ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Neskoro, ale predsa!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Neskoro, ale predsa!
Sme veľmi radi, že po takmer siedmich rokoch psychického teroru, zastrašovania a dehonnestácie nakoniec Najvyšší súd vyhovel dovolaniam ministerky spravodlivosti a Martina Macka a zrušil nespravodlivý rozsudok. Z tohto pohľadu nás dnešné rozhodnutie Najvyššieho súdu samozrejme teší. Teší nás, že sa potvrdilo, že za spravodlivosť sa oplatí bojovať, aj keď je to nesmierne náročný a vyčerpávajúci boj a do konečného víťazstva je ešte veľmi ďaleko.
Je to len začiatok ďalšej etapy, lebo dnešným rozhodnutím NS SR sa prípad vracia opäť na začiatok. Nikto už nevráti synovi takmer sedem najlepších rokov života a sedem mesiacov vo väzbe so skutočnými zločincami. Rovnako nikto už nevráti takmer sedem rokov mojej diskreditácie, špinavých útokov a vytesnenie z ozbrojených síl.
Neodchádzal som z urazenej ješitnosti, ale s obavami o bezpečnosť svoju a svojej rodiny. V roku 2017 sa totiž udialo v tomto prípade veľmi veľa, vrátane život ohrozujúcej spravodajskej operácie namierenej priamo proti mne. Nasledujúce udalosti a smrť Jána Kuciaka a jeho snúbenky ma presvedčili, že u nás existujú sily, ktoré sa nezastavia pred ničím.
Bohužiaľ, neboli sme na vyhlásení rozhodnutia a musíme si počkať si na písomné vyhotovenie rozhodnutia. Podľa sprostredkovaných informácií súd uznal odvolacie dôvody ministerky aj Martina. Trochu ma len prekvapuje, že súd podrobne rozobral priebehy rekognícií, ale nijako nereagoval na skutočnosť, že pred rekogníciami bola synovi vyšetrovateľom odstránená 10 cm brada. Tá ho absolútne vylučovala ako podozrivého už pred rekogníciou. To, že vyšetrovateľ mu bradu odstránil a napriek tomu pristúpil k nezákonnej rekognícii je ďaleko závažnejšie, ako samotný priebeh rekognícií, ktorý Najvyšší súd vyhodnotil ako nezákonný. Účelovosť konania vyšetrovateľa vylučuje akýkoľvek omyl a skôr ilustruje cieľavedomosť OČTK v snahe za každú cenu odsúdiť práve Martina Macka.
Druhá vec, ktorá mi v stručnom vyjadrení Najvyššieho súdu chýba, je to, že súd nijako nespomenul skutočnosť, že Martin Macko bol najprv na základe zistených dôkazov jednoznačne oslobodený. K jeho odsúdeniu došlo až na základe svojvoľného rozhodnutia Krajského súdu pod vedením JUDr. Molnára, ktorý syna bez ohľadu na dôkaznú situáciu prikázal odsúdiť. Následne ten istý Molnár rozhodoval aj o synovom odvolaní.
Preto si počkáme si na písomné vyhotovenie, možno je to tam všetko uvedené.
Týmto chcem úprimne poďakovať Vám všetkým, ktorí ste nám verili a nedali ste na zámernú propagandu a cieľavedomú diskreditáciu. Veríme, že s Vašou podporou dotiahneme celý prípad do úspešného konca. Bohužiaľ, nálepku, že syn je h*man už nijaké súdne rozhodnutie z neho úplne nezmyje. Rovnako ako nám nikto nevráti stratené roky života a trvalú ujmu.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Anonym 4. júla 2022, 14:21
    Predstav si, že by inštitúcie skonštatovali, že boli tvoje… Lebo tak to niekto chcel, pretože si niekomu zavadzal. Prečítaj si Mackov blog, kde je všetko opísané. V tomto s bývalým gen. Mackom súhlasím. Bohužial ten jeho „treťotriedny“ nástupca je vždy tam kde bol a bude ešte 4 roky… Ani to Mackovi nikto nevráti. Možno bohužiaľ, možno díky bohu.

  2. Macko neposer sa z toho. Takýchto pripadov sa udeje nespocet a nemaju obsedantnu potrebu byť so svojim prípadom na verejnosti.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img