ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Premiér: Zasadzujem sa za zvýšenie platov učiteľov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Eduard Heger – predseda vlády SR |MM|  „Dnešný protest učiteľov neberiem na ľahkú váhu. Učiteľské povolanie je povolaním obrovského paradoxu. Spoločnosť ho mimoriadne potrebuje, ale štát ho nedokázal náležite oceniť. Obdobné je to aj so zdravotnými sestrami a zdravotnými bratmi a ďalšími pracovníkmi zdravotníctva. Z tejto pasce sa musíme dostať. Preto do toho investujem toľko času a úsilia.

Iste si spomeniete, že zdravotníctvo a vzdelávanie boli kľúčové témy minulého volebného obdobia, ktoré skončilo porážkou skorumpovanej oligarchie.

Mysleli sme si, že teraz konečne nastali pre tieto zanedbávané oblasti dobré časy. Napravíme krivdy, odstránime deformácie, nanovo nastavíme procesy, splatíme investičný dlh, aby výsledkom bola vyššia spokojnosť občanov.

Toto stále platí a zdroje, ktoré sme vyčlenili v pláne obnovy na školstvo a zdravotníctvo, a tiež aj prijaté reformné zákony toto predsavzatie potvrdzujú. Pandémia, vojna na Ukrajine, inflácia nám však podrážajú nohy a spomaľujú tempo reforiem, ktoré tak veľmi potrebujeme.

V spoločnosti sa zároveň hromadí veľa obáv, nepokoja a neistoty, ale zostáva tu aj veľa neochoty pracovať po novom a mať výsledky.
Všetko to chápem a robím všetko preto, aby sme toto sa z toho dostali. Môžeme to však dokázať len spoločnými silami“.

 

zdroj: Eduard Heger – predseda vlády SR, Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pán Matovič tak krvopotne zháňa peniaze na zvýšenie platov učiteľov, ale záhadou je, aký zázrak to je, že na ich zvýšenie platov a pracovníkov v štátnej správe peniaze sú ? Na zvýšenie platov učiteľov, zdravotníkov… sa majú podniky poskladať? Pre tých, čo na neho robia sa peniaze nenajdu? Mal by dať on, za tie prešustrované peniaze v lotérii, ruskej vakcíny, za očkovanie, príspevok tehotným ženám… Boli to vyhodené peniaze.

  2. Tieto politické kecy, to nemá chybu. Peňazí je dosť, len sú zle rozdelené. Treba v prvom rade zastropovať ceny energií a palív, zlacniť a podporovať verejnú dopravu, využiť naplno dotácie a eurofondy, zvýšiť platy štátnej správe a dôchodky o infláciu – 12,6 % !!!, ktorá pumpuje navyše peniaze do štátneho rozpočtu.

  3. NAJVACSIA AROGANCIA DRZOST A VYSMECH LUDOM SU TIE NOVE BILBOARDY CO SA NA NICH MATOVIC SMEJE, ZE 200 € NA DIETA SPLNILI SME!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img