ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Sú naše spravodajské zložky hrozbou pre občanov a demokraciu?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Sú naše spravodajské zložky hrozbou pre občanov a demokraciu?
O rozsahu penetrácie našich spravodajských služieb extrémistami a možno aj spolupracovníkmi nepriateľských služieb za vlád Roberta Fica nemáme ucelenú predstavu. Je veľmi nebezpečné domnievať sa, že odchodom tzv. Balciarovcov sa všetko vyriešilo a vyčistilo. Byť ministrom obrany alebo predsedom vlády, desila by ma predstava, že v týchto zložkám máme čo i len jedného spiaceho agenta cudzej moci, nepriateľsky pôsobiacej proti Slovenskej republike či demokratickému ústavnému zriadeniu.
Dlhodobo upozorňujem na problémy v spravodajských zložkách SR.
„Vstup Petra Pukana a teraz aj Romana Huberta do prokremeľskej Republiky je podľa bývalého zástupcu náčelníka generálneho štábu Pavla Macka jednou z odpovedí na otázku, prečo slovenské tajné služby nedokázali ruských špiónov odhaliť.
„Ak boli v kontrarozviedke, tak mali odhaľovať nepriateľské pôsobenie na našom území, snahu o prenikanie do našich systémov alebo snahu o narušenie našej bezpečnostnej integrity, priemyselnú, vojenskú špionáž. Ak sme neodhalili nejakého Bučku od roku 2013, tak aj preto, lebo takíto ľudia boli v kontrarozviedke,“ tvrdí.
Macko si myslí, že slovenské spravodajské služby potrebujú dôslednú očistu. Každý jeden príslušník Vojenského spravodajstva by podľa neho mal prejsť poriadnou previerkou.“
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Akú dôveru môže mať, lampásak ktorý vyštudoval vysokú vojenskú školu za socializmu. Fedor Gál dobre povedal bez komunistov sa nezaobídeme. Bohužiaľ revolucionári nevedeli vládnuť a riadiť štát. Pan Macko je obojživelnik čo ten môže písať o previerkach.

  2. Sranda je, že každý tupý dezolat si myslí o sebe, že je niečo viac a okrem toho je študovany odborník na všetko, od vakcín, cez futbal a hokej až po psychiatriu..

  3. Často sa tu zjavujú články od pána Macka. Nie je to nejaký druh reklamy na jeho novú politickú stranu? Nechápem prečo musel zakladať ďalšiu (ODS). To sa nevedel stotožniť s programom žiadnej z cca 150 strán? Nebolo mu dobre v PS/SPOLU? Je bezpečnostný expert, rovnako ako Naď, (SMER, OLaNO), (pardon p. Naď sa označenia za experta vzdal), no na rozdiel od neho má aj nejaké roky odslúžené.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img