ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Porovnanie: Kuchyňa vs. Mariupol

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Hoaxy a podvody – Polícia SR |MM| Facebookoví odborníci na vojnu v službách putinovej propagandy kričali, že po príchode amerických vojakov na naše základne si tu budú robiť čo chcú. Budú zabíjať, znásilňovať a kradnúť, pretože zákon bude na nich krátky.
Facebookoví odborníci boli od pravdy ďaleko iba 1000 kilometrov. Ruskí vojaci tieto zverstvá skutočne páchajú.

SLOVENSKO V NATO
Máme veľké šťastie, že sme súčasťou kolektívnej bezpečnosti a našu suverenitu chráni 30 mocných krajín sveta – naši spojenci z Aliancie. Obranná sila tohto spoločenstva demokratických štátov robí zo Slovenska bezpečné miesto.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Propaganda je, keď porovnávaš Kuchyňu s Mariupolom. Preboha.. Porovnaj Mariupol s mestom zbombardovanym Američanmi ( široky výber nechám na teba) a neporovnavaj Mariupol s dedinkou v krajne, kde nieje žiadna vojna. Toto sú čisté hovná. Vysmievaš sa dementnym posluhovačom Kremľa a sam zo seba robíš rovnakého posluhovača opačnej mocnosti. Vzchop sa už chlape..

  2. Smejem sa na tupcovi co toto napisal a aj tom co to sem zdielal. Trapne, ubohe primitivne. A ano americky bastardi v uniformach znasilnovali zeny v okoli zakladien kde su umietneni. Je o tom kopa dokazov, len bohuzial tie spiny su chranene a nic sa im nestane. Maximalne ich prelozia niekam inam. A jebkovci ako tuna tu zdielaju nezmysli a vyplody chorych hlav a porovnavaju bojovu zonu Mariupol a Kuchynu. A obranna sila NATO rovna sa obrannej sile hovna. Rovnako smrdia, ale su neskodne :D.

  3. Kritizujem toho, kto sa rozhodol šíriť túto správu prostredníctvom svojich novín. Ta sprava sa sem totiž neumiestnila sama. A keď si toto z prvej nepochopil, tak sa obávam, že ti to tu zbytočne vysvetľujem. Ako vidíš, ostatní to pochopili, ty si tu jediný, kto sa má pýta takú kravinu, že s kým si tu odpisujem. Jaj neviem, kto z nás dvoch tu nevie čítať, iba píše nezmysly.

  4. A že polícia zverejňuje takéto porovnanie mierového a vojnou zničeného mesta, aby sa akože vysmiala hlupakom, kritizujúcim prítomnosť vojsk NATO na území členského štátu, tak to je nielenže smutne, ale hlavne nebezpečné. Ak to urobila, pretože o tom samovoľne rozhodol nejaký natvrdlý policajt, čo nemá absolútne kritické myslenie, tak budiž. Ale ak taketo dementne manipulacie policia šíri na príkaz niekoho, tak to je už nebezpečné. A to isté si myslím o komkoľvek, kto takéto porovnanie dvoch neporovnatelnych miest zdieľa.

  5. Aby bolo redakcii jasne: úplne rozumiem, že tento príspevok ma slúžiť ako dôkaz, že vojaci NATO u nás nič zlé nerobia a je určený dementom, ktorí šírili, že u nás príde k porušovaniu zákonov zo strany vojakov NATO. Ale používať k tomu obrázok Mariupola proti obrázku mierovej Kuchyne, to je čisté hecovanie národa proti rusom. Ja pritom absolútne súhlasím s tym, že Rusko je agresor. Ale takýmto spôsobom štvať, to je choré a nebezpečné.

  6. Navrhujem redakcii porovnať fotky Drážďan s fotkami z Mariupola. Áno, agresorom v2.sv.vojne bolo Nemecko. Ale historici upozorňujú, že to nemôže ospravedlniť kobercovy nálet USA na toto mesto. Vybombardovana tam bola okrem ťažkého priemyslu cela obytná zóna mesta kobercovo, bez ohľadu na to, koľko civilistov, deti, starcov, zien, sa v tom meste nachádzalo. Porovnanie takýchto dvoch fotiek by bolo na mieste. Odkaz pre pomalších : som rad ze spojenci zvíťazili v 2.sv.vojne. Len hovorím, že velebit vojská jednej veľmoci a zatracovat vojská inej veľmoci, to je cista manipulácia a hlúposť. Vojska sú vojská a plnia rozkazy nebezpečných politikov.

  7. Normálnemu človeku nemôže napadnúť dať na porovnanie tieto dve fotky. Každá propaganda je zlá, táto proamerická patrí medzi ne.

  8. Cisty hnus tento clanok. Hanbim sa za toho kto zdiela taketo bludy a ze chodi po nasich uliciach. Totalne dno. Hnus.

  9. Účelom takejto a podobných správ a to nielen tu ale i na iných stránkach je buď si robiť srandu, lepšie povedané p..u, alebo psychicky a to podľa počtu týchto správ systematicky pôsobiť na ľudí čo to prečítajú. Podľa mňa to vyzerá že je to doslova organizované. Títo ľudia čo to robia vedia čítať, písať možno aj počítať, podľa mňa nemôžu byť taký hlúpi aby nevedeli že použiť takúto správu ako dôkaz je nezmysel. Najlepšie by bolo výplody týchto ľudí ignorovať, ale dá sa to? Alebo že by boli taký hlúpi – dávam hlasovať/žartujem/.

  10. Japonské ženy vedia čo sú vojaci USA. Rusi jasne povedali, Ukrajina v pakte nato nebude, ignorovať Rusov sa neoplatilo. Vieme akú špinavú hru hrajú USA spolu s Britániou.

  11. aj srbske deti aj zeny by vedeli o okupantoch z usa rozpravat,ako tam potkani zhadzovali bomby z ochudobnenym uranom.

  12. Chcete porovnávať? Nech sa páči. Lebo porovnávať Kuchyňu s Mariupolom to akoby som šiel porovnávať Luník IX s nejakou rezidenčnou štvrťou. Ale chápem zúfalosť novinárov, záujem o Ukrajinu klesá, tak treba brnkať na city. Kde ste boli posledných 8 rokov?

    https://www.youtube.com/watch?v=_h8V6OuTED8

    https://www.youtube.com/watch?v=ANv0e7gBXQA

    Prvé video je z bombardovania Belehradu, druhé z Bagdádu po 2003. Žiadna z týchto operácií nebola schválená rezolúciou OSN, len svojvôľou USA a UK.

  13. odporucam sa prejst v belehrade po namesti s usa vlajkou v ruke!!! garantujem ze sa odtial zivy, prinajlepsom zdravy nedostanes!

  14. Porovnajme aj Luník IX s nejakou rezidenčnou vilovou štvrťou. Však keď porovnávať neporovnateľné, nech to už stojí zato.

  15. Pardon za opakovane pridanie prispevku ale 2x to seklo, akoze nebol prispevok pridany. Zdroje zaberov su relevantne a nespochybnitelne. Len bohuzial nasledky a ciny ako take do dnes neodsudene a nepotrestane.

  16. t.me/s/cosastalovkremencuku..Ruska armada skutočne útočila v Kremencuku,ale ich cieľom bol závod na výrobu áut, plný západom dodanej munície, by ma zaujímalo,prečo muníciu schovávajú v meste,je to blbosť, či úmysel?

  17. Keď sa vojaci schovaju v penelaku a používajú protitankove strely netreba sa čudovať ze panelák zasiahne raketa.

  18. viete, ked sa pozriete na tú druhú fotku mariupola, tak na vine nieje rusko, ale ukrajina. a viete preco? Pretoze to dopustila. Keby ukrajina chcela mier a zabranit dalsie civilne straty, davno by bol mier. Ale nechce, chcú doslova bojovat a zomierat

  19. Je sranda tu sledovať a čítať reakcie proruských zmrdov, trolov a agentov. Vyliezli ako blchy, niekto im zjavne šliapol na otlak a oni sú z toho úplne na nervy, chudáci. Realita o ruských vrahoch, znásilňovačoch a agresoroch je pre vás veľmi krutá.

  20. pre Anonym 2. júla 2022, 16:52
    Keby si to aspoň mal z vlastnej hlavy a nepotil tu xy krát omieľané pičoviny našich dementov z vlády alebo novinárov. No daj ešte tú o udrbaných pračkách a sušičkách na vrtuľníkoch, o fantómovi z Kyjeva, hrdinskom komediantovi Zelenskom a padlých hrdinoch z Hadieho ostrova.

  21. Prečo všetci rusofili proste nejdú do Ruska ? Bol by pokoj nie? Veď Rusko milujete tak prečo tam nejdete a kľudne môžete ísť aj na Ukrajinu bojovať za vášho cára Vladimira namiesto mladých rusov ktorým sa tam moc nechce ísť zomierať.
    USA nemám v láske a keď som sa dočítal že vláda schválila prítomnosť vojakov USA na našom území tak to vo mne pekne vrelo, nechcem ich tu, nemám z toho dobrí pocit že sú u nás, ale som naozaj rád že sme v NATO a EU. Môžete si o USA myslieť čo chcete, pravdou je že oni pre nás nie sú žiadna hrozba zatiaľ čo Rusko hrozba je, stačí si spomenúť na vyjadrenia Putlera ohľadom rozpadu ZSSR a tiež ohľadom rozširovania NATO ktorého súčasťou sme sa vtedi stávali aj my! Sa zobuďte konečne a nebudete naivné teľatá, ak by sme neboli my a pobaltské štáty v NATO tak už sme súčasťou východného bloku (dobrovoľne nasilu samozrejme)

  22. Pre Martin 2. júla 2022, 18:26

    V podstate máš pravdu, ale skús k téme článku. Podľa teba sú tie dve fotky vhodné na porovnávanie?

  23. Hurá chcem bit vo východnom bloku v teple a plnou nádržou na dovolenku Než v NATO v zime a bez pohonych hmôt a v totálnej chudobe u liberálou

  24. Ja som sa ale nevyjadroval ku článku ale ku kemontom resp. komentujúcim pod článkom, samí rusofil na tomto Slovensku, veď nech tiahnu do Ruska za ich vodcom Vladimírom, načo tu kazia vzduch?
    A keď tak strašne chceš aby som komentoval článok tak prečo nie, áno tie fotky mi príde správne porovnávať, veď aj Vladimír tvrdil že ide Ukrajincov oslobodzovať od fašistickej vlády v Kyjeve a vidíme ako to dopadlo aj na tej fotke hore. A ku textu, nie je snáď pravda to čo tam je napísané? Nevykrikovali rusofili že amíci si tu budú robiť čo chcú? A robia si čo chcú? Správajú sa ku nám tak ako Rusi ku rusom žijúcim na Ukrajine ktorých prišli „oslobodiť“?!
    A prečo sem dáva niekto videá z Belehradu a Bagdadu ? Čo to má spoločné s článkom a s agresiou Ruska proti Ukrajine?
    Irán napadol Kuvajt, tak ich bombardovali… Srbi páchali genocídu, tak ich bombardovali. Čo že to spravila tá Ukrajina rusom keď ich teraz bombardujú, odpovie mi niekto? (genocídu voči ruskej menšine na Ukrajine na mňa neskúšajte, prosím. Ďakujem.)
    Keď si ti Anonym 19:50 nepochopil o čom ten článok v skutočnosti je, komu je adresovaný .. čo už!

  25. Bez ruského plynu a pohonych hmôt Sibír bude tu a nie v Rusku a netreba nikoho posielať preč Nech každý ostane tam kde sa narodil

  26. Nie, nebude, cim skor sa zbavime vsetkych obchodnych vztahov s ruskom, tym lepsie pre eu. Uz teraz EU dovaza viac plynu z USA nez z ruska. Rusi nech ekonomicky vykrvacaju, nic ine si nezasluzia. Sankcie uz ucinkuju, vid vyjadrenia predstavitelov ruskej centralnej banky a velkych ruskych firiem, uz sa zacinaju ozivat. Taktiez par oligarchov sa vyjadrilo ze ta vojna je nezmyselna. Padnu na hubu a vratia sa vo vyvoji o desiatky rokov dozadu. Jedinym zdrojom prijmu rusov su nerastne suroviny. Nevyvazaju ziadne technologie, nemaju vyvoj, vyskum, so Zapadom sa nemozu porovnavat. Zapadne fabriky odchadzaju z ruska a tak lahko sa uz nevratia, jedine po zmene rezimu co nebude nikdy. Putler, idi na chuj. Slava Ukrajine a hrdinskym Ukrajinskym vojakom!

  27. Nato nikdy nenapadlo svojho clena. Varsavska zmluva napadala iba svojich clenov (vychodne nemecko, ceskoslovensko, polsko, madarsko). Preto vsetky krajiny ktore maju rusko za suseda sa tlacia do nato. Rusko je mierumilovna krajina obklopena primeriami, neuznanymi regionmi alrbo specialnymi operaciami.

  28. USA ho má z Ruska s nám ho predáva za 3x Všetko je to špinavá politika a peniaze Nech ide do riti aj USA a Rusko nás má zaujímať len to nech je plyn a ropa za také isté ceny ako pred vojnou to je podstata

  29. Nemyslím si že to je podstata, podstata je zbaviť sa plynu ako takého, či už ruského alebo amerického, obnoviteľné zdroje sú budúcnosť, myslite na to. Ono je naozaj len otázka času že sa ten plyn proste minie a čo potom? Čím skôr investujeme do obnoviteľných zdrojov tým lepšie pre nás aj našich potomkov a v neposlednom rade aj naše peňaženky, ak by sme mali už dnes všetku energiu z obnoviteľných zdrojov viete si predstaviť koľko by sme ušetrili? Miliardy dávame ročne na nákup plynu a ropy, a všetky tie miliardy platíme my …
    Drbať rusov aj američanov a ich krvavý plyn a ropu…

  30. A co su to tie obnovitelne zdroje? Slnko? Nesvieti jasno kazdy den a noc. Vietor? Nefuka stale. A co potom? Veterne turbíny? Tam kde su je pohroma a ich vyroba a prevadzka je tiez velka zataz na zivotne prostredie. Fotovoltaika to iste. Hydroelektrarne? Tiez narocne, nakladne a zataz na zivotne prostredie. Netreba snivat v oblakoch a trepat hluposti ale realne pouzivat hlavu

  31. 3. júla 2022, 7:32 ako si mozes mysliet ze rusko ekonomicky vykrvaca ked sa eu odpoji od plynu? Ved to co nepredaju v EU , predajú v cíne. Amíci kupuju plyn cez indiu a opat ho predavaju v EU , za drahsie a ty tu trepes také sprostosti.

  32. A kde sú ekológovia tie tankery vyprodukujú viac bordelu ako všetky motorové prostriedky na Slovensku to nevadí je to USA najväčší znecistovatel ovzdusia

  33. Postaviť nový plynovod do číny z nálezísk určených pre európu chce mega investície a čas. A putlerovci nemajú ani jedno, ani druhé. Takže čilne predajú iba to, čo im už predávajú.

  34. Žasnem. Podľa komentujúcich by mala byť naša EU už doslova top destinácia na svete. A pritom je opak pravdou. Nemci si vypli atómky a zistili čo? Že tzv, obnoviteľné zdroje im výpadok nahradia na cca 34%. Skadiaľ vziať zvyšok? Hold z tepelných elektrární. Europarlament si vo svojej nebetyčnej debilite odhlasoval stopku ruských energetických zdrojov. Ok, ale prečo si nedohlasovali aj stopku všetkých ostatných surovín? Na 2035 sme si dali stop výrobe spaľovacích motorov. Už sa zrazu prebrali z kómy a zistili, žeby to európska ekonomika nerozchodila. Ono všetko sú to kecy kecy a zase kecy. Jednoducho si stačí zrátať 2 a 2. Čína s Indiou majú skoro 3mld obyvateľov. celá EU cca 500 miliónov. Čiže majú k dispozícii 6x väčší trh než sme my.
    Doporučujem tento článok. Jedná sa o českého odborníka z energetiky, ktorému to stále myslí. Len bohužiaľ nemá právomoc rozhodovať ako liberálna banda čo sedí nielen u nás ale aj v europarlamente.

    https://www.denik.cz/z_domova/vladimir-stepan-rozhovor-20230630.html

  35. denik.cz vlastní Penta, zrazu ti to nevadí. A čítaj aj toto: Kdo Vladimír Štěpán je? Například 30. června byl hostem pořadu „O čem se mlčí“ což je pořad na YouTube, který vytváří dezinformační projekt Asociace nezávislých médií. Respektive jedná se o asociaci dezinformační médií a publicistů. Takových, kteří porušují neustále etické kodexy pro novinařinu a nemají tak šanci se stát členy Syndikátu novinářů ČR, tedy asociace skutečných novinářů a vydavatelů. Kromě toho, že Asociace nezávislých médiích sdružuje média, která lze jednoznačně nazvat prokremelskými a také antisemitskými. Štěpán byl hostem diskuze i 1. února pořádané Novou republikou. Tedy projektem dezinformátora Ivana Davida z SPD. atď atď bez komentára, tak nám tu prosím ťa netlač kaleráby do hlavy.

  36. Je super ako si vedia dezolati a ini vladovia vzdy najst nejakeho pisalka, ktoreho vyhlasia za supermana v danej oblasti a do nemoty ho budu kopirovat. Ale co uz? Ozaj a co ivermektin, alebo savo to bolo?

  37. pre Anonym 4. júla 2022, 21:08
    Aha, takže človek, ktorý patrí k popredným odborníkom na danú oblasť je podľa analfabetov a zadubených liberálov pisálek. A kto je podľa vás odborník? Heger? Čaputová? Mikloš? Fiala? Von der Leyenová? A iní darmožráči, ktorí pre krajinu nikdy nič pozitívne nespravili, len ťahajú Slovensko a EU dole vodou. Super. A čo takto riaditeľ Siemensu? Aj ten je len „pisálek?“ Môžete si vypočuť jeho názor na danú problematiku, ak vám to vaše slniečkársko liberálne drblé ego povolí. Mimochodom o tzv. konšpiráciách a hoaxoch by som na vašom mieste držal hubu. Už mnoho tzv. hoaxov sa ukázalo ako pravdivých. Ale to vy samozrejme nikdy nepriznáte.

    https://ereport.sk/video-riaditel-siemensu-putin-z-nas-nezije-svoje-toky-plynu-a-ropy-nasmeruje-inde-a-nas-to-postihne/

  38. pre Martin 2. júla 2022, 20:48
    Feši, Irak v 2003 nikoho nebombardoval ani neohrozoval, jedine tak americké záujmy, keď odmietali super biznis – ropa grátis. A čo sa Srbska týka, nespravili nič iné ako to čo Ukrajina robila 8 rokov na východe krajiny. Len s iným výsledkom. Lebo dvojitý meter, že. Keď dvaja robia to isté, nie je to to isté.

  39. Páni moji, pre vás už fakt je každý len dezinformátor a pod. I keď tento istý rozhovor bol aj na ta3, ale nevadí. Jasne, v pohode, všetko je konšpirácia. Tak ok, žite si spokojne a dobrú chuť k sračkám z tv správ o 19.00 Nezabudnite tlieskať pri feťákovom prejave, keď si od EU vypýta ďalšie miliardy a zbrane. Tejto krajine fakt nie je pomoci, ale čo sa diviť, normálny človek nemôže voliť debilov ako Matovič a spol.

  40. Ja tu vidím nafetovaného Vlada, ktorý odkedy objavil internet (asi mu nikto doteraz nepovedal, že používa americký vynález :)) vypisuje na ňom ako nafetovaný o dvojakých metroch, lebo takéto chujoviny môžu pochádzať jedine z otrávených studní tzv. alternatívnych zdrojov, ktoré sú pre ubolené dušičky, ktoré nevedia pracovať so serióznymi zdrojmi kritickým myslením, priam stelesnenou božou pravdou. Kedysi v 20.rokoch 20.storočia vznikol tiež jeden taký alternatívny plátok Der Sturmer, ktorý tiež vytruboval do sveta obludné sprostosti a z tejto otrávenej studne sa napokon nainfikovali milióny Nemcov. Výsledok je dúfam dostatočne známy. Už som to raz písal: nedouci a prepadlíci z dejepisu (ktorý si nedostatočne zvládnuté učivo ZŠ a SŠ kompenzujú čítaním alternatívnych zlátanín) patria naspäť do školských lavíc a nie, aby tu ešte niekoho poúčali o histórii.

  41. Tomas, dvojaky meter, ktory je podla teba nieco nehorazne len sluzi na ospravedlnenie akejkolvek spinavosti. A idioti ako ty to len podporuju. Sracky, co si na mna vychrlil su toho dokazom. Aj ked sracky obalis do pozlatka, furt to budu sracky. Slak vas triafa, ak niekto poukazuje na spinavosti z nedavnej minulosti. Lebo sa vam to nepaci. A neboj, bude to horsie 🙂

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img