ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Retro fest Sereď

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Najväčšie hity 90´- 00´ rokov. Vychutnajte si s nami najväčšiu retro párty tohto leta, ktorá sa uskutoční v Seredi v Campingu dňa 15-16. 7. (piatok-sobota).

Na svoje si prídu priaznivci kvalitnej tanečnej hudby z rokov 90´ a 00´ ale aj ľudia, ktorí si chcú oddýchnuť od bežného života a zažiť neopísateľnú hudobnú atmosféru v krásnej prírode pod holým nebom.

Budú to dni plné zábavy, skvelej hudby, tanca, dobrého jedla, osviežujúcich drinkov a nezabudnuteľných zážitkov. Zažijete fantastickú a veľkolepú audiovizuálnu show plnú efektov obohatenú o veľkoplošnú led obrazovku.

 

Môžeme sa tešiť na interpretov:

Colonia – hudobné duo pochádzajúce z mesta Vinkovci z Chorvátska. Najväčšiu slávu zažili v skorých 90. rokoch ale ich hudobná produkcia siaha až do súčasnosti. Preslávili sa najmä skladbami Za tvoje snene oči, Oduzimaš mi dah, Lažu oči moje.

Verona – ďalší zahraniční hosť je Česká dance skupina, ktorá má na svojom konte 5 štúdiových albumov. Pôsobí od roku 2001 až po súčasnosť. Za najúspešnejší hity môžeme považovať Ztracená bloudím, Nejsi sám a Náhodou.

Maduar – Slovenská hudobná skupina, ktorej začiatky siahajú do roku 1986. V skorých 90. rokoch v Česku a na Slovensku odštartovali dancefloorovú vlnu. Za svoju si produkciu vyslúžili 2 platinové a 3 zlaté platne.

Ivanna Bagová – mladá speváčka pochádzajúca z Ukrajiny a preslávila sa najmä ako víťazka show Hlas československa. Od roku 2016 vystupuje spolu s formáciou Maduar.

MC Erik a Ivana – slovenský spevák a DJ, vlastným menom Erik Aresta, ktorý začínal svoju kariéru v skorých 90 rokoch a vo svojej kariére pokračuje aj v súčasnosti najmä v hlavnom meste Českej republiky v Prahe ako sólista a DJ. V súčasnosti je jeho speváckou partnerkou Ivana Poláčková.

Exil – slovenská eurodance hudobná skupina, ktorú založili 2 bratia Tibor a Roman Jediný v roku 1991 v Trnave. Za svoju produkciu získali 2 zlaté platne a boli najpredávanejšou skupinou rokov 1995 a 1996.

O skvelú audiovizuálnu show s videoprodukciou sa postará DJ Julo alias Python známy aj ako rádiový moderátor.

Program bude moderovať skúsený moderátor a veľký sympaťák Mirec Babjak.

Lístky sú dostupné v zvýhodnenej cene v sieti predpredaj.sk, priamo v Campingu pri výdajnom okienku a na mieste v deň konania podujatia

Cena lístkov predpredaj:

1 deň – 14,99€
permanentka – 24,99€

permanentka + stanovanie – 34,99
VIP  – 99,99€

Meet & Greet – 249,99

 

 

Cena lístkov na mieste:

1 deň – 20€

Permanentka + stanovanie – 60€

*VIP – 130€

 

VIP lístok bude na mieste dostupný len do vypredania kapacity.

VIP lístky sa rýchlo míňajú preto odporúčame zakúpiť si lístok v predpredaji.

 

V piatok sa otvárajú brány poobede o 15:00, v sobotu sa ovárajú brány doobeda o 11:00 hodine. Počas celej doby budú k dispozícii stánky s jedlom, pitím, stánky s trdelníkmi a rôzne zaujímavé atrakcie ako sa na pravý festival patrí.

 

Vysvetlivky k vstupenkám:

Jednodňová vstupenka – vstup na podujatie v deň, na ktorý je vstupenka kúpená.

Permanentka – vstup na obidva dni konania festivalu.

Permanentka + stanovanie – vstup na obidva dni festivalu plus miesto na stanovanie priamo v areáli festivalu.*

VIP permanentka – lístok na obidva dni festivalu, miesto pre stanovanie, rezervované sedenie s vlastným barom, najlepší výhľad na pódium, studené misy, víno.

Meet & greet – lístok na obidva dni festivalu, miesto pre stanovanie, rezervované sedenie s vlastným barom, najlepší výhľad na pódium, studené misy, víno, stretnutie s interpretmi pred a po koncerte – k dispozícii len 8 ks.

*Stanovanie je na osobu – nie na stan. Každý účastník stanového mestečka sa musí vedieť preukázať vstupenkou obsahujúcu možnosť stanovania.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img