ISSN 1337-8481

utorok, 23. apríla, 2024

Retro fest Sereď dnes pokračuje – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Najväčšia retro párty tohto leta Retro fest Sereď dnes pokračuje ďalším zaujímavým programom.

Najväčšie hity 90´- 00´ rokov včera zazneli v Campingu a večer plný zábavy si včera užili priaznivci tanečnej hudby. Dnes ale fest pokračuje ďalším programom, ktorý začal už od 11.00  hod. doobeda. Večer zaznejú skladby od skupín Exil, McErik a Ivana či Colonia.

Príďte sa zabaviť, zažijete fantastickú a veľkolepú audiovizuálnu show plnú efektov obohatenú o veľkoplošnú LED obrazovku.

Počas festivalu sú dispozícii stánky s jedlom, pitím, letnými osviežujúcimi nápojmi a trdelníkmi. Na festivale sa taktiež dá kúpiť merch – tričko s popisom I love retro.

Cena lístkov na mieste v sobotu – 20€.

Z piatkového večera vám prinášame foto a video reportáž.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. konecne sa v seredi nieco deje, ano ano, da sa to prezit parkrat do roka… zase najlepsie je ked po ulici po 22. ani nikto neprejde

  2. Vyzera to tak, ze niektori ludia skutocne vyslovene sebecky pripustaju len to, co vyhovuje im, alebo to, z coho maju osobny prospech.

    Ak sa ma mesto posunut dopredu je nutne, aby akcie pre ludi boli co najcastejsie a aby sa prave ti cez koronaopatrenia prepnuti jedinci co najrychlejsie vratili do normalu. Ak to ovsem u nich je mozne.

    Sered ma vyhodu, ze Camping je mimo centrum a este tam nestihli vyrubat stromy tak, ako v centre mesta. Takze aj sirenie zvuku je znacne obmedzene.
    Su mesta, v ktorych sa obdobne akcie konaju podstatne blizsie k centru mesta alebo obytnym zonam.

  3. Pán majko pri buducej akcii nech natočia repraky na sered a nie na sintavu a užijete si hudby až až.Potom zistite ako sa šíri zvuk.

  4. nerob druhým to čo nechceš aby iní robili tebe, 100 ludi sa zabava a 15 481 ludi za to musi trpiet! majko sa preber!!!

  5. 15:08 to že tá veta o tých prepnutých je pravdivá, dokazuješ práve ty, ty si ešte stále viditeľne prepnutý. Kopeš okolo seba a sála z teba neuveriteľná nenávisť a frustrácia zo života. Užívaj si radšej života, teš sa z detí a vnúčat, bude ti lepšie.

  6. Konečne niečo v meste kde to žije. A raz za čas sa to dá vydržať. V BA pri 3 veziach bol trojdňový festival, kde v piatok končili pred polnocou v sobotu necelú hodinu po polnoci a v nedeľu tiež akolo polnoci. A ľudia čo tam bývajú nefrfotali. A aj pri otvorenom okne sa to dalo vydržať

  7. @Anonym 17. júla 2022, 15:51
    Ty by si sa mal prebrat , podla tvojej logiky by nikdy nikde nebol ziadny open air festival. A 90% seredanov ani nevedelo ze tam je koncert kedze je to v campingu daleko od mesta. Sa odstahuj na dedinu najlepsie do Zaluzia kde ti rovno pomozu a neoxiduj v meste ked chces klud 😀 😀

  8. Docestovali sme do Serede právě kvoli festivalu z Moravy. Trošku nás zaskočilo,že v sobotu bolo prázdno až do večera..inak dobrá akcia,aj Ked trošku draha

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img