ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Zabudli sme už na Remiaša, mafiánske vyvraždovačky, vykradnutia Tisovej vily, útoky na novinárov?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
V Trnave sme mali menši seminár Wetzlerovho inštitutu k vyročiu “rozdelenia”ČS, kde sa hovorilo napr o tajných stretnutiach Klausa a Mečiara už od leta 92 a to na podnet Dubčeka. Ich konanie bola velezrada, podobne ako nevyhlasenie referenda. Volať Mečiara do telky nebol dobrý nápad. Napriek tomu moderátori vyvažovali tých dvoch. Ten grazel eštebacky Mečiar patrí do basy, nie na obrazovku RTVS bez oponenta. Zabudli sme už na Remiaša, mafiánske vyvraždovačky, vykradnutia Tisovej vily, útoky na novinárov? To sme fakt jedna priblbla lexovska provincia, kde ich žiak Kali unaša už nie prezidentovho syna, ale Vietnamca? A Starý to vedel a my ho teraz pozveme do telky za naše dane, aby s magorom Klausom odrbaval polku blbej Slovače.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. DUBOVSKY SA PREBER UZ! UZ JE ROK 2022 TERAZ TREBA RIESIT MATELKA TEN TU VLADNE AK SI SI V TEJ TVOJE SPROSTEJ HLAVE NEVSIMOL! MECIAR UZ 24 ROKOV NIE JE PREMIEROM SLOVENSKA! TAK BUDICEK TREBA ZIT V REALITE!

  2. Odrbáva polku blbej slovače, do ktorej polky patríš Dubovský? Koniec tvojho komentára je svedectvo o tvojej blbosti Dubovský.

  3. 14:38 nepochopil si, ako môže Dubovský hanit polovičku občanov slovenska že sú blbci. Možná aj teba zaradil medzi blbcov. Nazvať Klausa magorom môže len blb.

  4. To je ešte slabé pomenovanie občanov Slovenska /česť výnimkám/ za blbcov. I ja osobne ich pokladám za nejsprostejším národom pod slnkom. Veď ktorý národ sa necháva okrádať, ktorý národ si necháva ničiť pôdu stavaním závodov cudzincami, ktorý národ sa necháva opíjať nesplniteľnými sľubmi svojich politikov, ktorý národ volí fašistov a čo lozia po múroch, ktorý národ rozpredáva historické budovy…? Ale z nich vyniká Anonym, ktorý okrem jeho premúdrych vyjadrenia, by sa mal naučiť pravopis, aby vedel, že Slovensko sa píše s veľkým S. Ten pravý sa tu vyjadruje, ktorý všade bol a všetko vie.

  5. Viete, ono je to na Slovensku tak….Co sa netyka mna, tak to neriesim. A to je chyba. Preto sa ta spolocnost nejak zopsula. Zabudlo sa na kriminialnikov v politike a podaktorych si proste volime dalej. Koho je to chyba? Volicov. Len ich. Politik je obraz volica a ako niekto moze 12 ci viac rokov volit niekoho, kto pre cloveka neurobil ani makke F, tak to nechapem. Pridu volby, ludia si zvolia zase Fica a vsetko pojde tak ako predtym. Nic sa tu nezmeni, len ten bordel bude. Chybaju tu rozumni, slusni a vecni politici. A ti , ktori nimi su, nie su zaujimavi pre masy.

  6. jojco 2. júla 2022, 12:31
    – vidis, dalsi co ma kratku pamat a bude si volit Fica, alebo Kotleby, ktore budu s Ficom spolupracovat. Rovnaka fajta ako Matelko, akurat v inych trickach. 2 roky je tu ten blazon, ale ten pred nim tu bol podstatne dlhsie a spravil si tu z krajiny pokladničku…. A ak myslis, ze Kotleby budu ine, tak nie. Rovnaki ako ti pred nimi… Akurat s nizsou vyskou IQ. Ako vykrikovali, ze idu proti vsetkym politikom, a ako krasne si ruku podavaju s FIcom a dalsimi…tak sa preber …

  7. Nášmu národu stačia kvetné reči a sľuby, ktoré ani vo sne sa nedajú splniť. Stačí, že je dobrý rečník, ako bol aj p. Mečiar, ktorého velebili „babky demokratky“, za ktorým chodili na jeho mítingy, ako na púť, ako tvrdil, že on nič nemá, až sa vykľulo šidlo z vreca a ukázalo sa to „nič“. Tak aj jeho prívrženci. Mali by sme sa poučiť z minulosti, ale my nie. My sme národ, ktorý nevie narábať so slobodou a samostatnosťou. My potrebujeme mať, kto nás riadi, lebo ako sa to ukazuje, do vlády a parlamentu sa dostávajú ľudia, ktorým veľmi nezáleží na prosperite národa, predovšetkým aby zabezpečili seba a svoje rodiny. Toľko vytvorených politických strán dotovaných zo štátneho rozpočtu, toľko umelo vytvorených ministerstiev a úradov a to všetko na úkor občanov. Oni sa zabezpečili tým, aký si pre seba vytvorili volebný zákon. Nemáte možnosť do vlády, alebo parlamentu dostať človeka, ktorého poznáte ako slušného človeka a odborníka, lebo môžete voliť z tých, ktorí sa tam dostali cez politické strany, či sú odborníci, alebo nie a aj to, len z jednej strany. Dostávajú sa tam aj veľmi mladí ľudia, ktorí nemajú ukončené vysokoškolské štúdiu, bez praxe a oni majú ovplyvniť rozhodovanie vlády , alebo parlamentu. Dostanete zoznam a voľte! Jeden poslanec môže byť ministrom financi a potom aj ministrom dopravy. Politici sú vševedi. Politika´= patent na rozum.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img