ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Tiež som mu dal na výber.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ak vám, „novinárom“ podľa posledného prieskumu verí 26 percent občanov Slovenska, ste rovnako priblblí, ako ficova plachta na zavraždenom Novinárovi Kuciakovi a Kušnírovej. Súdruh Pellegríni.
V apríli 1990 vrúbal sa do bytu mojej partnerky a nevlastnej dcéry eštebák, že ma hľadá.
Našiel som dve vystrašené osôbky ženského rodu a spuchnutú arogantnú eštebácku Sviňu. Ponúkla mi drobnú zálohu – tak ju pomenoval – 300 tisíc korún ( hodnota 12 trojizbových bytov v tom čase v BA) za protislužbu.
Redakcia, ktorej som šéfredaktoroval, prestane vyrábať tv programy, ktoré poškodzujú súdruhov.
Tiež som mu dal na výber. Že zaplatí poškodené dvere a odíde, alebo ho vyhodím z tretieho poschodia.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. aj keby desat novinarov sivavych zabil fico aj tak ho budem volit.ked nevadilo ,ze slizky had lipsic zabil chodca,tak nejaky novinar nie je podstatny.

  2. Neverím že to napíšem ale presne tieto dva roky som sa tak utvrdil že budem voliť smer alebo Hlas že sám tomu neverím. Nie preto že som ich fanúšik a skôr odporca ale tieto voľby budem voliť na truc.

  3. za vlady smeru ako tak tato krajina fungovala, ale teraz nefunguje vobec nic a ideme do velkej P.CI! tato PARODIA na vladu nerobi a ani sa nepokusa nieco robit, ved naco? otroci na nas makaju a co! co je toto za volov??? treba to z uradu vlady hnat s osratou metlou! banda neschopakov plagiatorov mafianov podvodnikov psychopatov!

  4. Ach tieto komentare, volit Fica na just, ste prisli o rozum? Ano, tato vlada nie je dokonala, treba aby Matovic odisiel z politiky, cely problem vytvara on. Ak by sa nehadali, vladlo by sa im lepsie. Chyba bola zobrat aj mafiana Borisa do koalicie.

  5. Tie komentáre, že just bude voliť fica a podobne písala na sto percent jediná vymetená osoba. Diskutoval tu v noci sám so sebou, chudáčisko.

  6. Ty si typický prípad idiota, ktorí tvoria, bohužiaľ, asi 30% našej populácie. Ty si presne ten dôvod, prečo je naša krajina tak veľmi vzdialená civilizovanému svetu. Daj sa utratiť.

  7. Presne takto prebiehajú voľby na Slovensku, jedny volia na truc, druhý zo srandy a ďalší ani nevedia prečo a potom vznikne vláda na ktorú skoro všetci nadávajú. Alebo to inak v demokracii ani nejde? Veď je sloboda.

  8. Pán Fico sa nevie dočkať, kedy by mohol si sadnúť na vládnu stoličku a ako vicišpán riadil a nariaďoval svojvôľu, ako doteraz. Cíti sa ponížený a chce to vrátiť aj s úrokmi. Je to len tlčhuba, ktorý nariadi, ale peniaze na to nedá, plaťte vy! Ako stále omiela napr.obedy zadarmo. Boli naozaj zadarmo? On nariadil, ale mesta a obce sa zo svojho rozpočtu o to postarajte, samozrejme z našich daní! On zvýšil daňa z 19 na 20%, on presadil, aby banky odviedli do štátneho rozpočtu zo svojich ziskov, ale dobre vedel, že si to banky od klientov vyučtujú. Je to jeden farizej, všetkými masťami mazaný. Veľmi sa mu hodil covid, vojna na Ukrajine, aby mohol kritizovať túto vládu. Ale čo by urobil on?

  9. mudrosraci dajte tipa koho volit kto jre ten najlepsi nacistejsi najskromnejsi najsvatejsi najludskejsi najtolerantnejsi … no dajte …cakam …ovce sproste

  10. Svojho času Matelko obvinil Fica, že spolu s manželkou má na Belize účet. Fico priniesol papier o tom, že tam nemajú peniaze a keby mal peniaze v hociktorom daňovom raji, tak už dávno robí takú politiku, akú robí táto čvarga, ktorá sa usadila vo vláde a v prezidentskom paláci. Pritom si nemyslím, že Matelko ukradol tú 11 miliardovú pôžičku, iste, dačo si ulial, ale neukradol celú sumu.
    Prečo?

    Odpoveď na túto otázku leží v jeho úlohe, ktorú nielen plní do bodky, ale rovno v nej exceluje a pri tom si nemusí byť ani vedomý toho, že pracuje na niekoho ciele, ostatne, o tom je aj MK Ultra. Jeho úlohou je zdiskreditovať liberálnu čvargu, ktorá ukazuje svoju pravú fašistickú tvár a ide mu to. Aktivistka v prezidentskom paláci má 15% resp. toľkí by ju zvolili opäť (čudoval by som sa, keby dostala 10%) a každému je čoraz jasnejšie, že táto čvarga slúži každému záujmu okrem toho slovenského.
    Takže globálne klany a záujmové skupiny dostali Matelka do takej pozície, do akej chceli a tým pádom mohol začať likvidovať mocenskú základňu liberalizmu, lebo im už vadí vyčíňanie poskokov anglo-amerického močiara vo svete. Žiaľ, popri tom rozbíja štát, ale na druhú stranu tá liberál-fašistická špina sa už tak prežrala do základov nášho štátu, že je jednoduchšie postaviť štát na nových konceptuálnych základoch, ako prebudovať celý štát od poničených základov.

    A čo tých 11 miliárd?

  11. Ten chruno len skopcil dalsieho tupca- anonymneho blogera oraclea. Snad si nemyslis, ze by to tupelo poskladalo tak vela pismen do viet. Aj ked blbych.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img