ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Pre ľudí, ktorí vedia čítať medzi riadkami

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Pre ľudí, ktorí vedia čítať medzi riadkami
26 miliard eur (26.000.000.000) v najbližších 5 rokoch v eurofondoch a z Plánu obnovy. To je skutočný dôvod, pre ktorý korupcie chtiví ľudia 2 roky robia a ešte urobia čokoľvek. Vedia, že OĽANO je chyba v systéme a skutočne nekradneme, presne tak, ako sme sľúbili pred voľbami. Vedia, že kradnúť nedovolíme, kradnutie kryť nebudeme … a ušetrené dáme radšej do bezpečia – do kasičky rodinám. Kazíme plán. Preto im tak prestrašne vadíme. Nič iné za tým hľadať ani nemusíte. Toto je podstata, prečo chcú akýmkoľvek spôsobom vrátiť Pellerínu čím skôr k moci. Za akúkoľvek cenu. V akejkoľvek kombinácii moci. Hlavne vláda bez Matoviča a OĽANO. Bohužiaľ, mnohým ľuďom neschopným myslieť vlastnou hlavou to nedochádza. Plávajú po povrchu a dobrovoľne sa kŕmia splaškami, ktoré im propaganda cielene podsúva.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pre bežných ľudí, ako sme tu všetci, je úplne jedno, či naše dane zožerie Ficov vačok alebo Matovičove nesystémové rozhádzanie peňazí. Ci ma tu niekto pocit, že za Matoviča životná úroveň rastie? Ze jeho opatrenia sú systémové a raz prinesú ľuďom ovocie?

  2. Zabudol napísať 26mld PÔŽIČKA.. .
    Ďalej 200€ na dieťa…
    Kasu drží Pavlínka, lebo on nevie…

    A tento je minister financií.

    Tragédia v priamom prenose, politická stoka…

  3. Emmm, skoda, ze si blby, takto sa nedozvies, ze si blby.
    Vam blbym luzrom staci vypichnut slovo z vety, ktorej nerozumiete a honite si to vase tupe ego roky.

  4. Ak si myslíte, že ste záruka , ako nekradnúť, tak tomu neviem uveriť.
    Stačí pozrieť na míňanie peňazí v pandémii – testy, ochranné pomôcky, vakcíny. Koľko toho vyšlo nazmar?
    Treba aj povedať, že nie priamo predchádzajúca vláda kradla, ale tí , čo sa na ňu nalepili.
    Znova sa nájdu takí podnikavci a nepomôže ani Veronika.

  5. iba hlupak moze zdielat matovicov primitivny clanok,samozrejme aj hlasovat s matovicom mozu len hlupaci ako je kotleba.

  6. Matovicovi dalo vo voľbách veľa ľudí hlas, lebo sľuboval zmeny. Zmeny nastali, ale k horšiemu! Svojou aroganciou, zákerným správaním a velikasstvom sklamal veľmi veľa ľudí!!! Už môže sľubovať aj modré z neba, ľudia by ho mali súdiť podľa skutkov a nie slov!!!

  7. Tých 26 miliárd drží pokope súčasnú koalíciu. Mečiar, Dzurinda, Fico budú popri týchto vyzerať ako učni, keď začne rabovačka súčasnej politickej zberby. Politik, keď povie, že oni nekradnú, tak už viac klamať ani nemôže.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img