ISSN 1337-8481

utorok, 19. marca, 2024

AKTUÁLNE: Tragédia pri kúpaní v Dolnej Strede

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Dolná Streda /  Dnes v predvečerných hodinách došlo k tragédii na jazere v katastri obce Dolná Streda. Pri kúpaní sa mal utopiť obyvateľ obce Váhovce, ktorého spoluobčania mali poznať ako slušného a nekonfliktného človeka.

Bližšie informácie prinesieme po ich overení u polície.

Súčasné extrémne teplé počasie nepochybne láka ľudí ku kúpaniu, no netreba zabúdať, že s vysokou teplotou a prehriatym organizmom sa zvyšuje aj riziko kolapsu a možného utopenia sa.

Rodičia, blížia sa prázdniny, preto dávajte pozor na svoje deti a kontrolujte čo robia vo svojom voľnom čase. Najlepšie je problémom  predísť ako riešiť následky.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Lebo ten Maroš postihnutý debil ho zobral na váh piť a bol opitý a tak sa išli kúpať jebnuty Maroš chudák Masi 🖤😥

  2. Maši, jeden z mnohých ktorí dali prednosť alkoholu, pred rodinou. Kedysi šikovný krčmár, jeden z prvých ľudí, kto šiel po revolúcii vyskúšat prácu v zahraničí. Zarobil, ale dokazal aj prepiť. Zbytočne ho teraz budeme súdiť, žil ako žil, za svoje chyby sa bude zodpovedať sám. Nech odpočíva v pokoji.

  3. Ja som si istá že ten Maroš naschvál ho zavolal na váh sa kúpať mal to dopredu naplánované no nechajme to na policiu oni to vyriešia hádam zistia niečo

  4. Prečo by to malo biť naplánované? Kopa podnapitých či opitých sa už utopilo,nemal čo liezť v takom stave do vody.Nech odpočíva v pokoji.

  5. V celých Váhovciach len problémy robíš Maroš kde si ti tam je problém voláš druhých k vode sám nevieš plávať na betón že si mu do tej vody pomohol poznáme ťa akí si dúfame že sa ti to všetko raz spočíta. Maši odpočívaj v pokoji

  6. Ten muz ze co si ho akoze vsimol na hladine bol Maroš Brestovsky on tam bol snim ten
    ho zbadal ze je dole hlavu tak isol za nim do vody ho zachranit uz bol mrtvy

  7. Maroš Brestovský má brať lieky a ticho sedieť pred bránou,a presne ako to tu už niekto povedal tam gde sa objaví je problém , okráda vlastnu rodinu ohovára každému kto sa mu znepáči …je pytliak !!
    A možno má aj Mašiho na svedomí neviem ale veľa ľudí má na neho (spadnuté) dúfam že ťa zavrú či už do Pezinka alebo do výkonu trestu..

  8. Píšete tu nezmysli na Maroša a najviac sem pîse pani JANKA MOZEŠOVA BBBBABARTETEKOKOVÁÁA aj s jej podareným manželom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 PETRÍKOM MÓZEŠOM ten má čo písať na Maroša veď toho chudáka Maroša iba využil , zneužil a okradol a ešte mu s jeho bratom aj čln dokalicili a dorezali PETRIK NAHOVORIL svojho brata aby mu čln zničil a rapel rezal a rezal a rezal . A ešte mu aj Petrík — Marošovi vybavil u rybárov v MO v Galante aby mu nedali rýb. Lístok pekný potkan ten Petrík MÓZEŠ .😩😩😩💀💀💀💀🙏

  9. Maši bol veľký dobrý dobrák keď nepomohol tak ani neublížil,na zelenke je veľmi zradná ta voda,plávať vedel,musel dostať šok alebo kŕč alebo infarkt ked skočil dôvody inak by určite vyplával,možno si vypil ale sprostý rozhodne nebol,poznal som ho osobne,česť jeho pamiatke🖤Maroš Brestovsky známa firma-jak celá jeho rodina,a Peter Môžeš a spol …….ani nehovorim,ale tam je viac takých tipkov👍.Masiho rodine UPRIMNU SUSTRAST🖤

  10. Pre VAGA —- alias Petríka áno nemám čo žrať a preto som hladný a píšem od hladu akože kokociny ,🤣🤣🤣🤣🤣😩😩💀💀 ale stále som tvrdý a čestný chlap a neokradnem najbližších ako sestru alebo bratov a nedovolil by som si nahovoriť polomrtvu mater a falošnú na špinavosti aby si zhrabol aj najmenšie mince ty chudák. Utekaj sa žalovať Policajtom a plakať u nich a klamať lebo iné nevieš .

  11. Pre VAGA čo si sa nepodopysal ? vyjeme dobre kto si a clá dedina to vie a píšeš na nevinných ľuďoch a sám si zločin a Dezider tvoj brat už má podmyjenku a preto sa ho nevonia a ideš do neho si zlá človek celé dedina vyje kto si

  12. Pre všetkých čo píšu zlé udalosti. Poznal som Mašiho alias Mandrót …… Bol dobrí chlap áno veľa pyl ale nezaslúži si ohováranie a netreba do tejto hrôzi ťahať ani nevinného chlapíka menom Maroš Brestovski veď ten ho išiel zachrániť . Zvláštne zatiahli sem už aj polityku ale aj nevinných ľudí nechcem menovať ale nepatrí sa to . A teraz zasa začína, alebo už začala telenovela ?

  13. Už keď si tak silno zastávate Maroška a že ako jediný ho vytiahol z vody tak prečo mu neposkytol prvú pomoc a radšej zdupkal sme počuli zastávate človeka ktorý ublížil toľkým váhovčanom že by som to nespočítal na rukách a nohách NAJŠKODNEJŠIA VO VÁHOVCIACH.

  14. Nechápem prečo tam niekto spomína polityku alebo politykov a ešte aj Dezidéra ale toto ozaj nechápem toto už sú Zákerne Intriky . A úbohé len čo najviac ublížiť . Nieste vy SLOVÁCI ??? !!?!

  15. Slovák 29. júna 2022, 23:42 – Ak by si mal osobnu skusenost s ubohou zakernou dusou, by si pochopil tieto praktiky. Jak sa do hory vola, tak sa z nej aj ozyva. Alebo kto seje vietor, zne burku… uz tu bolo cele video, jak sa neboji brata, ale najprv bezal na policiu, tam nepochodil, tak potom pred kameru a tu v komentaroch to malo dohru. Toto je len dalsi diel nekonecneho serialu.

  16. Pre ,, Váh ,, tá RYNGLA si ty pán PETRIK MOJZEŠ dobre vieme že to nado mnou píšeš ty .celí život si bol v tieni tvojho staršieho brata , v inom ako v kradnutie a okrádaní kamarátov a v rybárčenie si ho nevedel predbehnúť teraz ho špinís a osieraš Každý v celej dedine vie ako ste Dezidéra aj jeho sestru dobrú a čestnú ženu Marcelu ty a tvoja žena aj vašou matkou okradli , a navymyslali ste si na Marcelu a jej brata špinavosti a klamstvá len aby ste všetko po vašej matke pobrali a zhrabali a pokradli fuj ty chudák nosaty dobre tá poznám aj môjho známeho si okradol opil si ho v práci a ukradol si mu celú výplatu v tej dobe .Mészáros Tybo sa volal ten tvoj kolega Dezsov brat . A ďakujem tomu človeku nad Vah ,,, čo tam napísal ako múdro a pravdivo to napísal ty. ,,RYNGLA ,, úbohá nosatá Váhovská .

  17. dobry vecer.pan majko.poprosim vytvorte bratom mojzesovcom diskusnu miestnost.aby sa mali kde vyspovedat.kedze zoci voci su zbabeli stretnut sa,a nech si tam na seba kydaju.dakujem.

  18. Áno pre ,, nado mnou …. Dobre napísané a propo …všetci sú zbabelí okrem toho Maroša Brestovskeho .! A aký je on zlía zákerný ? Čudné ,,,, vypisujú jeden na druhého iba jedna rodina .! Áno jedna rodina exemplárne zákerných ľudí , všetci ich poznajú v dedine Dezider , Petrík a jeho žena ! Petrík okradol aj so ženou svojich súrodencov a teraz využívajú všetky možné dostupné cesty ako jeden druhého špiniť . Ale je zvláštne že ten PETRÍK ešte neušiel k Majkovi do obývačky plakať a prosiť ho aby ho dal zasa na kameru a aby tam potom mohol špiniť a ohovárať svojho brata Deža !!! Fuj MOJZEŠOVCI. hanba ! vám zlodeji ste a zbabelci každý pred vami uteká a vyhýba sa vám !!!

  19. Pre nado mnou ….🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👍🤣🤣🤣👍👍

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img