ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Mesto Sereď roky víta návštevníkov po svojom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Cestovný ruch donáša peniaze nielen do prímorských a vysokohorských destinácií, ale všade tam, kde je čo vidieť, kde je za čím prísť, a kde sú služby aspoň na štandardnej úrovni.

Dnes už ani mesto Sereď  technicky nemôže jedinec obísť s tým, že v ňom niet o vidieť. Teda okrem sústavného neporiadku a nepokosenej buriny na verejných priestranstvách, štadióna v rozklade, ku*iev na Bratislavskej, rozobranej budovy bývalého MILEXu, neporiadku a množstva odpadkov na pozemkoch súčasného primátora Tomčányiho a jeho brata, ľudskými výkalmi znečistenej železničnej a autobusovej stanice a – samozrejme haldy lúženca po bývalej NHS sporadicky silným vetrom rozfukovaného priamo na mesto, môžu dnes prípadní záujemcovia vidieť napríklad  medzinárodne známe Múzeum Holokaustu, Mestské múzeum a súkromné Múzeum totality.

Človek by povedal, že je na čom stavať. Pokiaľ je zo strany samosprávy záujem.

Akousi vizuálnou vizitkou každého mesta (dnes už aj dediny) je informačný systém. Ten náš presne odzrkadľuje stav našej samosprávy a vedenie mesta a to hneď po niekoĺko volebných období. Tri chod mesta riadi predtým dlhoročný poslanec Martin Tomčányi.

Aj takýto vizuál mesta sa do pamäti vryje nielen každému návštevníkovi, ale dokonca aj každému náhodnému cestujúcemu sediacemu v autobuse náhodou prechádzajúcemu cez mesto.

Ale vážne, videli ste v horšom stave verejno prospešné zariadenia ako u nás? Teda, ak mesto iba nedávno neprešlo bombardovaním, alebo iným samosprávou, vedením mesta či občanmi ťažko odvrátiteľnými udalosťami?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. O 3..2…1 komentáre ako sa Majko zas naváža do najvyššieho. Lebo podľa nich je stoka Sereď najkrajšia. Seredská debilita nemá dno.

  2. Akých návštevníkov? Drvivá väčšina ľudí chodí s deťmi mimo Sereď, lebo tu skapal pes. Nie je tu ani posraté kúpalisko. Hlavne, že sa roky tlačili prachy do súkromnej akciovky kvôli futbalu. Aký úžitok to prinieslo väčšine obyvateľov Serede? Do miest sa chodí buď za kultúrou, relaxom, alebo hist. pamiatkami. U nás nefunguje ani jedno, lebo aj tá trocha kultúry už statočne dostala na frak. Ako naposledy, hodiť Accept do kultúraku kde nie je klíma, je čistá hanba. Načo potom máme amfik? Na okrasu? Aký pán, taký krám.

  3. Dokonalá fotka charakterizujúca naše mesto.Tomčányi to dohnal na stav v ktorom je lepšie ísť do p_tche jako tu bojovat ako pán Majko.Ten chuj na úrade by ho utopil v lyžičke vody lebo ukazuje pravdu.On sám to nazval pravda o Seredi.Je to naša chyba lebo sme pánovi Majkovi neverili.Mesto sa topí ale ľudia ešte tancujú a kormidelník Tomčányi rozmýšľa ako sa zachráni.

  4. stazujte sa p Cavojskemu ten je najvyssi na kulturu ako na tom jarmoku ten sa predviedol do rana stekal do mikrofonu naco potom platil ostatnych ucinkujucich ved mohol ten program urobit sam

  5. Anonym,prečo sa máme sťažovať Čavojskému?Ja mám skôr dojem,že ľudia by chceli všetko zadarmo.Už keď tu boli Nedvedovci,mne bolo trápne za nich,koľko tam bolo málo ľudí,tak isto teraz Accept.Tak isto včera v campingu,bolo tam dosť ľudí,hrali tam mladí chalani,a keď o 20.00.h.začali vyberať vstupné,skoro všetci sa vyparili.

  6. Nielen na jarmoku sa predviedol riaditel kulturaku.Ale aj na Accepte.Predaval za barom pocas koncertu kavu a pitie.Riaditel??????Oujeeej.KAm to dosla ta kultura.

  7. Čavojský určite to nerobil zadarmo – pri takýchto akciách mu dobre kvaplo do vrecka.
    Program urobiť nevie, tak potom načo je kultúra aj s ním v Seredi. Aj bača by vedel pozvať nejakú skupinu aby tu húkala.

  8. kupalisko sme tu mohli mať. Jedna z firiem ktorá mala záujem o tepelné hospodárstvo MsBP tu chcela využiť geotermálny vrt a postavit bazény, ale keď zistila že víťaz je dávno dopredu vybratý tak sa ani neprihlásila do akože súťaže

  9. Primátor bol skromný a pred poslednými voľbami sľúbil len 3 veci: prírodné kúpalisko v campingu, prístav lodí za parkom a nové trhovisko. A voličom to stačilo. A splnil to, či nie? Tak potom čo chcete?

  10. Trhovisko. Tam pod tie zastrešené stánky by sa mal postaviť projektant, keď na trhovníkov páli slnko alebo prší. Ako vysoko je zastrešenie nad hlavami trhovníkov a nakoľko ich chráni? Veľmi málo to plní svoj účel. Je to len na okresu, ale neplní to svoj účel. Hlavná vec, že sa máme čím chváliť.

  11. BRucho alebo Kurbel —– jeden Šerbel otvorte oči , kto sa má najlepšie ?! A Sereď ? Veď toto je jedna hrôza a nie mesto ! Otvorte oči zlodeji a , rodinkárstvo a bude to aj za Kurbela takto isto ešte horšie není ste normálny

  12. Navrhni spravodlivého, bezúhonného človeka! Budeme ti vďační, keď takého najdeš. Lebo nikto ti nevyhovuje, na každom hľadáš chyby. A ty sám si bezúhonný, ty nemáš žiadne chyby?

  13. Jaster Ondreja poznám celé roky ako slušného a vzdelaného človeka, ktorý sa napríklad roky venuje v skautigu stovkám detí bez akehokoľvek finančného ohodnotenia a to na úkor svojho podnikania a svojho voľného času.

  14. Voľakde som čítal že mal tatka aryzátora a má to v rodine.Že tý židia išli do plynu a tomu aryzátorovi Tomčánymu po nich ostala nejaká fabrika.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img