ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

Tak ako teda, vieme už pravdu?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Je Zem guľatá, alebo plochá? Vidíme, že podľa viacerých „intelektuálok“ takpovediac „priamo od varešky“, sú veci jasné, len my hlupáci to nechápeme. Ako by predsa dokázala voda držať na zagulatenom povrchu? A tie „fuj“ fejkové fotografie z vesmírnych misií na Zem, to sú „výplody fantázie hlupákov“ – veď podľa týchto mysliteliek určite na Mesiaci neboli Američania. Ak tam náhodou niekto bol, tak to boli určite Rusi (možno Putin osobne), len to pre ich príslovečnú skromnosť taja.

Ešteže tak…

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. No neviem či má autoe na takéto príspevky spustený alarm v PC, ale nie je možné aby doslova takéto chujoviny stáli za článok. No a samozrejme si kopnúť do Putina + Rusko aj keď sa v správach dotyčných dám nespomína už je cez. Mimochodom aj slovenská celebrita E. D. povedala, že Zem je plochá a tú si tu nespomenul. A najmä nenapísal si o nej žiadny článok. Ja viem, že je to tvoje médium, tvoj názor ale asi by bolo lepšie toto nenapisať

  2. Prečo Karol? Ja som rád za tento článok, aspoň som sa pobavil ako vždy keď je tu niečo podobné … aj keď ono to vlastne vôbec nie je vtipné že takto uvažujúci ľudia sa voľne pohybujú medzi nami a ešte majú aj prístup na internet, za starých dobrých čias ( ako práve taký ľudia vravievajú a s nostalgiou spomínajú) by už boli v blázinci kde by sa ich pokúsili napraviť, ako ten vtip, „pred faceboookom len tvoji blízky vedeli že si jebnutý, teraz to vie celá dedina“ (a keby len dedina)😂🤣

  3. Nevieme kto stvoril vesmír okrem všetkého aj človeka. Či je zem guľatá alebo iného tvaru zbytočne rozmýšľať. Poznáme idiotov z dejín že slnko obieha okolo zemegule že. Človek má toľko rozumu že nakoniec zničí sam seba. Stvoritel urobil niekde chybu.

  4. Nevim 19. júna 2022, 23:04
    Ked nevies, tak sa radsej nevyjadruj. A ked povazujes Aristotela za idiota, tak to same o sebe svedci o tvojom intelekte.

  5. Lepšie by bolo, keby si sa už prestal ty vyjadrovať. Robíš sa tu múdrym, všade si bol, všetko vieš. Škoda tvoju múdru hlavu nosiť na všedný deň.

  6. Niekde majú dve studne – na teplú aj studenú vodu. Niekde studne na večer zakrývajú, aby sa z nich nevyliala voda 🙂 Niekde uctievajú a klaňajú sa ulovenému grizlymu. Niekde nechajú polku ulovenej veľryby pre ľadových medveďov a chodia sa na nich pozerať. A niekde vládne Matovič a spol. a tisíce debilov tlieskajú, že v mene solidarity s Ukrajinou si ničíme ekonomiku. Hold, na svete je kopec podivností. Ale Slovensko sa vymklo všetkým normám. A či je Zem guľatá alebo hranatá, či kockatá, je pri tempe sebedeštrukčnej politiky ten najmenší problém. A ak dumáte, kde je koniec sveta, tak pre niekoho je to za Triblavinou ale kto by to chcel vedieť podrobne, stačí si pozrieť Pacha, hybského zbojníka. Króner to vysvetlil veľmi jasne 😀

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img