ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Musel som na chvílu odísť z toho „zlého“ sveta…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Musel som na chvílu odísť z toho „zlého“ sveta…🤔 Dva dni dozadu som bol v Tescu… lebo som dostal chuť na tresku…. 🤣🤣 O.K. Srandu bokom! Neviem čo sa to deje s ludmi, ale všade je vela zloby, nenávisti, podlosti, neúcty, nevdačnosti…. 🤔Žiadna pokora! 😭 Pri pokladni predo mnou stáli 2 malé cigánske dievčatká, asi 4-5 ročné! Kupovali si sladkosti (medvedíkov, Kinder bueno,tyčinky…) Došli na rad a že 3,89€… 🤔 Vysypali predavačke za hrsť drobných a ona to začala počítať… A potom to začalo: Začala po nich vrieskať: Ešte Vám chýýýba „päťdesiatpäť centóóóv… 🤔 Predo mnou bolo asi 5 ludí a NIKTO z nich ani brvou nepohol !!! Mlčali a pozerali do prázdna… 😨 Predavačka vrieskala a dievčatká mali slzy v očiach… 😭 Smutné! Vybral som euríčko, podišiel som k zúrivej predavačke a podal som jej ho…so slovami: Ja to za nich zaplatím! Čumela na mňa ako na zjavenie….🤔 Dievčatká so slzami v očiach zobrali sladkosti a aj výdavok a utekali preč… 👍🏼💪😉 Cítil som sa fajn! Pomohol som aj keď iba málom! Ludia…. zobudte sa! Buďte k sebe láskavejší, tolerantnejší, vďačnejší… ❤👍🏼🌺 Pekný deň všetkým z mojho druhého domova… 🌴🌵🌞😎Zdroj: FB👍🏼

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ludom už načisto drbe,cigánom doplácajú za nákup……radšej si ich mal ešte prehladat,kdoví za kolko € nakradli…

  2. Tieto tri prvé komentáre si niekam strčte! Len číhate ako supy na zdochlinu, len aby ste sa prezentovali ako debili. Vás sa o nič také neprosil, čo podľa vašich komentárov by ste nikomu nepomohli. Len keby človek čakal na vďak, nikto, nikdy by nikomu nepomohol, medzi ktorých patríte aj vy traja.

  3. Do pitsche aj s tým smradom tu v Seredi…neviete, čo tu tu stále tak smrdí???
    Však voľakedy tu tak smrdeli kalové polia v Cukrovare, tatko to na tatrovke vyvážal na role pri Mladom háji….to ozaj smrdelo jak houno…a teraz to smrdí v celej Seredi, ak je južný vietor! Tá prevádzka, čo je v Niklovke to asi nie je, tam som bol pred rokom a to smrdelo úplne inak ako toto!

  4. Takže pointa celého tohoto príspevku je zaplať 50 centov za niekoho nápíš o tom status daj si žlté topánky a máš reklamu na SOL.
    A samozrejme nakoniec autor dodáva aby sa „Ľudia zobudili“

  5. Ak sa nad tým hlbšie zamyslím, ako ďaleko od Tesca bývajú tie 4-5 ročné deti? Asi tam neboli len tak samé, rodičia stáli niekde bokom, pretože ich tak asi učia. Chodte, niekto z gadžov doplatí. Apropo, keď si im doplatil, nemal byť výdavok tvoj? A keby bola predavačka rozumná, povie deťom : Toľko peniažkov nemáte, jednu vec tu musíte nechať. Tebe by ostalo euríčko, deti by sa čosi naučili a celý status by bol zbytočný. No nedaj to na net, keď môžeš…

  6. Z čoho sa majú ľudia akože radovať z toho že 1 bola pandémia za2 vojna a za tretie brutálne zdražovanie energie a potravín A už toho majú dosť Zostup zo svojho vzdušného zámku a vráť sa do reality

  7. tieto romske mile deticky chudence nam v obchode mesacne pokradnu tovar za par stoviek €, a potom sa to veselo strhava nam zamestnancom! tak pan dobrucky ked vam kazdy mesiac strhnu z vyplaty 50€ 100€ kvoli chudatkam detickam tak vam garantujem ze vas postoj tzv. dobraka sa otoci!

  8. A presne toto je tá chyba. Od malička ich učíme len to, ze im vsetko dáme. V civilizovanej dobe by normálnu matku 4-5 ročné deti ani len nenapadlo pustiť do obchodu… Pekne tam mali jednu sladkosť nechať. Takto si ich učíme tomu ich obľúbenému DAJTE NÁM. Gratulujem teda za dobrý pocit 🙂

  9. DALSI DEBILNY CHUJ V TESCU,nabuduce im aj najom doplat ked budu vrieskat,ze im chyba 100euri,ty dement jalovy,teba by v takejto situacii keby ti chybalo 50 centov do tej cmarovej riti nakopali,aby si nezdrzoval,trulo.

  10. joj panko naklepal clanok… chod si to tam riesit kazdy den par krat a mpzno zistis preco predavacka podla teba vrieska… akosi ti v tom prispevku chyba, jak ti dievcata slusne podakovali… prispevok o hovne a tak isto aj „clanok“… ludia co skutocne niecomu pomozu nemaju potrebu hviezdit za euricko na socialnych sietiach…

  11. ak si chcel cigánčatám pomôcť najviac by si im pomohol keby si ich naučil slušne poďakovať za pomoc. A taktiež že výdavok sa v takomto prípade nestrčí do vlastného vrecka. Takto by si im odovzdal oveľa viac ako to jedno euro

  12. vy hovada hlupe..ta mamka cakala na.rohu aby niekto doplatil pet eur?vy vygumovane mozgy ze sa nehanbite prezentovat sa takymi nezmyslami.aby.vas slak trafil ked.ste taki taki b

  13. pre annamaria 27. júna 2022, 19:14, ZELAS DRUHEMU SMRT!!! KARMA NA TEBA PAMATA TA NEZABUDNE CO SI SEM NAPISALA! VSETKO DOBRE TI ZELAM!

  14. Kurbel,Ty koho nazývas „Cigancata“,to čo si dovoľujes? Ty chces kandidovať na primátora?To nie sú žiadne mláďatá,to sú deti!

  15. Kde v „Seredy“ je Tesco? Jak sa tu ohanate, ze smrdi v Seredi.. Mozno, ale svojimi vydarenymi „fetackymi“ komentarmi ste sa vyfarbili. Prestat pozerat telenovely a zacat sa spravat ako clovek. Citat neviete poriadne, rozmyslat este menej, zato komenty vypisovat ako ked pes ští na stenu – jazyky vyplazené, noha zodvihnutá, hlava „ninčen“.

  16. Drahí občania… 😎 Som autorom článku (postu) ktorý bol uverejnený bez mojho súhlasu, vedomia a svedomia! Podávam trestné oznámenie na redakciu internetových novín a bude sa to riešiť súdnou cestou! Vaše primitívne a prízemné komentáre ma nezaujímajú! Každý kto pridal negatívny, urážajúci a ponižujúci komentár…. je pre mňa „duševný mrzák“… Konal som v dobrej viere a tak ako som bol vychovaný! Keď viem-tak pomôzem! Želám Vám krásny deň z prekrásneho Dubaja! Miki

  17. Podobizne, obrazové snímky a obrazové a zvukové záznamy sa môžu bez privolenia fyzickej osoby vyhotoviť alebo použiť primeraným spôsobom tiež na vedecké a umelecké účely a pre tlačové, filmové, rozhlasové a televízne spravodajstvo. Ani také použitie však nesmie byť v rozpore s oprávnenými záujmami fyzickej osoby.

    takze je na Tebe Miki dokazat rozpor s tvojim opravnenym zaujmom. stracas cas

  18. Miki 28. júna 2022, 8:20 – v prvom rade som rad, ze sa Ta nedotykaju primitivne komentare ludi, ktori pravdepodobne nikdy nikomu v nicom nepomohli.

    Tvoj status je na FB a teda je verejny rovnako ako moj. Tym je povedane uplne vsetko.

  19. Nemyslím, že Miki 28. júna 2022, 8:20 je skutočný Miki, autor toho príspevku na FB. Jedine žeby čítal SO 🙂 Skor nejaký seredko recesista to je. Myslím si…

  20. Je každého vec ako použije svoje peniaze, niekto ich dá na drogy, niekto na chlasť, niekto na automaty a niekto detom v seredskom tescu ….

  21. myslel som si ,ze je tu len jeden debil,no vidim,pridal sa aj druhy,len im pomahajte,potom vas okradnu,u lekara a na poste predbehnu,vasim detom fet predaju a este im to pekne v socialkach aj preplatime slovac navzdy ostane najsprostejsi narod v europe.

  22. Mal si im dat od cesty ešte aspoň 10 euro „chudatkam“
    90 percent su drze opice nevychovane…tiež pracujem v obchode 😘 takže ma nik nepresvedčí, ze to tak není

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img