ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

Konečné riešenie ukrajinskej otázky podľa Putina

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Konečné riešenie ukrajinskej otázky podľa Putina
Ruskí agresori konečne priznali o čo im na Ukrajine ide už od samého začiatku. Žiadna špeciálna vojenská operácia, ale pokus Ruska o úplnú likvidáciu Ukrajiny a ukrajinského národa všetkými prostriedkami.
História druhej svetovej vojny a postupu Hitlera naznačuje, že ak padne Ukrajina, tak nenažratý predátor dostane ešte väčšiu chuť. Už teraz Rusko zriaďuje filtračné tábory, odoberá státisíce detí rodičom, deportuje ľudí z Ukrajiny do vnútorného Ruska a na Ďaleký východ (už viac ako 2 milióny), násilne odvádza mužov z okupovaných území do okupačných vojenských jednotiek. Vyhnali už viac ako 9 miliónov Ukrajincov zo svojho domova. Zvyšok má byť asimilovaný alebo zomrú počas vojny. Veľa vecí nasvedčuje tomu, že to je Putinov plán.
Ak sa mu ho podarí naplniť, pôjdu ruskí imperialisti ďalej. Bohužiaľ, toto si naši domáci kolaboranti neuvedomujú, alebo sú pritlačení k múru a musia spolupracovať. Ďalšou obeťou môže byť aj Slovensko. Ale kolaboranti si robia nádeje, že dostanú významné posty v budúcom protektoráte. Zabúdajú, že pre agresorov bude zradca vždy len zradcom. Rovnako nechápu, že prikrmovaním tigra, aby sa prežral na inej obeti, jeho chuť po novej koristi neskončí.
Ak sa nepodarí zastaviť ruskú agresiu teraz, lebo nechceme znášať ekonomické dopady, alebo sa zľakneme ruskej jadrovej hrozby, výrazne vzrastie riziko, že o pár rokov skončíme vo veľkej jadrovej vojne. Agresor bude naberať sebavedomie a silu a svoje jadrové hrozby bude stupňovať.
Na svete je deväť jadrových krajín. Desaťročia jadrové zbrane slúžili ako deterrent, ktorý mal odradiť agresora od masívneho útoku. Rusko mení paradigmu v tom, že sa pustilo do agresívnych vojen a jadrové zbrane používa ako ofenzívnu poistku pre prípad, že by im agresívne výpady nevychádzali podľa plánov.
Rusi majú predstavu, že budú môcť pokračovať aj v zbabranej agresii cestou jadrového nátlaku. Inú možnosť ako svoje víťazstvo nepripúšťajú. To je bezpečnostná rovnica, v ktorej by Rusi chceli mať na našej strane zápornú hodnotu. Ak ovládnu územie bývalého ZSSR, s rovnakou chuťou a logikou si trúfnu aj na členské krajiny NATO.
Nemali by sme sa nechať pomýliť súčasnou dohodou o vývoze obilia z ukrajinských prístavov. Rusi k nej pristúpili z dvoch dôvodov. Po prvé neboli schopní vykonať rozsiahlu námorno-vyloďovaciu operáciu. Statili svoju vlajkovú loď a veľkú čast protivzdušnej obrany svoje flotily a Ukrajinci demonštrovali schopnosť udrieť pri svojom pobreží. Po druhé, ukradnuté obilie z Ukrajny neboli schopní v plnom rozsahu umiestniť na trhu.
A tak politicky zmarketujú svoju vojenskú nemohúcnosť a budú sa tváriť ako bojovníci proti potravinovej kríze, aby znížili svoju medzinárodnú izoláciu. To, že od svojich plánov nemienia ustúpiť, potvrdili Rusi najnovšími vyjadreniami svojich čelných predstaviteľov.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Syndrom naucenej bezmocnosti ruskej spolocnosti:

    K volbám nechodí. „Stejně to rozhodnou za nás!“ Nechodí na demonstrace. „Stejně je rozeženou!“ Nebojují za svá práva. „Díky bohu, že aspoň žijeme.“ Sto čtyřicet milionů lidí se nachází v somnambulním stavu hraničícím se ztrátou pudu sebezáchovy.

    Nenávidí moc, ale patologicky se bojí její změny. Vnímají nespravedlnost a nejistotu, ale nesnášejí bojovníky za občanská práva. Nenávidí byrokraty a vládu, ale podporují totální zasahování státu do všech oblastí života. Bojí se policie, ale chtějí větší policejní kontrolu v zemi. Cítí se podvedeni, ale věří televizi. Jako mantru opakují: „Jen aby nebyla válka,“ ale z války se radují. Jsou to oběti s pocitem všeobecné nadřazenosti, které nejenže nemohou, ale ani nechtějí nic ovlivnit.

    Citaj dalej: https://denikreferendum.cz/clanek/33905-rusko-na-pokraji-nervoveho-zhrouceni

  2. Prečo sú vlastne obavy z ruskej rozpínavosti, keď sankcie uvalené múdrymi politikmi majú Rusko zastaviť? Kde udělali soudruzi chybu?

  3. Akoze nehovori zle tento p. general. Minule som ho pozeral, ked opisoval strategiu leteckych utokov na nepriatelske jednotky vzadu za frontom, aby im bolo zabranene posunut sa na liniu kontaktu. Ale na druhej strane si myslim, ze sa chysta na politicku karieru.

  4. Takže okupačné americké vojská v Sýrii sú v poriadku. Arabský princ nechá zabiť novinára a americký prezidentský dedo sa mu ide s veľkou pompéznostou pokloniť a navrhnúť biznis.

    Takéto články mi prídu ako keď zamestnanec Microsoftu vypisuje ódy na Microsoft a hádže špinu na AMD.
    Hádam nebude hádzať špinu na kravu ktorá mu dáva mlieko.

    Zatiaľ tu nebol ani jeden jediný nezaujatý článok o vojne.

    No ale to za aby muselo byť aj nestranné medium

  5. ocividne ano, kedze dalsi koment za linkom je zrejme od tej istej osoby… mozno by nezaskodilo menej povysenosti…

  6. To video má svoju výpovednú hodnotu a čakal by som, že sa skôr vyjadríte k jeho obsahu. Ale chápem aj to, že nemáte k tomu čo povedať.

  7. pre Anonym 23. júla 2022, 9:22
    Tornádo na Morave určite vyvolal Putin 😀 Však za všetko môžu Rusi, to neviete?
    Miloš Majko 23. júla 2022, 4:08
    Miloš ty si k tomu tiež nedal zrovna vyčerpávajúci komentár 🙂 Mimochodom, to video je krásna ukážka mediálnych ojebov. Ale keďže ide o osieranie Ruska a ľutovanie Ukrajiny, tak sa na objektivitu a pravdu nemusí pozerať, že?

  8. Na začiatku vojny sa našlo zopár ľudí mimo reality, ktorí tvrdili, že USA s tým nič nemá. Niektorí by dokonca boli schopní to tvrdiť aj dnes.

  9. Táto vojna rozdrbe Európu a o to sa niekto snaží uz dlho. Buffett sa vyjadril, že už má pripravené miliardy na kúpu skrachovaných európskych firiem.

  10. Fikcia: Cenu Academy Awards v roku 2023 a Oscara za najlepšiu vedľajšiu úlohu získava ukrajinský herec Volodimir Z. Cena je udelená za jeho prínos pre sociálne siete, „mienkotvorné médiá“ a telekomunikačné siete, pretože dokázal pretelefonovať dvojročné paušály všetkých obyvateľov svojej krajiny už za 5 mesiacov. Polemiky sa vedú o tom, či sa zjavila častejšie Panna Mária, alebo Volodimir na televíznej obrazovke. Pozitívnym signálom je to, že bližšie nemenovaná vláda rokuje o kúpe a následnom pretrasformovaní stanice Dajto na TyDajto, prostredníctvom ktorého chce vyzývať svetových lídrov : Ty daj to, Ty daj to, Ty daj to. Priamy prenos v žiadnom prípade neprepínajte, lebo budete zaradený na X-tý sankčný zoznam, ako podporovateľ vojny.

  11. anonym14,50 komu vsetkym,akoze tu na SOL,zopar funebrakom?som sa zasmial.toto tu je len na odreagovanie,ty hlupacik.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img