ISSN 1337-8481

streda, 24. apríla, 2024

Vlamačka ho nadobro vyčerpala. Bez šance na útek si radšej pospal

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Policajti 26 ročného muža obvinili z prečinu krádeže v štádiu pokusu a prečinu poškodzovania cudzej veci.

V rámci tzv. superrýchleho konania ho súd v Dunajskej Strede stihol aj odsúdiť. Recidivista Peter tak po 2 mesiacoch na slobode putoval opäť za mreže.

 

ZASPAL PRIAMO PRI ČINE

Koncom minulého týždňa si mladý muž, v ranných hodinách, vyhliadol dodávku Peugeot Boxer pred garážou rodinného domu, v meste Dunajská Streda. Rozbil ľavé bočné okno a cez otvor vliezol dnu. Potom, z neznámych príčin, rozbil aj okno na pravej strane. Počas toho, ako prehľadával interiér auta, ho prichytil držiteľ auta, ktorý ihneď kontaktoval políciu. Vlamač už vedel, že nemá šancu utiecť, tak si v aute ustlal a do príchodu hliadky si zdriemol.

Policajti muža zadržali a previezli na policajnú stanicu.

Tam sa im ho podarilo, v spolupráci s kriminálkou, usvedčiť aj z ďalšej krádeže, ku ktorej sa nakoniec aj priznal. Z rodinného domu v Dunajskej Strede mal zobrať hotovosť, mobil a doklady v celkovej hodnote 5000 eur. V tomto prípade je Peter ešte stále stíhaný, a to pre prečiny krádeže a porušovania domovej slobody. Pobyt vo väzení mu tak sudca môže, v prípade dokázania viny, predĺžiť aj na 3 roky.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ze zaspal pri cine. Nieco podobne dokazal urobit tlsty Boris Uzovic ked z fetami zaspal v nastartovanom aute a policajti si ho pekne zobudili a vytiahli aj s fetami a tak krasne putoval do vazdy…

  2. Naschval to urobil a cakal kym ho zavru do nami sponzorovaneho pionierskeho tabora. Je neschopny zit v normalnom svete s nami.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img