ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Pellegrini má všetkých Slovákov za hlupákov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Pellegrini má všetkých Slovákov za hlupákov
Pellegrini zas táral na TA3, ktorá sa rozhodla otravovať nás s kráľom politických pokrytcov aj v lete. Vraj Hlas nemá veľa peňazí, ľudia im preto majú peniaze posielať, pomôže im „hoci aj tisíc eur“. Toto Slovákom odkazuje človek, čo sa vyváža v luxusných autách, nemá vysvetlené financovanie strany, býva v byte za pol milióna a korupčné podozrenia doteraz nie sú objasnené.
A jedným dychom je tento pán schopný vykrikovať, ako ľudia nebudú mať čo jesť a jeho spotvorený nový Smer ich všetkých spasí.
Bez ohľadu na to, čo si myslíte o súčasnej vláde a aké sú vaše politické názory a preferencie- neuráža vás, že tento človek so svojou partičkou vás má za úplných hlupákov?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Plagiator doslova somár psychicky chorý človek bol predsedom vlády teraz minister financií. To Magušinovi nevadí že tento človek má občanov Slovenska za hlupákov? Sulik ma pravdu Matovič nepredstaviteľne škodí Slovensku.

  2. Som pocul ,Peleho supe do zadocku starosta blizko BA maju sa radi , nechajme ich vladnut prosim , tak maju sancu vsetci , tepli , studeny , koksovi atd atd

  3. Pekny vecer Milos radi by sme vedeli aky nazor mas na pana Budaja. Ze co si o nom myslis ako ho vidis a vnimas ty a aky odkaz do buducnosti v nom vidis.Rad pises o politike a politikoch. A kedze kazdy vieme ze ty si jeho velky odivovatel tak radi by sme vedeli tvoj nazor nanho. Dakujem za odpoved.

  4. Prečo sa tu zas predkladá niečo čo nie je pravda ? Medium zdieľa jasnú dezinformáciu !
    Diskusiu som sledoval a jasne tam bolo povedané že „kto si to može dovoliť“
    Pokiaľ niekto má peniaze a zákon umožňuje poslať politickej strane peniaze tak pošle. Kto nemá nepošle.

    Presne pre takéto články a jej zdieľanie to už dlhú dobu nemá informačný charakter ale len úroveň zaujať a nahnať kliknutia

  5. šialenstvo okolo Matoviča je vymyslené médiami, ktorým chýba ps. Komunikácia s finančnou správou je vynikajúca. Doteraz taká nebola a pokiaľ upravil komunikáciu s ľudmi matovič tak ten hlas mu kľudne dám. Rozvrátenie financii nikto nedokázal. A že plagiátor? Pozrite sa na oligarchov v tomto meste aké majú kúpené školy. A dokonca aj pán profesor má doma viac obrazov umeleckej hodnoty a zopár v trezore. Pozrite na privatízáciu napríklad kávovin a čo z tej firmy urobili. Zničili to čo niekto vybudoval pracne.

  6. @Anonym 25. júla 2022, 18:04
    Aj tvoja a to nie je ani teplucka ako Pelle, co sa hanbi za svoju orientaciu, lebo vie ze vam jednobunkovcom by to robilo bordel v tych dutych hlavach pri voleni 😀 😀

    @ Pre Vega 25. júla 2022, 19:39
    Nejako moc spominas tie kiahne, co ta tatko napustil ze o nich tolko pises? 😀

  7. Pán Magušin to ako ste ľudom odprezentovali tú časť rozhovoru kde sa o tom hovorilo vyznieva tak že tých ľudí máte za hlupákov skôr vy. A verte že nie som Pelegriniho volič.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img