ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

ŠKF Sereď: Nábor detí do kategórií prípraviek

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ŠKF Sereď /  Akadémia ŠKF Sereď organizuje nábor detí do kategórií prípraviek (ročníky narodenia 2012 – 2017).

Záujemcovia môžu prísť vo štvrtok 28. júla o 17.00 hod. na štadión v Seredi.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To že to nie je akadémia v pravom slova zmysle priznali aj futbalisti na zastupiteľstve. Je to len taká finta na rodičov. Ale koniec koncov hlave že sa deti hýbu, nesedia za počítačmi a nedrogujú

  2. Pavol Kurbel 26. júla 2022, 14:46 – ja zastavam nazor, ze VSETKO je potrebne prezentovat PRAVDIVO a tak ziadne „hlavne ze“ podla mna miesto vo veciach spojenych s mestom NESMIE MAT MIESTO.

    Lebo inak nedokazeme urobit ciaru medzi do urcitej miery „neskodnym“ Vami spomenutym „hlavne ze“ a uz nebezpecnym „hlavne ze“.

    Vieme, pan Kurbel, ako dopadaju ludia a nasledne spolocnost na zaklade vydavania fejkovych diplomov, ako NEfunguje pravo a spravodlivost v poruseni zakonov napr. pri budovani cyklocesty – aj tu kludne mozeme ist cestou „hlavne ze“ to je urobene.

    Následky ale vidime v uplnej, nekontrolovatelnej a len zakonom zastavitelnej AROGANCII jedincov pri moci, ktorym mantinely a chlieviky v ktorych sa mozu pohybovat, bolo potrebne ukazat hned v zaciatkoch.

    Takze, aj rodic MA PRAVO VEDIET, co realne je za organizaciu ta, ktorej zveruje dieta a plati jej.

    A uz bez diskusie musi vediet Mesto Sered, teda OBCANIA, komu poukazuju nie male DOTACIE Z VEREJNYCH FINANCNYCH ZDROJOV !!

  3. To je asi taká akadémia ako stredoškolský profesor. Tiež je to blbosť, ale znie to honosnejsie. A touto fintou sú aj lepšie šance na drankanie peňazí z rozpočtu mesta.

  4. @Pavol Kurbel 26. júla 2022, 14:46
    Uz zacina byt trapna ta fraza ze hra futbal tak automaticky nefetuje. Fet si vybera podla charakteru cloveka nie podla toho comu sa clovek venuje. Mate kopec prikladov kde top sportovci aj futbalisti prepadli fetu, ci uz po alebo pocas kariery. Jedna cinnost nevylucuje tu druhu…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img