ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

Obeťou nešťastnej udalosti v Dolnej Strede bol 66 ročný muž. Popíjal a vošiel do vody

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Seredskí policajti boli včera podvečer privolaní k udalosti v k.ú. obce Dolná Streda.

Na operačné stredisko volal muž, ktorý si všimol na hladine vody bezvládne telo muža, ktoré sa mu podarilo čiastočne dostať na breh. Svedok udalosti policajtom povedal, že skupina mužov neďaleko popíjala, keď sa tento muž rozhodol osviežiť. O pár minút na to už videl na hladine vody nehybne ležať jeho telo a rozbehol sa mu na pomoc. Zavolal na 158 a potom utekal pre posily.

Privolaní záchranári a aj obhliadajúci lekár skonštatovali už len úmrtie. Policajti preverili všetky informácie a vzhľadom k tomu, že k úmrtiu došlo bez cudzieho zavinenia, nie je dôvod, aby polícia ďalej viedla vo veci policajné vyšetrovanie.

 

KEĎ POPÍJATE, NESKÁČTE DO VODY

Nezabudnite, že pri topení osoby zohráva vo veľkej miere aj alkohol v organizme, príp. iné ochorenia epilepsia, cukrovka, hypertenzia a iné. U malých detí je zase dôvodom topenia nedostatočný dohľad zodpovedných osôb.

 

– – –

O nešťastnej udalosti sme vám včera priniesli informácie v našom médiu tu:

AKTUÁLNE: Tragédia pri kúpaní v Dolnej Strede

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Všetci ste veľmi múdry a pritom ani neviete jak to bolo. Všetci obviňujete Maroša, ale to že ostatní utiekli keď Mašiho nebolo a ostal tam len Maroš ktorý ho vytiahol z vody to nikto nepovie. A podľa mňa 66 ročný muž by mal vedieť, či pôjdem do vody podnapitý alebo nie.

  2. Jasné Maroško je neviniatko pozná ho veľmi dobre celá dedina čo je on zac nie že by išiel do roboty tam sedáva každý deň pred bránou imbecil

  3. @Anonym 29. júna 2022, 12:28
    To je len taky mytus ze XX rocny uz by mal vediet. Fakt je ten ze cim starsi tym jebnutejsi. Na slovensku to plati vo velkom, vid Sered poslancov alebo tunajsich diskutujucich socanov 😀

  4. vega pripominas mi matovica,je najmudrejsi,moze byt minister aj premier,dokonca aj lekar,a vsetci ostatni su uplne sprosti.

  5. @Anonym 29. júna 2022, 13:20
    Tvoj tatko povedal? Lebo taky ako on sem uz 30 rokov volia ministrov a premierov jemu podobnych 😀

  6. A teraz čo má spoločné politika s utopeným človekom , keď nemáte k prípadu čo písať, tak radšej nepíšte nič

  7. Nechápem,ako môže byť niekto takým zebrakom že idú spolu k vode jeden sa z nich utopí a ostatný utečú jak keby sa nič nestalo…….to je aká úbohosť???To boli aký kamaráti keď sa naňho vyjebali?!Jediný Maroš mal charakter že tam ostal a vytiahol ho,nenadavajte na Maroša ale na tých kokotko čo utiekli odtiaľ!

  8. Tieto strašnosti a špinavosti a klamstvá na môjho najlepšieho kamoša dokáže napísať iba jeden superasociál a skurvený kokot ! Bastard čo má Šoporniansku falošnú kruv nenávidí Maroša Brestovskeho úplne za nič a iba špinu onom trúsi .

  9. Ľudia čo ste už načisto strelený? Zomrel človek a vy si tu riešite osobné problémy medzi sebou? Trocha úcty by bolo na mieste, nemyslíte Váhovčania?

  10. Bohužiaľ umrel.netreba ho súdiť .ale na toho Maroša len toľko odkiaľ beriete že on ho vitiahol .Maroš ani plávať nevie a on by išiel dovodi no jasné. Vytiahol ho iný nie Maroš len aby ste boli v obraze.

  11. Pre anonym ,,,, nado mnou ,, tento komentár presne viem kto písal 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Janka M. Bartek to napísala 🦧🦧😯🐖😩😩😞😞😞😞

  12. dobry vecer.pan majko.poprosim vytvorte bratom mojzesovcom diskusnu miestnost.aby sa mali kde vyspovedat.kedze zoci voci su zbabeli stretnut sa,a nech si tam na seba kydaju.dakujem

  13. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ale veď tu sú úplne všetci zbabelí okrem toho dobráka a chudáka Brestovskeho on jediný nič nepíše 👍👍👍👍👍dobre si to napísal 🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍 .Či Mojzešovci alebo druhý skrátka všetci sú zbabelí okrem toho Maroša . Najväčšiu špinu urobili z neho aj tak a zadarmo . A ja presne viem ,, KTO !!!

  14. Niektorý vedia pravdu Niektorý nie. V komentároch sa najde pravda v článku určite nie. Pravda je taká že dvaja opitý sa pohádali a Maroš ho hodil do vody. Potom odtial utiekol na bicykli utopeneho a v ruke s jeho bicyklom, snažil sa nahovorit jedneho z dediny aby išiel sním k vode , nepodarilo sa mu to, takže vinu hodiť na niekoho ineho sa mu nepodarilo, odisiel domov a odtial zavolal políciu, potom šiel naspäť aby si vyčistil jeho meno. Je to presne tak ako niekto predomnou napísal, On plávať nevie takže nikoho nevytahoval z tej vody. Mohol ho vytiahnuť a zachrániť ho, ale to nespravil a na hodiny opustil miesto činu, kým sa utopil chudák vo vode. To že je sprostý, to neospravedlňuje, mal by byť už davno za mrežami, a nie chodiť načierno robiť do zahraničia a pritom poberať 100%ny invalidný dôchodok. Je vinníkom vo viacerých krádeží, a zločinov čo sa týka ešte aj zapalovania ohňa pri Váhu a v lese. To že má od lekára papier že je imbecil jeho trestné činy neospravedlňuje. Je ťažké pochopiť ako mohla polícia uzavrieť vyšetrovanie bez akýchkoľvek svedkov, ktorý jednoznačne by potrvdili že oni tam išli spolu a vrátil sa sám , a pri tom ešte s dvoma bicyklami, a hladal možnosť ako to nabaliť na niekoho iného. Pravdepodobne s plánom nabaliť na (meno nepíšem) , plus s krádežom bicykla.

  15. Pán Majko to nad vami čo ste napísal o tých ,,závažných informáciách ,, tak toto ja presne viem kto napísal ! A pozor stačí ak poznáte ,, slovo sled ,, a pána ço toto vypisuje nad vami ! Tento pomerne dlhý komentár píše PETER MOJZEŠ presne poznám jeho vyjadrovanie sa pán Majko , ale teraz je zaujímavé že sa neuchylije vyplakávať k vám v štúdiu uvás vo vašom dome, presne ako to urobil na jeho nevinného vráta z KTOREHO UROBIL ZLODEJA A POOHOVÁRAL HO PO INTERNETE NEPRAVDAMI HLAVNE O KRADNUTI A POTOM MU CHLAPOVI NEVINNEMU POSMIEVALI CUDZIE DETI JEHO SYNA V ŠKOLE PEKNE OZAJ PEKNE !!! potkan Mojzeš Petrík sa môže hanbyt tá špina z Váhoviec . Pán Majko ani netušíte čo je on za netvora .!

  16. Ringla zo Serede,v kuse spinis svoju rodinu a nestaci to este aj svoju druzku.A jediny co tam pise si ty.Ringlos.Ludia maju ine starosti a vobec sa nevenuju pisaniu clanku a ohovaraniu druhych.

  17. RINGĽA ? To je kto ? A to je aká nadávka ? A akú rodinu ? Alebo družku ? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  18. Veď on nemá družku . A rodinu z Váhoviec ? Tam on nemá nikoho .A čo je to RYNGLA alebo Ringľa .GULKAŠ a pod z Váhoviec …….ako sa niekto nadomnou strašne hnevá za pravdu ? Tak tomu hovoríme to je trefa . A tie nadávky že RYNGLA 🤣🤣🤣🤣🤣

  19. Vo Váhovciach žijú zvláštny ľudia jeden napríklad okradol svoju vlastnú sestru a keď mu zato išli dohovoriť tak utekal ku policajtom sa sťažovať že ho napádajú ale neunúval sa k policajtom zobrať a na chrbte vyniesť hore schodmi ešte aj svoju mater chorú ale aj s vývodom len aby tej svojej chúďatko dobrej sestre čo najviac znepríjemnil život ešte aj po Tom čo ju vybielil 🤣🤣🤣🤣je to normálne ?

  20. Mašinko bol môj veľmi dobrý kamarát a nikdy nikomu neublizil je mi ho veľmi ľúto a budem si ho vážiť do konca svojho života lebo takých je na svete veľmi málo.

  21. Pre Šopa brácho ty si to napísal najkrajšie ako sa len dalo . Mám ťa rád .👍👍👍👍👍🤝🤝🤝🤝🤝👍👍🤝🤝

  22. aj dezko je super clovek.neni ozran ako massko bol.pomaha ludom.je dobrak od kosty.byt ma 3 izbovy.stara sa o rodinu.od nokoho nic nedostal.neokradol surodencov ako. redsej nemenujeme.je proste clovek so spravnim srdcom.nie ako jeho …….

  23. fandim dezkovi.keby je bratko neobral svoju ako dezko hovory.tak byva ako dezko hovori v pivnici u …… dezo je frajer aj bol aj bude!nie ako jeho surodenci co su len 0 li

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img