popisanych bilboardov je na slovensku viac,len sa to boja media ukazovat,ludia tu zo svojich dani uz nechcu zivit ukrajinskych prizivnikov.ukrajinci maju az 80% krajiny nedotknuej vojnou,tak hajde do svojej krajiny a tam sa mozete roztahovat,

  24. Z dnesnych sprav z choreho ruSSka:
    Ministerstvo obrany Ruskej federácie sa domnieva, že Spojené štáty sú priamo zapojené do vojny na Ukrajine.

    Pritom rusom davaju 15 rokov basy za oznacenie vojny vojnou, lebo to nie je vojna ale specialna operacia..

  25. anonym 19,57h,si zo slabsej sosocialnej rodiny,kde bol alkohol ,tyranie,kazdodennym ritualom,je mi ta luto,tvoj pripad je bohuzial nezvratny.

  26. Záporožská atómová elektráreň je úplne bez kontroly, tvrdí šéf Medzinárodnej agentúry pre atómovú energiu. Grossi zároveň vyzval Rusko a Ukrajinu, aby povolili odborníkom elektráreň prezrieť s cieľom stabilizovať situáciu.

    Grossi tak chce zabrániť nukleárnej katastrofe. Uviedol, že situácia v Záporožskej atómovej elektrárni v meste Enerhodar na juhovýchode Ukrajiny je každým dňom nebezpečnejšia. Ruské jednotky sa elektrárne zmocnili v marci, krátko po začiatku ruskej invázie na Ukrajinu.

    „V elektrárni boli porušené všetky princípy atómovej bezpečnosti,“ vyhlásil Grossi. Zároveň vymenoval niekoľko konkrétnych príkladov porušenia bezpečnostných pravidiel a dodal, že ide o miesto, „kde stále prebieha aktívna vojna“.

    Grossi tiež uviedol, že bola prerušená dodávka príslušenstva a náhradných dielov, tak si nie je istý, či má elektráreň dostatok potrebných zásob. MAAE podľa neho musí skontrolovať aj správne zabezpečenie jadrového materiálu. (TASR)

    Čítajte viac: https://www.sme.sk/minuta/22975783/zaporozska-atomova-elektraren-je-uplne-bez-kontroly-tvrdi-grossi

  27. Dlhu dobu som sa nemiesal do diskusie a „len“ som sledoval jej vyvoj vo viere, ze spolocnost ma obranne mechanizmy, ktorymi v skutocne krizovych situaciach eliminuje debilov a polodebilov s tym, ze ti normalni ludia sa chopia kormidla a vratia spolocnost nazad do prudu logicky tecuceho smerom k prezitiu spolocnosti.

    Konecne si aspon niektori ludia zacinaju uvedomovat, co znamena bombardovanie infrastruktury cudzej krajiny a z toho vyplyvajuce rizika a nasledky pre celu oblast, v niektorych pripadoch dokonca kontinent.

    Zijeme v dobe globalne poprepajanych ekonomik vlastne vsetkych statov – to, ci bude hladomor na jednom kontinente, mozno na viac ako polovici obyvanej casti zemegule, nezavisi od pohladu a sirenia hoaxov a propagandy proputinovskych trollov, ale z nevyhnutnosti, o ktorych mozno 99% beznej ludskej populacie ani len netusilo. V tomto pripade je to konkretne vyvoz a distribucia milionov ton obilia z Ukrajiny.

    A ako je uvedene vyssie, ci budeme po pandemii a pocas dalsich vln utesnovat okna a riesit dekontaminaciu prsiplastov a naslednu rakovinu u nasich potomkov, zavisi napr. prave na bezpecnosti atomovych elektrarni, ktore bomby vybuchujuce v ich blizkosti teda „radi nemaju“.

    Ludia sa odnaucili rozmyslat, analyzovat dostupne fakty a hladat suvislosti. Ziju v mylnej predstave, ze FB a Google im ponukne spravne odpovede na vsetko a hned. Nie, prave opacne ! Vmanipuluju ich do priestoru, kde ich potrebuju mat pre co najvacsi zisk z biznisu.

    Svet sa v rit obracia – niekto tu napisal vystizne. A zastavia to len ludia. Ti jednoduchsi uz len tym, ze budu menej kricat a viac pocuvat rozumnych. Cim skor, tym lepsie…

  28. Pán Majko myslím že by bolo dobré keby ste ten vývoj bol aj naďalej len sledoval, bez zapojenia sa do diskusie. To vaše označovanie ľudí za debilov, polodebilov, hlupákov atď. no neviem ale myslím si o tom svoje.

  29. @Miloš Majko 3. augusta 2022, 11:29
    Krik jednoduchsich je sucast hybridnej vojny tak to asi tazko prestanu. Navyse zapad si sam sebe serie uz dost dlho na hlavu s podporou ultralaviciarov, takze rozbijat nasledne spolocnost je velmi jednoduche pre barbarov z vychodu 🙂

  30. Bezzaujatosti 3. augusta 2022, 12:34 – je skutocnym problemom sucasnej doby, ze sa ludia odnaucili nazyvat veci pravymi menami.

    Zaoberame sa tym, ci zlocinec v base ma dostatocne vhodne podmienky relax, sport, odpocinok, na vzdelavanie, ci ma dostatocne dobru stravu no neriesime, ako ziju jeho obete, ci maju z coho zit a co musia zrat popri plateni dani na to, aby zlocincovi (bez povinnosti v base pracovat) jeho konfort zaplatili.

    Nechceme urazit ciganov, tak ich mame volat Romami. Nepoznam ziadneho normalneho cigana, ktory by sa urazil – kedze nekradne, pracuje a stara sa o svoje deti. Dokonca sam o sebe hovori, ze je cigan a sam je proti Romom, ktori kradnu, nepracuju a zneuzivaju majoritu. Mam ich za susedov viac ako dvadsat rokov a tak viem, o com pisem.

    Mame v mestskych a obecnych zastupitelstvach poslancov, ktori nikdy necitali materialy, za ktore hlasuju a rozhoduju o nasich zivotoch. Mnohi z nich su skorumpovani, a skorumpovatelni aj za to, ze im alebo im blizkym osobam daju zakazku, zamestnanie, alebo inu vyhodu.

    Mame tu primatora, ktory verejne obhajuje porusovanie zakonov, vedome umyselne diskriminuje urcite firmy a obcanov a preto, aby ublizil, je ochotny klamat dokonca aj na sude v pozicii svedka a po pouceni, ze kriva vypoved je trestna.

    Jedna moralna a eticka zumpa zastavajuca post sudkyne a dokonca statnej tajomnicky na Ministerstve spravodlivosti, predavala cest, charakter, a ZAKON za damske kabelky!! a v MENE REPUBLIKY likvidovala osudy slusnych a nevinnych ludi. A dnes sa najdu ludia, ktori sa zaujimaju o jej psychicky stav a o to, co jej sposobil pobyt vo vazbe. Kur*a kedy sa uz konecne zacne STAT zaujimat o to, co zmrdi ako Jankovska, Trnka a ostatne bezcharakterne a amoralne bestie sposobili svojim obetiam? Ako sa so svojim stavom vysporiadali poskodeni, perzekuovani a tyrani obcania tymito ludmi? Ved bol to STAT, kto im dal do ich spinavych paprc gulate razitko so statnym znakom a tym MOC, ZAKON a PRAVO rozhodovat nad nasimi osudmi.

    Mame tu ludi v najvyssich funkciach statu, ktori si dovoluju pouzivat nelegalne ziskane vysokoskolske tituly tvoriacich reformy v skolstve.

    Medzi zakonodarcami v NR SR mame poslancov, ktori mafiu (doslovne) pustili priamo na Urad vlady, ktori kryli / tolerovali / ignorovali stav, kedy stat a policiu NE riadili kompetentne osoby, ale dalsia mafia stale sa pohybujuca po slobode a podnikajuca aj so statom.

    Dlhodobo obcania toleruju KORUPCIU a kleintelizmus. Ignoruju realitu a nechcu pocut pravdu. Do spravy veci verejnych sa nezapajaju, volenych zastupcov nekontroluju a nasledne sa cuduju zmluvam, ktore uzatvaraju.

    Kazdy sa o krivdy a nespravodlivost zaujima az vtedy, ked sa dotyka bytostne jeho. Ak ide o ineho, (v lepsom pripade) to ignoruje, alebo sa dokonca smeje a na ublizovani inemu sa bavi.

    Ludia uz aj dobyvacnu vojnu v cudzom state ospravedlnuju a prestavaju riesit fakt, ze bastard ovladajuci svoj stat poslal armadu zabijat civilistov v inom state.

    Svet skutocne smeruje do sraciek a asi musi padnut na dno, aby ho po restarte bolo mozne budovat znovu a na zakladoch, ktore akceptuje priroda a zdravy rozum.

  31. Miloš, v mnohých prípadoch s tebou často nesúhlasím, no v tomto je to opak, nakoľko by som sa pod to i podpísal, skratka de facto de jure.

  32. Pre – Miloš Majko 3. augusta 2022, 15:58re, aháááááááááá tak takto to je, ale aj tak ja by som tu debilom nenazýval nikoho nemôžem si pomôcť.

  33. majko myslim a nie len ja,ze SOL sa v rit obracia a dobre zasratu,mudrujes tu o rozumnych ludoch co maju viest svet spravnym smerom,to su ktori? ved skoro cely svet vedu americania a vidime do akej riti to az doviedli,svietit, kurit a tankovat v 21stor.budeme uz len na pridel,tlieskam krok do 18str. ani sa nedivim,ze vychod konkretne putin,ale uz aj cina buchli po stole a povedali dost skurvenym vrahom a nicitelom,nikto netvrdi,ze v tom rusku ,alebo v cine je sveta zit,ale co ja viem uz ta vysnivana amerika dobieha bohuzial to zaostale rusko,skuste ist v amerike dat sa osetrit,zisite,ze z vyspelych krajin ma amerika najnedostupnejsie zdravotnictvo.
    trepat tu o nejakej demokracii je uz naozaj scestne.musi prist silny restart a bude to bohuzial boliet.

  34. Zamna jeto trapne riesit taketo blbosti cptak riesit ze smeti stupli o 100%a bud rok pojdu hore zas? Jak prisla vojna zmyzla korona ale halooo korona uz je spet takze by sa uz mohlo zabudnut na vojnu vyciciavacov mojich dani poslat spet nech nemusia stat na miestach pre invalidov abude klud

  35. @Ctihodny občan 3. augusta 2022, 22:48
    Korona nezmizla akurat vojna kosi ludi rychlejsie ako virus. Staci 1 rak do rodiny a mozes byt aj ty vycicavac, tak radsej tichucko…

  36. Politicky nekorektne povedané pan Majko ste obyčajný estebak a nechápem akým pravom tu idete poúčať a presviedca5 verejnosť ze zrovna vy ste ten rozumný a nemiliaci sa človek trochu sudnosti by vam nezaškodilo. Pravda je taká ze vedsina populácie napriek mediálnemu vymielaniu mozkov nevnima Rusov ako tých zlých pretoze ani niesu maju toho na rováši dosť málo oproti Európe a USA čo je hystoricky dohladatelne a ticho tolerované lebo oni sú najlepší… Sú najlepší zločinci, zlodeji, podvodníci, provokateri a agresori stačí sa pozrieť nestranne na vyvoj 20. storocia od prvej svetovej ale samozrejme zotrocovali svet už dávno predtým, vyvolali toľko konfliktov a prevratov co sa Rusom ani len nesnívalo a co je horsie ze niektorí ludia sú schopný to tolerovať a brať to v pohode. Snáď padne tento primitívny system a ludia začnú rozmýšľať reálne a nie počúvať trápne médiá ktoré šíria len to co vyhovuje globalistickym lichvarom treba mať hlavne zdravý úsudok. A Rusofobovia slnieckari a kapitalisti všetkých zemí vylížte mi prdel! Rusko aj tak vždy vyhralo a teraz to nebude inak.

  37. Majko ty si dobry defekt. Ked Amerika bombardovala infrastrukturu v byvalej Juhoslavii tak vtedy si cusal Ako vos pod chrastou. Ked Amerika bombardovala vlaky plne civilistov v byvalej Juhoslavii tak s tym si suhlasim a nic si nekritizoval. A ty co su v cudzine volakedy robili na Ministerstve. Takze ten tvoj blby koment , ze Ludia ktori robia v cudzine su neni schopny robit na Slovensku tak je taka ista blbost Ako si ty. My chapeme, ze nam zavidis ze my ti v cudzine sme mohli chodit na drahe vysoke skoly, kym ty si Musel chodit do roboty za 500 Euro.
    Slava prezidentovi Putinovi a jeho armade. Ked sa vlada na Slovensku zmeni tak ty pojdes do base za glorifikaciu Nacizmu.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img