ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Policajti zistili alkohol v dychu 11 vodičom

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|   Policajti riešili za posledné dni 11 vodičov, ktorí sadli za volant opití a dopustili sa tak prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 3 z nich spôsobili aj dopravné nehody.

S AUTOM SKONČIL NA STRECHE

44 ročný muž išiel, vo štvrtok podvečer, na aute Seat Cordoba po Naftárskej ulici v meste Gbely. Počas jazdy zišiel vpravo mimo cestu, narazil do značky, potom do priekopy a s autom nakoniec skončil „hore nohami“ uprostred križovatky. Policajti ho podrobili dychovej skúške s výsledkom 1,75 promile.

OPITÝ ZRÁMOVAL CYKLISTU

K tejto nehode došlo v Piešťanoch, rovnako vo štvrtok vo večerných hodinách. 53 ročný vodič auta VW Passat mal odbočovať z vedľajšej cesty a došlo k zrážke s cyklistom, ktorý išiel po hlavnej. Po zrážke mal zavolať známemu, aby si sadol za volant namiesto neho. Policajti tejto verzii neuverili a muž sa navyše odmietol podrobiť dychovej skúške na alkohol. Dopustil sa tým trestného činu a hliadka ho na mieste obmedzila na osobnej slobode. Cyklista utrpel viaceré zranenia, s ktorými ho museli previesť do nemocnice.

ZBESILÚ JAZDU ZASTAVIL STROM

Opitý si sadol za volant aj 47 ročný muž z okresu Dunajská Streda, v sobotu večer. V obci Michal na Ostrove nezvládol riadenie a preletel s autom Škoda Superb cez chodník okolo ihriska. Autom zrovnal so zemou informačnú tabuľu a narazil do stromu. Policajtom pri dychovej skúške nafúkal 1,48 promile.

 

NAFÚKALA AJ ŽENA V ROKOCH

Policajti pri kontrolách zistili alkohol aj u ďalších 8 vodičoch. 7 z nich riešime v tzv. superrýchlom konaní a do rozhodnutia súdu zastávajú v policajnej cele.

DUNAJSKÁ STREDA
– 57 ročná žena v Dunajskej Strede – 1 ‰
– 43 ročný vodič v obci Vrakúň – 1,87 ‰
– 41 ročný muž v Dunajskej Strede– 1,02 ‰

GALANTA
– 44 ročný vodič s defektom nafúkal 2,35 ‰

TRNAVA
– 30 ročný muž bez svetiel vo Vrbovom – 1,81 ‰

SENICA
– 34 ročný vodič v obci Borský Mikuláš – 1,79 ‰

SKALICA
– 41 ročný (ne)vodič v Skalici – 1,67 ‰
– 21 ročný muž v Holíči – 1,46 ‰

Jazdite zodpovedne a nikdy nešoférujte opití!

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img