ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Trest pre posledného obžalovaného člena zločineckej skupiny „Kolotočári“

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Úrad špeciálnej prokuratúry GP SR |MM| Najvyšší súd SR dnes právoplatným odsúdením posledného člena uzavrel prípad ďalšej zločineckej skupiny obžalovanej prokurátorom ÚŠP GP SR pre drogovú trestnú činnosť v oblasti Serede.

Obžalovanému R. Č. uložil trest odňatia slobody vo výmere 12 rokov.

Ďalší členovia zločineckej skupiny boli právoplatne odsúdení na jar v roku 2022.

Dostali tresty odňatia slobody v trvaní deväť rokov až 13 rokov a štyri mesiace, trest prepadnutia majetku a ochranný dohľad v trvaní tri roky.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Hen červík ,snáď sa už rozvypráva aj o Galante a potkanov v nej , ale darmo Denis a spol vysoko platí , narkomanov je tam dosť decká maffia na BMW po zvučné mená právnika a spol.hlodafce pôjdete PP jednom mater ,že vás starala.

  2. „Ľutujem to a priznávam vinu,“ povedal Červenka s tým, že jeho predošlé vyjadrenia, že nevedel, že sa proti nemu vedie trestné konanie, neboli pravdivé.
    Zároveň súd poprosil o zmiernenie trestu. Doplnil, že má záujem spolupracovať s orgánmi činnými v trestnom konaní aj v iných trestných veciach, napríklad v kauze vraždy mafiána Róberta Niguta“.

  3. Spravodlivost ?
    20 rokov predavali hnus, tresty smiesne ,
    Nakovova vrazda im velmi prospela vedsiemu zisku
    Ivan vrazda tak isto prospela …

  4. Spravodlivost ?
    20 rokov predavali hnus, tresty smiesne ,
    Nakovova vrazda im velmi prospela vedsiemu zisku
    Ivan vrazda tak isto prospela ….

  5. weissovci sú base. Golis pod fialkami. kolotočári v base. Olanu sa zatiaľ zadarilo trochu prečistiť toto mesto. Aspoň na chviľku

  6. O jeho tatkovi a kratochvilovi dzipovi je natoceny film seredski disidenti a partizani. Davali to parkrat na stv ,to si pozrite ,to je spica
    budete sa valat od smiechu.

  7. Vy čo si koho beriete do papule vy dajte jeho otcovi pokoj a starajte sa do seba drbliny nevymachane tam si pozametajte pod svojím prahom doma, riešiť druhých to vám ide zdochliny aj romanovi a každému jednému dajte pokoj oni si svoj trest odsedia ale vy zostanete jebliny nastalo 🤷

  8. Filmári urobili z nešťastníka opitého a ztoluenovaneho film ,🤣🤣🐵🐵🐵 veď to bola iba náhoda našli ho opyteho spat blízko tej tribúny ,,, fraška niekoľko rokov sedel vlastne ani on nevie začo komunisti ho zavreli pre výstrahu

  9. Drbliny halooo. Dzipa neni cervov tatko. Nepoznate ludi a pisete sprostosti. Cervovho otca si do tych Vasich gebul neberte. Nema s tym nic spolocne.

  10. Pre 556677 presne tak DŽÍPA nebol Červov otec ani není 🤣🤣🤣🤣 ani nebude ajajááaj kde vy len ste kašlite už nato

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img