ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

V objekte na Cukrovarskej ulici v nočných hodinách znovu spaľovali odpad

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Ani pri takto vysokých teplotách a extrémnom riziku rozšírenia požiaru, spaľovanie odpadov objekt na Cukrovarskej ulici obývajúci Rómovia nevynechali. Na oheň nás upozornili správou SMS okoloidúci.

Asi pätnásť minút po polnoci oheň už dohorieval, čo znamená. Znamená to, že hasiči na miesto privolaní neboli.

Vo veci zistenia opätovného spaľovania odpadov v tomto objekte sme kontaktovali Mestskú políciu. Touto nezákonnou likvidáciou odpadov by sa mal zaoberať príslušný odbor MsÚ a už aj kompetentné orgány, nakoľko pri takto zakladaných požiaroch hrozí ich rozšírenie na okolité budovy a nehnuteľnosti, ktoré s objektom obývaným Rómskymi občanmi nemajú nič spoločné.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Viem ze je to trestné a proti ludskosti ale mam chut tam jebnut granat aby tu zver vyhubilo a za ziva dotrhalo. Tyto seredsky skurveny cigani to neni ani ludsky druh. Je to rakovina mesta a kazdemu ciganovi prajem skorú smrt!!! Aj panghartom lebo sa to gu jebe a kotí ako potkany

  2. ten plný kontajner im vyviezli v stredu, určite si to aj zaplatili + aj im predtým pokosili trávu aj ten bordel v nej pri hlavnej ulici nech majú tie smeti odkiaľ ísť zase na ulicu a ešte ten smrad čo ide z toho dvora, horšie ako na smetisku, už by mohol niekto celý ten objekt vypáliť nech je už pokoj na tejto ulici od toho humusu

  3. V Nemecku alebo v Rakúsku by si nikdy také niečo nedovolili. Tam by ich hneď poriešili. A riešili by ich neustále, bez prestávky, až by ich to napokon prešlo alebo by sa odsťahovali, hádajte kam ? Na Slovensko.

  4. Toto ale nerobia len Rómovia! Skúste sa prejsť na jeseň v nočných hodinách, veľa občanov páli biologický odpad vo svojich záhradách, si myslia veď čo, malý oheň nikomu nevadí, vychcaný sú aj biely nielen Rómovia!!!!!

  5. Už si na to zvykli, že si môžu všetko dovoliť, keď majú ochrancov aj EÚ, len prečo si ich tam nevezmú. Radi poslúžime. A ako píše Anonym, že aj nerómovia spaľujú odpady na záhradách, alebo vypaľujú suché trávy, tak o čom to je? Len a len o ľuďoch.

  6. Berte to pozitívne. Primátom sa podarilo rozložiť oheň. Síce to bolo na kope plastových kelímkov, starých matracov a igelitových vriec s kuchynským odpadom, ale je to úspech, keď si doreraz vedeli pripáliť maximálne Marlborku 😂 Za pár rokov sa možno naučia aj cestu spät ku Kauflandu s nákupmým vozíkom. A možno o pár desaťročí, už budú vedieť chodiť do obchodu s taškami 😁 Vývoj nezastavíme. Držím palce, aj sám Charles Darwin by sa potešil.

  7. Ty si dobrý pakôň porovnávaš záhradkárov čo spália konáre voči rómom čo pália pneumatiky plasty a podobne … jednoducho drb0

  8. Na pumpe pri kauflande sa im viditeľne darí. Pumpar by mal objednať väčšie stoličky ktoré znesú tlak živej vahy 150 kg.

  9. Vsetci palia to neni nic nove a este aj zumpy vypustaju do zeme je to tu humus a za vsetko moze tento skurveny sistem co tu nastolili nasi chlebodarci.

  10. Pre XXX 👍👍👍👍👍👍👍😉😉😉😉👍👍👍👍😉😉😉😉😉🤝🤝🤝🤝🤝🤝🤝

  11. keby len 20 tych vozikov tam je asi 50 ked som dobre videl preco tam nenabehnupolicajti pekne ich poumyvat a dat ich pred kaufland kam patria ale ved to je nasa mestska policia co sa ich boji

  12. Nejaka peticia za kompletne vypratanie daneho pozemku a zrovnanie tych domov so zemou? Uzivilo by sa zachytne parkovisko a/alebo parcik s nejakym ihriskom pre deti

  13. pre anonym 25. júla 2022, 10:11

    Ty si dobre mimo. Ešte napíš na základe ktorého zákona by tak mali urobiť. Mudrlant

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img