ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Čaká nás týždeň plný podujatí: výstavy, koncerty, šport i diskotéka.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Máme pred sebou týždeň nabitý podujatiami rôznych žánrov. Čakajú nás výstavy, koncerty, šport i diskotéka.

V utorok 21.júna v čase od 5:30 do 8:30 hodiny sa pri OD Progres sa opäť budú podávať Raňajky pre cyklistov. OZ Mám rád cyklistiku pozýva všetkých zaregistrovaných účastníkov do kampane Do práce na bicykli. ako aj ďalších cyklistov na malé občerstvenie.

V ten istý deň je pre členov Denného centra pre seniorov pripravená od 14:00 hodiny oslava Dňa otcov.

Na stredu 22. júna pripravilo Mestské múzeum v Seredi v spolupráci s výtvarníkmi zo Serede a okolia 5. ročník výstavy umeleckých diel pod názvom „Seredská farebná paleta 2022“. V čase o 17.00 hodine sa uskutoční vernisáž tejto výstavy.

V ten istý deň o 18:00 hodine je v múzejnej záhrade pre verejnosť pripravený koncert ľudovej hudby s heligónkou. Zahrajú Seredskí ZETTÁCI.

A do tretice opäť v stredu 22. júna 2022 o 15.30 hodine sa v estrádnej sále Domu kultúry uskutoční slávnostné oceňovanie žiakov a študentov. Bude to určite výnimočné popoludnie pre ocenených ale aj ich rodičov či pedagógov.

V piatok 24. júna, si tradične ako každý posledný piatok v mesiaci, môžete v čase od 08.00 – 12.00 h v Dome kultúry dať bezplatne zmerať pracovníčkami RÚVZ Galanta hladinu cholesterolu a cukru v krvi.

V piatok 24.6. a v sobotu 25.6. sa opäť Námestie slobody premení na basketbalové ihrisko, kde sa bude hrať trojkový basketbal. Slovenská basketbalová asociácia sa aj tento rok rozhodla organizovať na domácej pôde jednu z konferencií svetovej série FIBA U23 3×3 Nations league.

A to sme sa presunuli už na jarmočný program.

PIATOK 24.6. 2022

15.00 h FANFÁRA – slávnostné otvorenie jarmoku

úvodné vystúpenie – DH ŠINTAVANKA

17.00 h DFS KVETOŇKA ZUŠ J. F. Kvetoňa

19.00 h HS CELASKON

Amfiteáter:

24.6. 2022 o 21.00 h TUBLATANKA – cena vstupenky v predpredaji 14,- eur, v deň konania koncertu 17.- eur ( bližšie info na stránke Domu kultúry )

SOBOTA 25. 6. 2022

10.00 h DH BOROVIENKA

15.00 h ZENIT

19.00 h KABÁT REVIVAL

NEDEĽA 26. 6. 2022

10.00 h TOMÁŠ BIHÁRI BAND

15.00 h HS FOUR

Amfiteáter:

20.30 h Radošinské naivné divadlo: Spev kohúta – cena vstupenky 20,- eur, v deň podujatia 25,- eur. ( bližšie info na stránke Domu kultúry )

Program DKaffe Sereď

24. 6. – 26. 6. 2022 od 11.00 h do 22.00 h Výstava obrazov Pavla Zelmana a fotografií Stanislava Klačanského : SEREĎ – OBRAZY STRATENÉHO SVETA
9.00 – 23.00 h predajné trhy, zábavné atrakcie

Program v mestskom parku

24. 6. a 25. 6. 2022 HISTORICKÝ JARMOK

Šermiarske vystúpenia, sokoliarske vystúpenia, lovecké turnaje na koňoch, stredoveká kuchyňa, rytierske turnaje na koňoch, lukostrelecké vystúpenia, remeselný jarmok, ohňová show, výstava chovateľov domácich zvierat.

Svoje menšie podujatia majú naplánované aj miestne podniky. Vyberáme napríklad Reštauráciu Camping, kde pre Vás pripravili v piatok 24.6. o 21:00 hodine tanečnú zábavu so skupinou Čibuk a v sobotu 25.6. o 21:00 hodine Mega disco párty. Obidve podujatia majú vstupné 5,- €.

Bistro Raketa Vás pozýva v piatok 24.6. na mladého energického DJ MUŠA zo susednej Galanty. V sobotu 25.6. sa rozvíria naplno latino rytmy a svojou návštevou nás poctí ikona Latino hudby EUSEBIO.

Tešíme na stretnutie s Vami v uliciach Serede !

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img