ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Svet podľa vzoru Moniky Faturovej

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Presne tento druh verejne publikovaných statusov vyšinutých osôb spôsobuje nebezpečnú degeneráciu ďalších a ďalších jedincov žijúcich svoje virtuálne životy na sociálnych sieťach.

A to má byť každému vlastníkovi účtu na FB umožnených mať až päť rozdielnych identít.

Kam vďaka sociálnym sieťam smeruje civilizácia?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Smerovanie civilizacie neovplyvnuju socialne siete, ale tzv. elity, nadnarodne struktury vlastniace financne systemy a vacsinu materialnych statkov na planete.

  2. Paradoxom je, že tieto statusy ešte ďalej prezentujete a vďaka tomu majú možnosť spoznať vyšinutých ľudí aj tí, ktorí nemajú účet na FB (ako napr. ja). Skúste sa zamyslieť nad tým či náhodou nedosiahnete úplne opačný efekt ako ste pôvodne zamýšľal, pretože týmto len umožňujete prezentovať pomýlené statusy viac ľuďom. Skúste si odpovedať na otázku koľko ľudí by reálne videlo ten status a koľko ho vidí po tom ako na to upozorníte. Kritizujete to, ale vzápätí im robíte reklamu. Čo viac si môžu želať?

  3. Anonym 27. júla 2022, 7:36 – podla Vasej teorie, by media nemali upozornovat na zlodejov, lebo tym vlastne robia reklamu moznosti ukradnut takmer cokolvek a tym si prilepsit.

    Nemali by ani upozornovat na zmrdov politikov, ktori tuneluju verejne financie, pretoze tak ludom ukazujeme, ze do politiky sa oplati ist, lebo tam su moznosti bezpracne sa dostat k informaciam a nasledne k peniazom, o ktorych sa nam nesniva.

    Prikladov potvrdzujucich tak zvratene myslenie mozem uviest hodne, no verim, ze ste nemysleli prispevok v podstate zle, len vzdy je vhodne na vec sa pozriet nielen zo svojej perspektivy.

    Je povinnostou medii upozornovat verejnost na anomalie, ktore je nevyhnutne riesit – niektore vyuzitim odbornikov z oblasti psychiatrie, ine organov činnych v trestnom konani.

    Teda, ak sa nechceme zacyklit niekde uprostred polo debilov na FB a zlodejov veducich obce, mesta a stat…

  4. Áno,teraz ozaj uznávam,že ste múdrejší,ako tá bláznivá pani.O to tu ide,lebo o čo? Však nech sa to v konečnom dôsledku napíše,o čo tu vlastne ide.Nebodaj obhajovať cenzúru?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img