ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Demokracia má samoopravné mechanizmy.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Pán poslanec Krúpa prešiel od „obyčajného fašistu“ Matoviča k „trápmučkému fašistovi“ Sulíkovi.
V roku 2017 salónny komunista a teológ Michal Havran dal Sulíkovi túto nálepku.
Pán Krupa píše – „‚Nesúhlasím s tým, čo hovoríš, ale do poslednej kvapky krvi budem brániť tvoje právo povedať to“.
„To je totiž najväčšie kúzlo demokracie, ktorú ja absolútne vyznávam“.
V septembri 2022 na rokovaní parlamentu bude návrh na odvolanie Matoviča zaradený do programu.
Fakt sa na to teším, keď v novom klube sa spolu so skutočnými fašistickými stranami od Kotlebu a Mazureka budete pri hlasovaní mať možnosť uplatniť „najväčšie kúzlo Demokracie“ (Váš výrok).
Kúzlo, kde sa budete rozhodovať, či zahlasujete s „obyčajným fašistom Matovičom“,
alebo „trápnučkým fašistom“ Sulíkom.
„Nebudete mi veriť, ale nemal som ambície ľudí porážať. Skôr ich získavať“.
Nechcete, pán Krúpa , pokiaľ ešte máte šancu, porozmýšľať do septembra o citovanom výroku ?
Patrí šéfovi najšpinavšieho zoskupenia, generálovi Štb, Alojzovi Lorencovi.
Z knihy „Ministerstvo strachu“, strana 11, odsek dva.
Plus strana 10 z tej istej kniha, odsek 5 :
„Nech bude v tejto krajine v krátkom čase akákoľvek vláda, budete mať v nej troch ministrov“.
Vrchný eštebák Lorenc odpovedá :
„Podceňujete ma“.
Oveľa, oveľa, pán Krúpa, ako vami citované „najväčšie kúzlo demokracie“ je prítomná schopnosť jedine u Demokracie v inom.
Demokracia má samoopravné mechanizmy.
A v nich aj kúzlo nechceného a živeného salónnymi komunistami a salónnymi socialistami bratislavskej kaviarne a médiami v rukách oligarchov ešte z čias generála štb Lorenca a médií v službe „progresívnych socialistov“.
Že vždy nájde skutočný motív „hráčov kociek v Chráme“ a princípom Biblie ich spolu s Ježišom z chrámu Demokracie vyženie.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Kto nám tu vládne aká banda. Sulík ma ranč v Austrálii, to je istota že Sulik je len karierista ktorému o slovensko nejde.

  2. Myslíte si ozaj,že väčšinu ľudí zaujímajú nejaké a neustále spory chorých ľudí,a že skoro celé vladnutie sa zaoberajú sami sebou?A potom takéto príspevky,ktoré živia len už aj tak veľkú rozpoltenost spoločnosti,nenávisť a hlavne kolosalnu neschopnosť ?

  3. Anonym 1. augusta 2022, 7:11 – chcelo by to nejaky serial o zalubenej dievcinke a vo fabrike pracujucom junakovi, ktory by jej splnil zivotny sen urobenim sedem deti, zakupenim novej Skodovky a kazdorocnej dovolenky pri Balatone, ze?

    … kedze jednoduche Marie sa uz minuli…

    Pan Anonym, zial, tato skutocne zla realita v nasej politike, Slovensko dovedie do takych sraciek, ktore ani scenarista s najbujnejsou predstavou nevymysli. A Vy to zistite az vtedy, ked Vam z nich nebude trcat uz ani nos.

  4. Tieto tvrdenia nie sú podložené zákonnými prostriedkami, preto sa domnievam, že sa jedná o klamstvá.
    Je jedno , kto ich hovorí.
    Ak sú na Slovensku fašisti , nemajú čo hľadať v parlamente, vo vláde a majú byť mimo verejnej správy.
    Čo robí špeciálny prokurátor , keď snám tu vo veľkom vládnu fašisti?

  5. Majko,Vy ste úplne mimo!!!! Ľudi nezaujíma vláda,ľudí zaujíma,ako prežijú,a nie či Krupá je tam,alebo čo robí Sulík..vaša logika je prinajmenšom čudná!!!

  6. vsetci co su vo vlade a parlamente su zlodeji prizivnici a kadejaka haved a ide im len o vlastny prospech! ten kto veri politikom je naivna ovca alebo mentalny retard! fakt nechapem ako mozu dat ludia svoj hlas cudzim ludom t potom beru velke love za nic! budicek ovce!!!

  7. Anonym 1. augusta 2022, 18:59

    Takto má vyzerať príspevok nedovzdelaného a skutočne dezorientovaného luzra tejto doby! Dezolát učebnicový!

  8. pre anonym 1. augusta 2022, 19:27, trafena hlupa naivna ovca zabecala,he he he, k tomu aby vedel ze kazdy hrabe pre seba nepotrebuje vzdelanie! ach boze stale dokola, nepoucis sa, hruza toto…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img