ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Vodiči pozor! Zmeny riešenia parkovania na týchto uliciach v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestská polícia v spolupráci s mestským úradom a dopravným inšpektorátom GA navrhla niektoré zmeny riešenia parkovania.

Jedná sa väčšinou o miesta, kde sa aj teraz parkuje a týmto riešením sa legalizujú parkovacie miesta.

na Vonkajšom rade (oproti bývalému Tekomu) dochádza k vytvoreniu jednosmerky a možnosti parkovať vozidlá z časti na chodníku.

na D.Štúra budú nastriekané parkovacie miesta z časti na chodníku a na komunikácii.

na Legionárskej ul. v existujúcej jednosmerke sa umožní parkovať na celom chodníku aj na ľavej strane. Chodci budú mať priestor (chodník) popri bytovke.

na Novomestskej ul. v križovatke s Garbiarskou ul. sa zamedzí parkovať v priestore križovatky

na Pažitnej ul. sa zlegalizujú parkovacie miesta, parkovaním z časti na chodníku.

na Vinárskej ul. za Slovenskou sporiteľnou sa vytvorí jednosmerka od SLSP popri múru vinárskych závodov. V jednosmerke sa umožní parkovanie z časti na chodníku.

 

zdroj: Mestská polícia Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. anonym 21. júla 2022, 12:54 – to su pohlady na mesto, v ktorom poslanec MsZ VEREJNE a na kameru povedal, ze lobingom je potrebne zabezpecit si dostatocne silnu skupinu poslancov MsZ a ziadatel bude mat z mesta dost financii na zabavu alebo svoje aktivity (futbal).

    To je realita v meste, kde poslanci hovoria o ich vydierani, natlaku na komisiu vyberajucu podnikatela vo verejnej sutazi, o zhromazdovani kompromaterialov na poslancov, korupcii, vyhrazani sa, zneuzivani moci a diskriminacii jednotlivcov a skupin s pozehnanim poslancov vedomych si, ako je „potrebne hlasovat.“

    To je realita mesta, kde vacsina poslancov nestuduje materialy predkladane na schvalenie pred rokovanim MsZ a hlasujucim tak, ako je od nich ocakavane.

    Toto je presne to, comu sa hovori korupcia, zneuzivanie a arogancia moci.

  2. Voľby sa blížia, hádam už ľudia otvoria oči a nebudú voliť zas tých istých. Chce to zmenu tak hádam si ju zvolíme.
    P.S. som úprimne rád že máme v meste reportéra ktorý nás informuje o tom ako to funguje na úrade, o čom sa hlasovalo a kto ako hlasoval a celkom o veciach v meste a v okolí. ĎAKUJEM a len tak ďalej p. Majko. 👍

  3. Križovatka Garbiarska opäť sa odoberie pár parkovacích miest. Okrem toho dokončia slávnu stavbu kde budú parkovať ďalšie autá a obyvatelia budú parkovať pred MsÚ

  4. Aký priestor má byť na chodníku pre chodcov? Nie 1,5 m? A vodiči, ktorí parkujú na chodníkoch to dodržiavaj? Pre detským domovom autá stoja na chodníku a len jedným kolesom na ceste. Možno, že celý chodník nemá šírku 1,5m a chodci a hlavne vozíčkar asi ťažko tade prejde. A konečne tam stávajú aj skriňové autá, ktoré zabraňujú vo výhľade na cestu cez prechod pre chodcov. Ja osobne si to neviem predstaviť ako to bude, keď aj na fotografiách vidieť úzke cesty a tiež úzke chodníky.

  5. ….ako nieze by clovek tade denne nechodil a nevsimol si to, ale je to jasny dovod na zmenu. Rozbite cesty, chodniky, to je minimum, co treba riesit. Jazdit autom po Seredi si vyzaduje pomaly kupu BVP-čka… Ak ludia volia zo zvyku, je to zle. Na to sluzia volebne programy, hoci…tie su na jedno kopyto. No ak niekto nie je schopny nieco zmenit cez svoje obdobie, je na case ho vymenit. Je to jednoduche.

  6. *a este dodam. Je nacase vymenit aj mestske zastupitelstvo. Co si vsimam, niektore tvare su tam celu vecnost a uz by bolo vymenit aj ich.

  7. Ustupujme neustále všade autám. Všade sa zachvíľku bude už len parkovať. Ľudia akonáhle vidíte auto stáť tam kde nemá, volajte mestskú políciu, druhý krát tam nezastaví. Lebo takto zachvíľku nebudú existovať chodníky, všetko budú parkoviská.

  8. Dohladal som si tento clanok, pretoze to ako naciarali ulicu Dionyza Stura a zaroven zlikvidovali vela parkovnych miest mi hlava nepobera. A vlastne pobera, znizovat parkovane miesta aby ludia boli nuteni kupovat vlastne parkovne za 250evri..Ale necudo ked na kazdej urovni riadenia tohto statu sedi banda debilov. Ludia co sa vracaju neskoro domov z prace, asi budu parkovat na balkonoch.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img