ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Blaha a spol. hovoria jasne, čo urobia – ak im to dovolíme.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Pri dnešnom oznámení rozhodnutia Sloboda a Solidarita o vypovedaní koaličnej zmluvy som dostal otázku o tom, či s tým nie je spojené riziko toho, že tento vážny krok vo veľmi napätej medzinárodnej situácii môže nakoniec spôsobiť obrat v našej doterajšej zahraničnej politike. Samozrejme, že môže, lebo súčasná vyhrotená situácia v koalícii môže vyústiť do rôznych scenárov – aj do odchodu #SaS a tým aj k mojej rezignácii. Toto je po dnešku reálny scenár a ani náhodou netvrdím, že naša zahraničná politika stojí len na mne. To, čo sme doteraz v tejto oblasti dosiahli, je výsledkom zodpovedného postoja celej koalície a prezidentky Zuzana Čaputová. Povedal som ale jasne, že ak budeme tak rozbití doma ako sme dnes, tak je len otázkou času, kedy sa to prenesie do zahraničnej politiky. To by bol obrovský hazard s krajinou. Preto ak teraz len obrátime list a budeme sa tváriť, že sa nič nedeje, že môžeme vládnuť tak ako doteraz, tak sa, dovolím si tvrdiť, stane s istotou to, že v roku 2024 príde k moci partia, ktorá totálne otočí našu zahraničnú politiku. Blaha a spol. hovoria jasne, čo urobia – ak im to dovolíme. Zabrániť im v tom je jedným z cieľov dnešného rozhodnutia SaS, ktoré navyše hovorí, aby situáciu pevne chytil do rúk premiér
Eduard Heger – predseda vlády SR. Má na to dostatočný časový priestor, ale to musia pochopiť aj naši partneri v OĽANO a musia mu pomôcť.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Korčok povedal: To, čo sme doteraz v tejto oblasti dosiahli, je výsledkom zodpovedného postoja celej koalície a prezidentky Zuzana Čaputová. Keby bola Čaputová zodpovedná tak nevymenuje Matoviča za ministra financii, čo urobiť mohla, ale neurobila a táto koaličná zberba by mala o problém menej. Lenže tímto „politikom“ nestačia problémy vyvolané a dovezené zvonku, oni sú tak tupí, že si budú vzájomne klásť polená pod nohy.

  2. To čo je zmena zahraničnej politiky,že chce mať dobré vzťahy so všetkými krajinami,či na východ,alebo na západ? Nemasakrovat samých seba blbymi a hlupymi sankciami,? čo je na Tom zle?A to povie človek,ktorý slúžil doteraz každej vláde! Aký je to doveryhodny politik?

  3. Anonym 7. júla 2022, 8:23 – presne to, ze Korcok je profesional ludia ako Vy nepochopia. Je to diplomat a bodaj by takych profesionalov bolo viac. Vlastne, je normalne, ked ludia „zeru“ volte ma, ja nie som politik, ja rozmyslam srdcom?

    Dajte operovat svoje dieta lekarovi, ktory je hrdy na to, ze nie je lekar…

  4. Stačí odvolať ministra financií a karavána pôjde ďalej, ale aj potom bude Matelko riadiť svoj spolok zo zákulisia

  5. Poznali sme profesionala slúžil komunistom slúžil demokratom. Odborník určite bol. Za komuša bol pod dozorom ŠTB. Tuším Tukan sa volal.

  6. Nenechajme sa odradiť príspevkami idiotov, občas je frustrujúce brodenie v diskusii plnej poblúznencov no fakt je, že aj diamant sa vždy nájde v obrovskej kope hlušiny. Inak len tak na zasmiatie, nie je to uletené ak sa chce istý pošahaný marxista žalobou domáhať prístupu na kapitalistovu sociálnu sieť ktorú kritizuje ? A on má dokonca obdivovateľov. To nedajú ani v Pinelovej.

  7. Miloš, mám pocit že máš najradšej prezliekačov kabátov. No iný už asi nebudeš, čo už. Takýto ľudia urobia pre peniaze /funkciu/ všetko.

  8. Myslim ze najhorsie je ze ta tvoja velebena kapitalisticka socialna siet ta čoraz viac a viac kontroluje, cenzuruje a cielene riadi tvoj mozog. No a uplna katastrofa je to ze ten tvoj uz takto zdegenerovany mozog si to ani len neuvedomuje ale prave naopak, este to velebí.

  9. No, to si na tom velmi biedne, pokial tvoj mozog riadi nejaka soc.siet. A ty si takyto tupy este dovolis niekoho kritizovat?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img