ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

To nebol útok na vojenský cieľ. To je cielené vyvražďovanie jedného národa.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Ten dnešný masaker v Kremenčuku mi vyrazil dych. To nebol útok na vojenský cieľ. To je cielené vyvražďovanie jedného národa. Dokedy sa na to budeme spoza hraníc civilizovaného sveta bezmocne dívať a len držať palce? A podaktorí naši pacifisti naivne volať po tom, že treba rokovať, hoci niet s kým, a vlastne ani o čom. Inak ako silou, sa táto genocída nezastaví. Vo chvíli, keď Putin podpísal rozkaz k takémuto typu vojny (asi preto ju tak dôsledne volá „špeciálnou vojenskou operáciou“), prekročil Rubicon. Už niet návratu k situácii, ktorá bola pred vojnou. Áno, s Ruskom raz bude treba rokovať. Ale až vtedy, keď zločinnú avantúru, ktorú rozpútalo, prehrá. A keď tí, čo sa vo svojej dobyvačnej politike nezastavili pred systematickým zabíjaním mnohých tisícov nevinných ľudí, za to ponesú zodpovednosť. Čím skôr štátom NATO a Európskej únie dôjde, že to bez ich priamej vojenskej pomoci nepôjde, tým viac ľudských bytostí bude možné zachrániť. A bohužiaľ aj naopak.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nech sa páči pán Šimko. Netreba sa pýtať, dokedy sa budeme dívať spoza hraníc. Dobrovoľné zbory na Ukrajine existujú, kto má potrebu sa prihlásiť, môže.

  2. Vzal si mi slová z úst. A ešte by ma zaujímalo, či sú títo idioti platení, alebo tieto dristy vymýšľajú z presvedčenia. Dva národy sa navzájom vraždia minimálne od r. 2014. Tých 8 predchádzajúcich rokov ste sa pán Šimko pozerať mohol? A co Sýria? Afganistan? Co pán Šimko, za skočíme si po bojovať aj tam, my udať i chlapci z civilizovanej Európy?

  3. Ľutujem ta a tvoje nadávky sa ma nijako nedotkli. Odpustil som ti hneď, ako som dočítal tvoj komentár, lebo som si uvedomil, že vo svojom živote trpiš a takým, ako si ty, treba pomáhať..

  4. Samozrejme, že v mojom prípade sa nejedná o nadávku. Pretože odo mňa sa odrážajú nadávky slaboducheho chudáčika ako pingpongove loptičky. Nikdy by som sa nedokázal hnevať na slaboducheho tvora. Skôr to vo mne vždy otvára potrebu takým, ako si ty, pomáhať.

  5. Fakt (tri otázniky) To som nevedel (tri výkričníky) A áno, som odhalený. Som to ja Matovič, do pekla dostal si ma,si FRAJER. Wau.

  6. pre Anonym 27. júna 2022, 20:21
    Najviac kktov vrátane teba sa vynorilo po 24tom februári tohto roku, keď sa kvôli Ukrajine začali hádzať o zem a premaľovávať všetko možné na modro žlto alebo prelepovať nápisy kde bolo čo len slovíčko „ruské/á/.“

  7. Ivan ty naozaj chceš rozpútať poslednú vojnu v dejinách ľudstva?
    Čo keby si zdvihol ten svoj poondený zadok a išiel tam bojovať a neposielal tam NATO

  8. >Dokedy sa na to budeme spoza hraníc civilizovaného sveta bezmocne dívať a len držať palce?

    Nikto ta tu nedrzi, kludne sa mozes pridat k dobrovolnikom. Aspon konecne prestanes otravovat normalnych ludi s pi.ovinami.

  9. tolko debilov a dementov na jednom mieste sa casto len tak nevidi.
    a to este nezacala nova vlna covidu. to vas este pribudne. akademikov.

  10. hura simko ty si ten co bol 20 rokov v parlamente a nic poriadne pre slovensko nespravil, ty tu ides davat niekomu rozum, uboziak splachni sa uz do hajzla štbačik!

  11. Anonym 28. júna 2022, 9:19
    Hlúposti píšeš, vieš nejako doložiť svoje tvrdenia, alebo len mlátiš prázdnu slamu?

  12. Na úvod som proti akejkoľvek vojne Rusi to nemali robiť, ale nemôžem si pomôcť , keby nákupné stredisko kde sa nachádzalo 1000 ľudí zasiahli Ruské rakety tak tam musí byť stovky obetí.

  13. simko zalez uz do hnoja,kto je na tvoje vylevy zvedavy, 8 rokov si kam pozeral ked ukrajinci vrazdili rusov,ty odpad kdhacky.

  14. ukrajina uz prehrala vojnu,vyhlasil to americky senator,sankcie ktore boli uvalene na rusko,vlastne rusko posilnili a europu oslabili.ruska ekonomika nadviazala svoje aktivity na cinu,indiu ,iran,niektore staty juznej ameriky a velku cast azii.bohuzial rusko je silnejsie ako pred vojnou skonstatoval americky senator richard black.

  15. @Anonym 28. júna 2022, 13:59
    To je nejaky Americky hovnometac jak nas Blaha? 😀

    @lacko kyr 28. júna 2022, 13:20
    za 8 rokov len 15000 zelenych turistov, malo.

  16. To už fakt tu takto yebete? Priama vojenská pomoc??? Sa spamätajte! Nikto tu nie je na vašu poondiatu vojnu zvedavý. Stopnite dodávky arzenálu a bude po vojne. Ale takúto jednoduchú vec sám dobre viete, tak sa tu nehrajte na Odrbamu!

  17. Ked niekto napise takyto clanok,“ ze kedy konecne zasiahne NATO“bud je nebetycny hlupak alebo vie co pise, a to je este horsie.Nema ani potuchy,co by to znamenalo.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img