ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Prerušenie vysielania mestského rozhlasu

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestský úrad Sereď /   Mestský úrad v Seredi oznamuje, že z dôvodu poruchy a potrebnej opravy rozhlasovej ústredne bude na území mesta prerušené rozhlasové vysielanie  po dobu cca 1 mesiaca.

Za pochopenie ďakujeme!

 

zdroj: Mesto Sereď

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Mali by cely rozhlas konecne zrusit. V zivote som sa z rozhlasu nedozvedel jedinu potrebnu informaciu. Popripade ked niekto ten rozhlas potrebuje, tak by stacilo raz za tyzden. Ked ma clovek nocnu, tak ho naozaj potesi, ked sa moze cely tyzden o desiatej doobeda budit kvoli tomu, aby si vypocul, ze v lidli maju lacne banany alebo ze nejaka firma hlada upratovacku…

  2. Keď chceme byť konečne mestom, tak tú rozhlasovú stupiditu zrušte. Ušetríme a ani pes po tom neštekne. Aj ten najstarší dôchodca si všetko potrebné vie vyhľadať na nete, aj tak je určite nahluchlý a to škriekanie z toho rozhlasu nepočuje, prípadne pri tom vrčí susedova kosačka.

  3. Vdaka bohu. Naco cely tyzden to iste? Nestaci 2x do tyzdna? A cas neviem kto vymyskel 14:30. Vsetci z prace alebo do prace…+ Deti niektore aj spia este…bolo by fajn to posunut na 16 aspon

  4. ešte by to chcelo púšťať z ampliónov na striedačku operné árie a heavy metal,dielo skazy by bolo dokonané 😀

  5. pre Anonym 30. júna 2022, 22:24, dielo skazy by bolo dokonané keby tam pustali rap techno alebo hip hop ….

  6. Pre Anonimov.Ludia ktorí majú potiaže s čítaním ,mávajú potiaže s počúvanim
    (nie všetci) Rozhlas mestský -dedinský sa využíva na slovensku vo viac ako
    50%.Sered nie je jediná kde to funguje

  7. Keď Vám vadí len Mestky rozhlas prípadne vás budí po nočnej ste šťastní ľudia tohto mesta.
    A čo tak solidarita k starším spoluobčanom, ktorí si radi Mestky rozhlas vypočujú!
    A čo tak krízový stab tohto mesta ako bude bez funkčného rozhlasu fungovať?
    Aplikácia v mobile o informáciách v meste popri mestskom rozhlase mala byt už dávno, ale to by sme potrebovali iného primátora.

  8. Táňa myslíš že tí nahluchlí starší spoluobčania pri premávke na ceste a zvukov kosačiek niečo z toho rozhlasu rozumejú? Možno iba tí, ktorým to visí rovno nad dvorom a tých je promile.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img