ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Opitá vodička v Galante najprv nabrala rampu a potom na parkovisku obila niekoľko áut

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| AUTO OBITÉ AKO HRUŠKA, ALE POLICAJTOM POVEDALA, ŽE NEPILA A POČAS JAZDY SA NIČ NESTALO, A TAKÝTO JE ZÁVER:

➡️NA OBED JAZDILA NA MOL OPITÁ
➡️POŠKODILA 2 AUTÁ,
➡️NABÚRALA PARK. RAMPU A
➡️ODIGNOROVALA AJ POLICAJTOV.

Policajti z Jelky to videli a zažili na vlastné oči.

57 ročná žena sedela za volantom auta VW Golf. Pri odbočovaní na parkovisko pred nákupným centrom v meste Galanta nabrala najskôr rampu a potom sa snažila zaparkovať. Ani tento manéver nevyšiel, lebo si nevšimla, že miesto, kam sa snaží zacúvať, je obsadené. Zaparkované auto Škodu Superb poškodila v prednej časti, a bez toho, aby zastavila, pokračovala v jazde ďalej. Vzápätí a do tretice nabúrala na parkovisku aj do Peugeota 206.

VYLETELA Z PARKOVISKA AKO GUĽA
Ako nám povedala hliadka, po žene zostal čierny dym a policajti z Jelky, ktorým nedala prednosť, zapli majáky a snažili sa vodičku zastaviť.
Na znamenie nereagovala celú ulicu a na policajné výzvy zastavila až na ďalšej ulici. Policajtom do očí tvrdila, že nepila a na otázku, prečo má celé auto viditeľne nabúrané, veľmi odpovedať nechcela. Potom sa priznala, že zobrala so sebou asi rampu.

Policajti ju podrobili dychovej skúške na alkohol, ktorá bola pozitívna. V dychu jej namerali po prepočte 1,6 promile alkoholu. Žene ďalšiu jazdu zakázali a eskortovali ju do cely policajného zaistenia. Hliadka zároveň vyrozumela kolegov z dopravnej polície, a tí zadokumentovali obe nehody na parkovisku. Škody na autách a rampe boli celkovo odhadnuté na takmer 3500 eur.

OBVINENEJ HROZÍ VYŠŠÍ TREST
Poverený policajt obvinil ženu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a v tzv. super rýchlom konaní predložil spis na rozhodnutie o jej vine a treste. V zmysle zákona jej môže za spôsobenú škodu hroziť aj vyšší trest a to strata slobody až na 2 roky.

„HLADINKÁRI, OSLÁVENCI A INÍ POPÍJAČI“
Ak viete, že bez fľašky piva, vína alebo vodky nevydržíte, kľúče od auta radšej dajte do trezora a nevyberajte ich. Jazdiť opitý medzi ľuďmi je riziko nielen pre vás, ale najmä pre ostatných účastníkov cestnej premávky.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dobre robila nech to robí kazdy keď je alkohol na pultoch tak prečo nie…keď sú drogy zakázané nech je aj alkohol bodka…všetko alebo nic

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img