ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Architekt Ondrej Kurbel oznámil kandidatúru na post primátora Serede: “chceme mesto, v ktorom budú naše deti chcieť žiť.”

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Tlačová správa #teamondro /

Ondrej Kurbel je seredskej verejnosti známy ako spoluzakladateľ miestneho zboru skautov, dobrovoľník v rámci environmentálnych a kultúrnych aktivít, aj ako architekt, ktorý navrhol a spoločne so skautmi a ďalšími dobrovoľníkmi zrealizoval oddychovú zónu pri Váhu na Garbiarskej ulici. Verejnosť ho môže posledné 4 roky poznať aj ako poslanca mestského zastupiteľstva, ktorý bojoval za záchranu Seredského kaštieľa. Práve v priestoroch, ktoré sa rekonštruujú aj vďaka jeho aktivite, oznámil svoju kandidatúru, a to spoločne s tímom kandidátov do mestského zastupiteľstva


Ondrej Kurbel sa bude v októbrových komunálnych voľbách uchádzať o zvolenie do funkcie seredského primátora. Kandidovať ide ako nezávislý kandidát. V utorok 19. júla v priestoroch Seredského kaštieľa uviedol: Mám rád Sereď. Vyrastal som tu, vychovávam tu svoje deti a bol by som rád, keby aj oni, keď raz dospejú, chceli v tomto meste žiť.”


Ondrej Kurbel ohlásil svoju kandidatúru na post primátora spolu s tímom kandidátov do mestského zastupiteľstva. Dobrý primátor musí mať okolo seba tím ľudí, ktorí v konkrétnych oblastiach takpovediac „doma“, preto som veľmi rád, že na príprave programu môžem spolupracovať s ľuďmi, ktorí sú ochotní už dlhé roky venovať svoju energiu a čas zlepšovaniu občianskej spoločnosti v našom meste.


Spolu s Ondrejom Kurbelom kandidujú Mária Fačkovcová, vedúca Farskej charity v Seredi, Martina Hilkovičová, podpredsedníčka združenia Vodný hrad, Erik Štefanek, predseda združenia Mám rád cyklistiku, a Miroslava Sabová Dudášová, predsedníčka kultúrno-komunitného centra KC PRIESTOR.


Kurbel si do tímu spolupracovníkov pozval aj nezávislých odborníkov na jednotlivé oblasti, v ktorých podľa neho Sereď aktuálne zaostáva. Spoločne pripravujú plán na rozvoj jednotlivých tém, pričom za priority považuje verejný priestor, dopravu, sociálne služby a kvalitne strávený voľný čas. Základnou úlohou mesta, a to zo zákona, je „starostlivosť o všestranný rozvoj územia“ a starostlivosť o potreby obyvateľov. Mesto sa musí snažiť, aby bežný občan vnímal, že je tu pre neho, že mu pomáha v každodenných problémoch, ako sú problémy s dopravou, zápchami, parkovaním či odpadovým hospodárstvom, po vytváranie kvalitného priestoru pre kultúru, oddych a športové vyžitie.


Obyvatelia mesta Sereď môžu Ondreja Kurbela poznať aj ako mestského poslanca či ako člena viacerých komisií pri mestskom zastupiteľstve. Za posledné štyri roky som ako poslanec mohol lepšie nazrieť do fungovania samosprávy. Mám jasnú predstavu, čo chcem zmeniť, aby naše mesto napredovalo lepšie. Viem, čo je robené dobre, na čom sa dá stavať, ale aj to, akým oblastiam treba venovať viac pozornosti a kde sú potrebné skutočné zmeny. Tak aby v konečnom dôsledku profitoval občan.”


Verejnoprospešné aktivity Ondreja Kurbela však môžu Seredčania poznať omnoho dlhšie. V roku 2015 spoluzakladal seredský zbor Slovenského skautingu, v rámci ktorého sa venuje zážitkovému vzdelávaniu detí a mládeže. Nakoľko skauti majú blízko k prírode, Ondrej spojil svoju profesiu architekta s dobrovoľníctvom a v roku 2019 priniesli do Serede oddychovú zónu pri Váhu pri Garbiarskej ulici. Skauti tak pod vedením Ondreja Kurbela dokázali z viacerých grantov získať financie na zrealizovanie priestoru, využívaného obyvateľmi Serede na trávenie voľného času v prírode.


V roku 2018 sa Ondrej stal aj členom rady občianskeho združenia Vodný hrad, v rámci ktorého inicioval verejnú diskusiu o možnostiach využitia seredského kaštieľa a navrhoval architektonické zásahy a kroky potrebné pre revitalizáciu našej národnej kultúrnej pamiatky. Ďalším projektom ktorým ho mohla verejnosť spoznať je vianočný sociálny projekt združenia Exallievi – Darujme úsmev, ktorý už od roku 2014 pomohol mnohým sociálne slabším rodinám po celom Slovensku a ktorého koordinátorom za mesto Sereď je práve Ondrej Kurbel.

Životopis Ondreja Kurbela:  Ondrej_Kurbel__CV

Seredskí skauti
Vianoce v kaštieli
Diskusný panel kaštieľ
Brigáda nábrežie Garbiarska
Brigáda nábrežie Garbiarska

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Obava, že kandiduje ako nezávislý, je že bude po voľbách nezávislý od všetkých.
    Za dobrého kandidáta by sa mali postaviť aj súčasné parlamentné aj mimo parlamentné strany.
    V prípade, že sa tak stane, bude to dobrý kandidát.

  2. @Anonym 19. júla 2022, 13:44
    Dobry kandidat sa vyznacuje tym ze zanim stoji Sparatko, Fico, Matovic, Fasisti, Blaha, Vekslaci, Generator nahodnych slov a podobne sracky? Good luck slovensko…

  3. Kandidát aj so zahraničným vzdelaním, ktorý bol aj ďalej ako na hranici sereďského chotára. A čo je super, že sa obklopil schopnými a vzdelanými ľudmi, ktorí už pre Sereď dlhodobo robia a niel len kecajú. Za nimi sú vidieť výsledky.

  4. Vega 19. júla 2022, 13:58 ak to pojmem podľa Vás , potom áno. Ak nie sú v štáte dôveryhodné strany, potom je naša parlamentná demokracia v koncoch a treba zmeniť volebný systém.
    Považujem za irelevantné mať nezávislých kandidátov v komunálnych voľbách, keď do parlamentu môžu kandidovať len pod hlavičkou nejakej strany. Malo by sa to ujednotiť.

  5. Sered ma moznot sa dostat do normalu
    UZ ziadne cierne skladky , ziadny Venal 123… . stav. firmi majitelmi byvalich clenov kosa nostri

  6. Ziadny Venal? Ty bud rad ze ten Venal bol a aspon podaktorych zmrdov zavrel nachvilku do chlasku presnejsie udavacov ktory si zachranili krk pred 20 rokov a viac. A dalsí si pockaju na slobodu cez 20rokov. A to ti nestaci ze tu je nachvilu klud hňupe? Este ciganov a bude sa tu lepsie zit

  7. ja ako neoliberal tychto panbickarov fakt nedavam ale kedze ide o komunalnu a nie celostatnu politiku prizmurim oko ze v spolocenskej oblasti ma pravdepodobne stredoveke myslenie

    a zaroven chcem aby team kurbel dostal sancu pretoze tato strana rieky lubi kritizovat vsetko aj pomaly to ze tomcany ma vetry takze som zvedavy jak sa nam bude sveta zit v seredi, ved nech dostany sancu

  8. Ondro je jeden slušný, šikovný, vzdelaný chlap. Má skvelú povesť, je za ním kopec roboty a má okolo seba skvelý tím ľudí. Je to neskutočné, že do toho ide! Ondrej, máš na to a určite si lepšia voľba ako to, čo tam teraz je. Držím palce.

  9. 19. júla 2022, 15:27 Jednoduchý záver, čo ak teraz pán architekt zarába mesačne viac a tento príjem stratí kvôli práci na poste primátora, lebo sa bude plne venovať mandátu?

  10. hodnotit budeme az uvidime konkretne pozitivne vysledky,lebo verit na prvy pohlad sa nevyplaca,snad mame 30 rocne skusenosti.

  11. Pan Kurbel,výborné rozhodnutie.Fandim Vám,držím Vám päste,ja Vás určite voliť budem.
    Verila som,že sa rozhodnete kandidovať a som rada,že Ste tak urobili.

  12. Poriadny audit, samozrejme aj personálny. Oj to bude… Snáď potom začnú rozprávať aj ľudia z úradu,ktorí sa doteraz báli prehovoriť.

  13. Mária Fačkovcová? Tá by hneď na Mestský úrad vyvesila ukrajinskú vlajku.A prv,ako sa do mňa pustíte, napíšem,že som medzi prvými pomohla Ukrajine s liekmi.Ale s ukrajinskou vlajkou na území SR proste nesúhlasím.

  14. Objavujú sa v komentároch prispievatelia, ktorí možno v živote nič nedokázali len tu kritizovať a urážať ľudí, po ktorých vidieť, že niečo urobili pre mesto. Vy, kritici, zverejnite to, čo ste vy urobili pre mesto? A okrem toho, niektorí by sa mali doučiť pravopis!

  15. Poriadne to treba uz na mestskom urade prevetrat. Oddelenie po oddeleni, korupcia a korupcia. Treba urobit poriadny audit….prevetrat ten chliev co tam je.

  16. nemusi byt zly kandidat. Ale obavam sa jedneho, aby nebol pod vplyvom svojho otca. Pana Ondreja osobne nepoznam, vyzera ako slusny clovek. Jeho otca Pala Kurbela poznam a to neni dobry clovek. Nemam s nym zrovna dobre skusenosti, je to zakerny clovek. A nie nie som fanusikom Tomcanyho. Tak uvidim koho budem volit. Ked bude zoznam kandidatov uplny pan Majko mohli ste spravit daku online diskusiu. Velmi rad by som sa p. Ondreja popytal dake veci. A ked presvedci moj hlas ma :).

  17. no uvidime nepoznam ho ale mozno to je dobry chlap ked uz teraz nieco robi pre mesto ,povedal som si ze asi ozaj pojdem dat hlas treba ako sa vravi skusit nieco nove dat mu sancu

  18. Aspom mam koho volit.Ondro je jeden normalny chlap!Decka na skautingu ho miluju!Ide sneho taka dobrota.Ondro drzim palce

  19. Kandidát Ondrej Kurbel ako primátor ?

    To bude stále robiť svoje projekty po menom inej firmy ? Asi nie je taký dobrý architekt keď sa nevie osamostatniť…a čo už len on navrhol také, že ho to reprezentuje nič…lebo nikto mimo KDH ľudí ani nevedia, že on je architekt a, že vôbec existuje.
    To budeme mať primátora ktorý nevie ani len dodržať svoje slovo pri dohode s druhými ľuďmi ?
    To budeme mať primátora ktorý je spojený s neschopnou pani Sabovou Dudášovou z KC PIESTOR ? To bude Sereď vyzerať ako ten hnoj pri Kine NOVA, teda oni tomu hovorili paletové sedenie ktoré urobili z dotácie a nakoniec ho museli odstrániť nakoľko to bolo fakt otrasné.
    Držím palce Seredi s takým nesympatickým a neschopným primátorom ako je pán Kurbel… presne ako jeho otec.

  20. Nemusí to byť zlý chlap,nepoznám ho osobne, ale myslím si,že s priezviskom Kurbel nemá vo volbách žiadnu šancu. Videli sme to aj pred 4 rokmi.

  21. Poznám jedného z nich – stavbára neviem či sú podobnej nátury – ak áno tak radšej nech ostane súčasný pán primátor

  22. prečo ste sa vyrojili až v noci? Či doteraz ste boli v šoku a nemali pripravenú muníciu na protiútok? A ty 21:39 akúže to má kvalifikáciu súčasný primátor, tvoj chlebodarca, čo jeho reprezentuje? Čo dokázal on sám, ale ozaj sám?

  23. Anonym vidím, že máš rozhľad aj s pánom Šerblom. Môj otec bol vrah, vrahom som aj ja. To, že ty ma nepoznáš, nepozná ma nikto a pod. Na vás dvoch a váš intelekt sme čakali. Typická slovač.

  24. Lolo mal kandidovať posledne tri volebne obdobia.Radčej debil,ako špinavý zlodej,podvodník a tunelár jak to hovoril tuším Kyselý s tým svojim kamošom.Nepametám si už na meno

  25. Áno bol to Kyselý a sekundoval mu Tvrdík čo vykrikoval na plné hrdlo priamo na mestskom úrade že Tomčányi je zlodej, podvodník a tunelár aj spolu s Tvrdíkom.

  26. Čo dokázal sám ale naozaj sám? Ovládnuť mesto ako svoju sróčku, zaviesť systém že sa ho všetci aj v četne jeho kamošov boja, zneužívať svoje právomoci a postavenie,
    kradnúť, nahnať ľudí na bicykel aby s ním víťazoslávne prešli po hrádzi napriek tomu že o to nemali záujem, rozpredávať mestský majetok aj pod hodnotu znaleckého posudku,…. ???

  27. Keď tu niekto pindá, tak to si ty, blbček. A ešte niečo -nauč sa čítať, keď sa chceš vyjadrovať ku komentárom! To, čo tu píšeš nemá nič spoločné s mojim komentárom.

  28. Bojí sa. Trasie sa. Ak sa tam dostane niekto iný, ako on, alebo ním ovládaná 🐑, bude po 🐦. Pozrie sa na zmluvy, na obstarávania, vymení vedúcich, pozrie sa na ich odmeňovanie, hospodárenie, ľudia z úradu začnú 🧑‍🎤, a to môže byť ohrozujúce. Bude musieť nasadiť protikandidátov, lebo aktuálny ohlásený protikandidát šancu nemá. Tak musí zaloviť v iných vodách. Predsa len. Ondrej má veľa aktivít, v mnohom sa angažuje, veľa vecí sa vďaka nemu pohlo a je z komunity 🛐👼. Bude hľadať protikandidáta tam. Ak takého nájde, tak to bude účelový farizej. Ondrej, obklopil si sa dobrou partiou ľudí, ktorí sú aktívni v meste a veľa vecí dokázali. Myslím, že pánko asi najhoršie predýchal 🤦🏻p. Sabovú Dudášovú. To musel byť šok. Máte veľký potenciál urobiť zmeny a tie sa žiadajú ako soľ.

  29. @pre anonym 6:14 20. júla 2022, 8:06
    Vitazoslavne kvoli comu? To oslavoval ten dojebany asfalt co po polroku podrasta? Keby chuj nebol morbidne obezny a navstivil okolite mesta na bicykli tak by mozno aj vedel ako ma vyzerat cyklotrasa.

  30. Nic proti panovi primatorovi, ale…Sered uz fakt potrebuje zmenu. Ked sa pozeram na taku Galantu, ktora rastie, v Seredi ako keby sa zaspalo. Nedeje sa nic, este aj ten kastiel uplne vykapava, je cas na zmenu. Ci tou zmenou bude pan Kurbel, tazko povedat, ale chce to nejaky novy impulz. V Seredi totiz „skapal pes“…

  31. Nič nie je bez chyby, preto sa chyby hľadajú ľahko, kto chce psa biť palicu si nájde. Tí čo tie chyby hľadajú, neuznajú nič z toho čo sa urobilo dobre. Toto čaká každého primátora ktorý tam bude, nikdy nevyhovie všetkým. Týmto ale netvrdím že súčasný primátor tam má byť aj naďalej.

  32. obyvateľ máš pravdu keď tam zbadal pani Dudášovú muselo mu nadvihnúť dekel Ona ho dlhé roky podporovala a obhajovala ale zrejme už ho prečítala a zistila kto v skutočnosti Martin Tomčányi je. Zrejme sa niečo zlomilo, keď aj dlhoroční aktivisti dávaju od neho ruky preč

  33. To sa určite zmenilo. Nevravím, prvé 4 roky možno ešte veci išli. Ale potom už len dole vodou. Ľudia z úradu by vedeli rozprávať, ale strach je silnejší. Je to proste anjelik. Síra, oheň a popol.
    Predseda OZ, dlhoročného usporiadateľa najväčších cyklistických pretekov v okolí, aktivista v oblasti cyklistiky, podpredsedníčka OZ, ktoré sa snaží oživiť históriu rokmi zanedbaného kaštieľa, predsedkyňa OZ, ktoré robí množstvo aktivít, venuje sa mladým a je dlhodobo podporovaná aj dotáciami mesta, poslankyňa, ktorá bojovala za Farskú charitu a ktorá sa roky nezištne venuje charitatívnej činnosti,… . Ľudia si uvedomujú aj to, na koho pleciach je fiasko so štadiónom.

  34. slušný, nekonfliktný,odborne erudovaný kandidát, ktorý sa neusí vychvaľovať lebo výsledky jeho práce hovoria za neho

  35. Zmena v Seredi je urcite potrebna a hlavne novu krv. Ale primator nestaci. Chcelo by to komplet tych zatrpknutych starych poslancov vymenit. Drzim palce ✌️

  36. No hádam sa konečne podarí zosadiť súčasného primátora.
    Tomčányi šancu dostal, vôbec s ním nie som spokojný, takže je naozaj najvyšší čas dať šancu niekomu novému. Tento kandidát sa javí ako naozaj schopný, tak prečo nie. Len aby to konečne vyšlo …

  37. Ľudia sú už otrávení voľbami a následným sklamaním. Tak asi preto tak málo voličov. Ale teraz je zmena na dosah a verím, že nielen zmena personálna. Snáď sa dozvieme, ako to na úrade v skutočnosti fungovalo.

  38. Ľudia rezignujú na voľby, lebo sa dožívajú veľkého sklamania. Pred voľbami nasľubujú aj modré z neba, ale potom „skutek utek“, lebo veľmi rýchle zabudnú čo nasľubovali. Na to majú krátku pamäť, lebo sľubovali neuskutočniteľné a ľudia im uverili. Možno, že sa dočkáme aj lepších časov.Aj keď zvolený primátor je človek čestný, aby aj čestne vykonával svoju funkciu, musí mať okolo seba aj čestných ľudí, lebo sám nič nezmôže.

  39. Každý kto má už dosť toho koľko sa napchalo futbalistom by mal isť voliť a voliť kohokoľvek okrem futbalistov

  40. Pre mna zo vsetkych kandidatov NO 1. Nezacal sa zviditelnovat az ked ohlasil kandidaturu, su za nim dlhe roky dobrovolnickej a obetavej prace pre mesto, uz ma 4- rocnu skusenost ako funguje samosprava ( co je velmi dolezite), Idealny vek na takuto zodpovednu funkciu. Co ho poznam, jeden z tych poctivych svedomitych poslancov aj clenom vsetkych komisii, kde aktivne pracoval. Ak si do timu zobral aj pani Fackovcovu( jednu tiez z tych svedomitych, zodpovednych a pripravenych poslancov), tak im spolu davam sancu a verim, ze vela este zmenia.

  41. Vsetci co kandiduju na primatora v seredi su len potomkovia byvalej komunistickej kleptokracie,prichvatizerov estebakov a podobnych prospecharov prevazne z byvalej niklovky.

  42. zmeniť sa dá veľa napríklad neobohacovať sa na úkor mesta, nezneužívať svoje postavenie a svoju funkciu, nekorumpovať poslancov, viesť úrad transparentne, robiť férovévýberové konanie a ak omylom nevyhrá spriaznená osoba či firma nezrušiť výberové konanie a nevypísať nové……,

  43. Všetci ostatný kandidáti by mali odstúpiť v prospech tohto pána, zbytočne mu budú uberať hlasy. Tomčánymu hlasy nikto nebude uberať, tí čo ho chú voliť ho voliť budú a hlasy ostatných by sa nemali rozdeľovať medi viacerých kandidátov, zbytočne sa budú oslabovať a Tomčányi bude mať väčši šancu že ho opäť zvolia.

  44. p. Kurbelovi držím palce. Má za sebou preukázateľné výsledky a toho by sa mali ľudia držať , pýtať sa ho . Obdivuje každého ,kto chce mať verejnú funkciu ,pretože závisť na Slovensku je neuveriteľná . p.Kurbel prajem veľ šťastia a držím palce.

  45. Pán Kurbel držím Vám palce ale absolútne nechápem, prečo ste si do svojho tímu vzali p. Dudášovú. Je to kovaná liberálka a títo ľudia dokázali jediné, že sa im absolútne nedá veriť.

  46. Pre mňa za napojenie na KDH je nevoliteľny a prezentovanie ako nezávislý kandidát mu neverím.
    Už som raz prizmurila oko a Zaborská so svojou ultras vyštartovala ako pytón…

  47. Už to tu raz bolo. Jeho otec v KDH, aj pravnuci budú podľa teba KDHaci. Normálne žasne, akí sú niektorí ľudia obmedzení.

  48. p. Dudadova a p. Kurbel? To fakt? nemáju šajnu o čom je komunálna politika. To su skutky a nie krásne liberálne a sväťuškarske nerealizovateľné názory.
    Ale aj tak, prajem obom kandidátom veľa úspechov, a skoré vytriezvenie !
    A ešte otázka pán Kurbel kandiduje aj za poslanca keby náhodou nevyjde post primátora?

  49. vidím že Tomčányiho úderka sa fakt snaží. Teraz to však nedávaju na hulváta ale oveľa sofistikovanejšie

  50. Každý kto vyjadrí iný názor, je hneď Tomcanyiho úderka, to ako vážne ?😅 Jeho otec dvakrát neúspešne kandidoval proti Tomcanynu, veď to sú hole fakty, čo už mu prišiel dych zhovadit sa po tretí raz, tak nasadil synčeka 😅

  51. anonym ty sa radšej k ničomu nevyjadruj veď ty nevieš ani počítať alebo sa chceš predviesť a dokázať že vieš narátať do dva

  52. Ale kdeže, Tomčany určite nie je môj favorit. Takisto ani p. Jankular. Neviem sa dočkať ďalšieho kandidáta, naozaj ničím nezatazeného. A ak by tam bola žena, o to by to bolo ešte lepšie 😉.

  53. Znovu napíšem názor na nezávislých kandidátov.
    V parlamente sú poslanci aj nestrannici, ale nominovala ich politická strana viď OĽANO.
    Preto buď by sa mal zmeniť volebný systém alebo aj do obecného alebo mestského zastupiteľstva by kandidátov mali nominovať strany.
    Títo nezávislí kandidáti sa po voľbách často stanú závislí sami na sebe.
    A ešte pani Martine , francúzi hovoria:
    Cherche la femme .

  54. Clovek ktory nieco dokazal prajem mu
    A nie neznalec s ledva dokoncenou skolou
    Pred menom a za menom nieco
    A v hlave veter a iba recicky a zadne ciny
    Taky nech daju pokoj takym zodpovednostiam

  55. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 zbláznili ste sa ?!?!??!! Veď toto je ďalší had !!! Otvorte poniektorí oči !!!!! Falošný prefikanec vy Ovce !!! Veď uvidíte ešte budete pr…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img