ISSN 1337-8481

sobota, 20. apríla, 2024

PUTINOVE ŠIALENSTVO V PRAXI

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Jaro Naď – minister obrany SR, OĽANO 

PUTINOVE ŠIALENSTVO V PRAXI
Takto ten šialenec “denacifikoval” dnes ráno obyčajných nevinných ľudí v Kyjeve, ktorí nechceli nič iné len mier a slobodu. Ďalší nevinní mŕtvi Ukrajinci, ktorí si večer išli ako rodiny ľahnúť a modlili sa za mier a skoro ráno ich nezmyselne zasiahla ruská raketa. Teraz sú už v nebi.
Je jasné, že Boh to tomu novodobému Hitlerovi z Moskvy zráta, ale ja verím aj tomu, že mu to zrátajú aj samotní Rusi. Špinavec, zhoríš v pekle.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Krpaty Napoleon mal asi silny vyvar na obed, ked takto vyskakuje. Aj vam to ludia zrataju, vo volbach. Za vasu diletancinu po vas ani pes nestekne.

  2. Je smutné vidieť civilný objekt zničený. Je smutné vidieť trpieť ľudí, ktorí vojnu nechceli. Vojnu robia politici. Ale Jarko, ty ako odborník na veci vojenské, aj keď si nebol ani vojak základnej služby, zato si slúžil v mnohých kanceláriách ako poradca (pre veci daromné), tajomník (na veci zbytočné) a teraz ako minister (pre veci nadbytočné), to robíš vcelku fajn. Ovca celá, vlk sýty 🙂 Iba vlastný košiar je dlhé roky zanedbaný. Možno viac ako ten ukrajinský.

  3. Anonym 27. júna 2022, 5:25 – ak si neodkrútil ZVS, tak naozaj by nemal riadiť vojsko a najmä by nemal mať silácke reči keď je už tým „ministrom“. mimochodom, kde je ten Boh keď toto dovolí?

  4. Najslabší minister obrany aky kedy bol. Jediné čo dokázal za 2 roky bolo si dosadiť priateľku do štátnej funkcie len tak.
    A samozrejme stovky urevaných statusov aký je život zlý a nespravodlivý

  5. Nuz…karma byva zdarma…a verim, ze tym, ktori to sposobili, sa im to vrati nejak inak. Ten krpaty sialenec je zrejme fakt chory a robi vsetko , lebo nema co stratit. Ak naozaj niekto obhajuje tie ruSSke svine, tak nie je svojpravny….

  6. Karol a Anonym tam hore, viest rezort obrany určite nemusí len bývalí vojak, je to viac o tom aký je človek manažér a nie o tom či rozumie taktike boja, výcviku, zbraňovým systémom a kadečoho iného, na to tam má poradcov priamo z vojska takže tak … a mimochodom, povinná vojenčina je zrušená nejakých 16 – 17 rokov, takže ľudí čo majú za sebou ZVS bude z roka na rok menej, takže je celkom logické že ministrom bude čoraz častejšie človek bez akéhokoľvek vojenského výcviku a skúseností priamo z vojska, ak teda nechceme mať ministra obrany nejakého starého senilného pána čo si bude myslieť že je generál, to totiž nie je jeho úloha …
    A hádam sa tu nenájde nejaký vygumovanec kto sa aj po tých záberoch z Kyjeva odhodlá zastávať sa Putlera … ako píše minister, snáď mu to aj samotní Rusi zrátajú a snáď čím skôr (pre dobro nie len Ukrajincov ale aj samotných Rusov), kreténovy pojašenému …

  7. 27. júna 2022, 10:53 – krása, prvý dement zrelí na psychiatriu sa ozval, ešte niekto má chuť podporiť Putlera v tom čo robí? Ešte sa nájdu medzi nami Seredčanmi dementi ktorí schvaľujú zabíjanie civilov ? … možno by bolo na mieste preverovať ľudí ktorí vypisujú „Putin nedaj sa“, predvolať na policajnú stanicu na výsluch ako to vlastne myslel s tým výrokom „Putin nedaj sa…“
    Polovica z nich by sa posrala keby ich obvinia z podporovania vojny zabíjania civilov a podobne… a všetko by zapierali a vyhovárali sa že to nie oni z tej IP adresy písali, že to sa niekto na ich wifinu nahekoval … tlieskam a žasnem nad tvojou drbnutosťou anonym 10:53 …

  8. SOL zase propaguje OLAJNO :D. Aparatcik sluzi :D. Dneska je taka doba ze ktovie ci nevznikne zase to slavne STB. Apropo zistite si fakty o tej budove. Od aprila bola prazdna. Tak pisu v zahranicnych mediach. A nie len v jednych. Ale olajno ovce citat nevedia a pouzivat rozum uz vobec nie, tak ostava im len lacna propaganda od hovien z olajna.

  9. Nech tá vojna čím skorej skončí. Ale, že Naď nevykrikoval na Busha, že zhorí v pekle, keď bombardovali nevinných, potom tiež do neba idúcich Iračanov, Afgancov. Jaj zabudol som, to bombardovali Američania, nie Rusi. Koho chleba ješ, toho pieseň spievaš to pre Naďa platí absolútne. Pre mňa je Rus na Ukrajine okupant, tak ako boli Američania a ich prisluhovači v Iraku, Afganistane.

  10. Martin 27. júna 2022, 9:21 – správne manažér. Ale tento náš minister nie je žiadny manažér. Je to len náhodne vyskytnutý jedinec. A v budúcnosti síce nebudú absolventi ZVS ale aspoň nech je absolvent vojenskej školy. Lebo u nás je móda mať na miestach ľudí čo k svojmu remeslu nerozumia /viď bábkoherečka/

  11. pre Martin 27. júna 2022, 11:07
    Civilisti umierali aj v krajinách, ktoré humánne bombardovali amíci a spol. A div sa svete, koľko sankcií bolo uvalených na USA za ničenie civilných cieľov v Belehrade alebo neoprávnenú inváziu do Iraku? No daj do éteru. A s tým predvolávaním si sa trafil. Nech predvolajú a čo? Názor ešte zakázaný nie je, alebo podľa teba, každý čo si dovolí mať iný názor ako je liberálmi povolené, by mal byť hneď odstavený? Kým nebudú špinavosti merané rovným metrom nemá nikto právo niekoho kritizovať. Buď pravidlá platia pre všetkých alebo pre nikoho. Toť vsjo.

  12. Anonym 27. júna 2022, 10:53
    To myslis vazne Ty idiot, „ze Putin nedaj sa este Kyjev ta caka“ Alebo len podjebavas a nevies co pises? Ak si vezme Kyjev, pride si aj pre Teba ty mozgovy guru.

  13. ono ten idiot sa bude potom čudovať, keď tá ruská hyena bude denacifikovať Slovensko, bude mieriť na sereďské kasárne a namiesto nich trafí jeho činžiak napr. na D.Štúra. Či aj potom bude vítať toho krpatého vraha.

  14. pocuvaj anonym12,40,to si ozaj tak debilny a myslis si,ze putin moze postupne ovladnut celu europu,stat po state?a keby uz k tomu prislo,uz neverim,ze tu bude horsie ako je teraz,takze ja nemam ziadnu obavu.Nikto tu nechce vojnu,ale treba si pripomenut,ako ukrajunci -benderovci na prikaz zelenskeho a ukr.oligarchov zabijali pri hraniciach rusov,tak musi zelensky za to zaplatit najvyssiu cenu,preto chcem aby bol kyjev vycisteny od tychto fasistickych vrahov,nie od civilistov!

  15. pre seredan,hlavne,ze vznikol clanok,co na tom ake je to budova,ked bude aj v afrike,hlavne s itreba dobre kopnut do ruska,ze ta majko uz noha neboli,ani dostihovy kon tolko nekope.

  16. Anonym 27. júna 2022, 12:58
    Debilny si jedine ty, celz svet vidi ako cisti a denacifikuje cinziak za cinziakom, bez rozdielu. Daj dokaz alebo zdroj info o prikaze Zelenskeho na vrazdy, inak bohapusto kecas.

  17. Čím dodáme viac zbraní na Ukrajinu tým viac ľudí bude zomierať ….. A druhý dôvod, ktorý si ani neuvedomujeme je ten, že postkomunistické krajiny – aj SLOVENSKO sa ODZBROJUJÚ ….. Takže otázka znie čím sa budeme brániť ak nás niekto napadne a je jedno či bude útočník zo západu, alebo z východu, severu či juhu …..

  18. VLADO TY DILINO, to bolo viac ako jasne, ze to mas z tvojej dutej hlavy. lebo take nieco neexistuje. uz vam to tu bolo navrhnute, vytvorte si vy dute hlavy svoj veb a tam si masirujte svoje dutiny.

  19. Tak slabých politikov sme vo vláde ešte nemali. Tieto husté vyhlásenia, ktoré sú len plné emócií, nič neriešiace, nič nenavrhujúce, nič nevysvetlujúce.. Len prázdne reči, plné emócií ( výhradne negatívnych).
    Zavesiť na FB zbombardovanú budovu a hodiť k tomu príspevok o tom , aká je vojna zlá spomenuť hitlera, putina a aj boha, povyhrážať sa.. To dokáže aj cvičená opica.
    A potom, miesto snahy hľadať riešena, ktoréčo čo najrýchlejšie zastavia vojnu, zabíjanie práve tých nevinných civilistov, o ktorých akože príspevok pána ministra je, pošle na front pán minister vrtulníky, bomby.

  20. Hmm,o tom ,kedy a ako skončí vojna,rozhodnú svetovè veľmoci, prečítajte si ukrajinskú necenzurované periodiká (ktoré chcú už zakázať),píše sa tam,že západné krajiny tlačia na ukrajinskú vládu,aby uzavrela s Ruskom,tzv.špinavý mier,čo asi znamená, že Ukrajina sa bude musieť vzdať svojej východnej časti, ak by to bola pravda,načo potom ľudia neustále zomierajú..

  21. Anonym 13:21 – skús si pozrieť uja Google a nerob zo seba debila. Výrok „humanitárne bombardovanie“ bol naozaj použitý
    Humanitární bombardování je pojem ražený původně pro bombardování Svazové republiky Jugoslávie zeměmi Severoatlantické aliance v roce 1999 v průběhu války v Kosovu, používaný kritiky této války coby ironický oxymóron jako odpověď na akce NATO, které měly ochránit obyvatele Kosova. Wikipédia

  22. A Kriziackymi vypravami nechcete ospravedlnovat Putina? Zijeme v 21. storoci, pise sa rok 2022, co tu splietate o byvalej Juhoslavii, ktorej bombardovanie bolo mimochodom odsudene v tom case demonstraciami vo vacsine svetovych metropol? Akurat ste to nepostrehli zo svojich zemlianok vtedy. To iste Irak, Afganistan, Korea aj Vietnam.
    Ozaj zato, ze Fero dostal napicu od Joza pri poldeci, tak ste schopni dat napicu Janovi, lebo vsak aj Jozo dobil Fera? 🤦🏽‍♂️ Mentalni atleti 🤷🏽‍♂️

  23. Fiha a to si vymyslel sam, túto filozofickú úvahu? A to vo svojej zemlanke? Ci? A ináč ktorý z komentárov tu obhajuje Putina? Vysvetli mi prosím ta, diky.

  24. Hm, keď USA – NATO vraždilo v Juhoslávii, Iraku, Afganistane nikto nerozprával o šialenstve …. a zomrelo tam státisíce ľudí ……Ale USA zrejme môže vraždiť, vtedy je to také správne, demokratické, humánne ako jedneho času povedalo jedno české ožraté , našťastie už skapaté prasa …

  25. Tupci ako môžete stále porovnávať Srbsko s Ukrajinou??? Na Ukrajine rusi násobne väčšie zverstvá páchajú… A bola to dosť omielaná téme v médiach ešte doteraz je tak neviem čo píšete za sračky že to nikto neriešil…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img