ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

V okrese Galanta dnes NAKA vykopala kostrové pozostatky

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Prezídium PZ SR |MM| Národná kriminálna agentúra dnes v Dolnom Chotári vykopala kostrové pozostatky na mieste, ktoré označili spolupracujúci obvinení ako miesto pochovania Róberta Niguta.
Či ide skutočne o túto osobu potvrdí až znalecký posudok.

Viac informácií k vykonávaným procesným úkonom v súčasnosti nie je možné poskytnúť.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To hovorím už dávno. Na Ukrajine sa kšeftuje so zbraňami len taký fukot. Niet lepšej príležitosti pre priekupníkov so zbraňami ako je vojna, tam sú neskutočné a nekontrolovateľné možnosti. A niektorí tomu ešte tlieskajú.

  2. A Mimina kedy zavriete za predaj drog? Raz uz stihol utiect do anglicka ale teraz uz nestihnes ty cigansky zmrd. Pojdes za Bercinkom tvojim ciernym spoluobcanom

  3. Takýchto hrobov sú v okolí Dunajskej Stredy údajne desiatky. Kedysi sa písalo, že v Čótfe na farme je obrovské pohrebisko. Majiteľ choval aj leva, ktovie načo. Ale asi sa v tom nič nekoná, nie je asi vôľa.

  4. Ale koná, na Čótfe sa kopalo veľmi často a asi sa bude ešte kopať. Lenže špecialita sátorovcov bola v tom, že sa telá prekopávali, práve preto aby tí ktorí vraždu vykonali nevedeli kde je telo povedzme o 2-3 roky. Nektoré telá sa prekopávali viackrát, podľa toho ako hovorili/boli zadržaní jednotliví členovia skupiny.

  5. Ked ste taký gangstri a vypisujete na neho picoviny co mu to nepovite do huby ? Zedli ste mimimu kar dobre mu ho môžete pocuckat vy zavistlive trosky co nemáte cele dni co robit tak závidite druhým trubky

  6. Anonym 15. júla 2022, 9:48
    Miki Černák choval zasa tigra. Takéto šelmy zožerú všetko, hádam aj kosti. I keď vraj prasce sú na toto najlepšie.

  7. Robite sa vy somraci napis meno kto si a potom hovor co nemas na kavu ty trubica co ti mater slape pred milexom aby ste mali co žrať

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img