ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Kukláči mali včera v Seredi zadržať osobu, ktorá má byť podozrivá z ekonomickej trestnej činnosti

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Včera krátko popoludní zasahovala polícia voči osobe, ktorá má byť podozrivá z páchania ekonomickej trestnej činnosti. Podľa doteraz nepotvrdených informácií mal byť zadržaný L.Š. a pri policajnom zákroku mali asistovať tzv. „kukláči“.

Na túto policajnú akciu nás upozornilo viacero obyvateľov mesta.

Bližšie informácie prinesieme po ich potvrdení políciou.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To je ten čo chcel robiť prisediceho na súde a bol zvolený do funkcie príediaceho? Zrejme to má logiku. Tabak na mäsopriemysle bývalom.

  2. HROMOBUCHA si to ty, ten vymletý magor, čo tu sedí 24 hodín denne s vypleštenými očami a čakáš na to, kým tu niekto niečo nové nepridá?

    Oči už máš červené, suché, pália ťa ale aj tak si zvedavý a pachtiaci po nových informáciách, ktoré prečítaš a budeš ich chvíľu držať v hlave, no keď sa dosmeješ, už nebudeš vedieť, prečo si sa smial a preto si to prečítaš zas a znova. Ty si záchrana tohto servera

  3. Pre HZDS 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤝🤝🤝

  4. No Puclik ty homoklada uz prislo aj na teba? Tam zdochnes v base ty suchy kokot lebo to psychycky nedas. A jeden znany bude este v niecom na teba vypovedat takze ti este trosku dopomoze ty homos suchy pojebany

  5. Babrák,Šlapák. Kováča zabili, hneď sa nasáčkoval jeho žene Eve.Keď ho kopla preč rozprával o nej že fetuje tak ju nechal.Teraz sa zabil Šmátrala na aute v Šintavskej doline,hneď sa nasáčkoval chrapúñ jeho žene na 8.mája.A ešte jej aj týral deti.Hlúpa žena.

  6. Puclik to je ten ked zabili tu verejneho vraha Kovaca tak sa vtrel jeho manzelke a ta slapka snim jebavala uz na druhy den? To je ten co ho v byvalej Akume na Trnavskej ulici seredania dobili tak ze na kolenach musel prosit a platit im? To je ten co sa hral na gangstra a pred davnymi rokmi ked bol kradnut a schoval sa policajtom ze sa zahrabal v snehu a nasli ho? To je ten co ho zobrali do vazby a plakal vedla mna aby mu matka pomohla vytiahnut ho von ale nemali zaco? To je ten co sa naucil robit podvody z DPH lebo inak nevedel zarabat a teraz mu hrozia dlhé roky basy? Puclik ty verejny potrat homos a skurvysyn teraz zas budes plakat z vazby ako naposledy? Teraz musis rozpradat to co si nakupil za dph aby si sa dostal von ale von sa nedostanes. Nikomu zle neprajem ale ty skapes v base lebo ty povahu na to nemas ty zena pojebana. Savana kokotko a uzi si leopoldov

  7. Ako moze robit byvaly trestanec zlodej a feták prisediaceho na sude? To ako ked Slavomir Weiss kandidoval na poslanca v Seredi. Tym ludom vazne jebe uz nacisto. A ten kokotko ze prisediaceho 😂😂😂😂😂😂😂

  8. Pre Sereď
    Konečne niekto to napísal pravdu 🙏🙏🙏
    navyše jeho aroganciu,pýchu,zlobu môže využiť medzi 4 stenami

  9. Niekde v análoch Aktov X, či v iných aktoch sa dá o nikom dozvedieť všeličo….

    Istá teória poukazuje, že existujú skupiny a jednotlivci, ktorí sú náchylní nakaziť sa smradľavým správaním a komentovať úplne všetko a každého.
    Smradov sa dá rozhodiť tým, že v rozhovoroch budete rozvíjať konkrétne témy. Smrad, zmrd alebo výmel je človek, ktorý má to šťastie, že to má v hlave tzv. vymleté.
    Je to „čistá duša“ a jeho konanie nemá nič spoločné s hodnotu IQ.

    Počkajte do pondelka, potom mu to môžete povedať všetko osobne

  10. Čo ste neboli frajeri ,keď bol vonku , homoskovci za PC a za vymyslenými menami je každý majster.Závisť nemá hraníc bratia a sestry,😙

  11. Ty drz picu jeblina jebnuta a autor clanku dufam ze dnes da vyjadrenie ci toho ojebavaca na dph a verejneho kokotka zobrali do vazby. A dufam ze bude sam seme prisediaci ked budu rozhodovat o vazbe.

  12. Nezniesol lebo to bol homos. Bol verejna trubka a prizivnik ktory po mrtvych muzoch sa vzdy nastahoval k dotycnej zene. A ine ako na dph zarobit nevedel tak aj dopadne homos. Pred rokmi nezvladal vazbu teraz ho to caka tiez ale s bonusom- odsúdenie a nie len vazba.

  13. A mimochodom ked ho budu mat uz vo vazbe tak si moze trosku dopomoct k mensiemu trestu tým ze im povie kde sa nachadza jeho kamos mlady kokotko P. Kováč ktory je tak zosratý z basy ze sa schováva kde sa dá.

  14. Karma je zdarma pre všetkých tích chudákov čo tu len číhajú a anonymne na každého kydajú a keď ho stretnú zoči voči mu lezú do zadku..

  15. Karma
    asi mu sám lezieš, nemáme asi viacerí zapotrebu…..tak odporný človek čo vlastnej mame vynadá u lekárky ….že prečo ON hned nejde dnu a mamička len ved on je pán podnikateľ, nemá čas čakať….bohužiaľ s úškrnom, čakaj debil aj ostatní majú svoje povinnosti….hanba už len to správanie…pán podnikateľ

  16. Pre ,,SEREDAN ,,,, presne napísané a správne 👍👍👍👍👍🤝🤝🤝bol to odporný potkan pametám si ako donútil svoju matku aby mu kúpila auto v TT lebo v aute bola v Tom čase najlepšia ,, hudba ,, 🤣🤣🤣🤣🤣 Peugeot to bol katastrofa skoro utyral v tej dobe svoju matku . Už mŕtvi ,,Beleš ,, mu dal prežívajú ,,PUCLIK ,, 🤣🤣🤣🤣🤣🤫🤣🤣🤫

  17. Aké krásne spomienky na neho máte, radosť čítať! Ako ho zatkli, tak aj pustili a máte po radosti. Nezabúdajte, že sme na Slovensku

  18. Čo furt musíte škriekať vi opice pojebané , za falošným nickom ste frajery .. Aj P.K si beriete do papule hovná ste aj ostanete. Že vás mater neprehltla a tatko neutrel do vreckovky.Banda všivavá mudrosráči🤮

  19. Kovac ja Slapak dvaja skrachovanci. Skor ci nekor skoncia v base. Ale mna by zaujimala ina vec. Viete dakto kto z poslancov volil toho Slapaka za prisediaceho na sud? Dobre by bolo zistit tie mena, nech ludia vedia akych mame poslancov v Seredi. A komu sa v komunalnych volbach vyvarovat. Inak som sklamany aj z meganovinara Majka, ze si taketo veci nevsima. Zrejme to bude ucelovo. Ktovie co za tym je, ci nie stare prislovie ruka ruku myje.

  20. Mestské zastupiteľstvo prerokovalo a
    schválilo
    A. berie na vedomie
    výsledky tajného hlasovania, ktoré predložila volebná komisia nasledovne:
    1. JUDr. Bc. Lucia Poláková – prítomných 15, za 14, proti 0, zdržal sa 1,
    2. Helena Tomčíková – prítomných 15, za 13, proti 0, zdržal sa 2,
    3. JUDr. Linda Jom – prítomných 14, za 13, proti 1, zdržal sa 0,
    4. Ing. Silvia Šériková – prítomných 15, za 12, proti 1, zdržal sa 2,
    5. Ing. Eduard Skupin – prítomných 13, za 10, proti 1, zdržal sa 2,
    6. Mária Kašpárková – prítomných 13, za 9, proti 1, zdržal sa 3,
    7. Valéria Talapková – prítomných 14, za 9, proti 1, zdržal sa 4,
    8. Lukáš Šlapák – prítomných 16, za 11, proti 2, zdržal sa 3.

  21. Najskor si skus zistit na zaklade coho bol primatorom navrhnuty. Mame poslancov, ktori hlasuju bez toho, ze by vedeli o com.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img