ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Seredskí policajti našli 70 ročného dôchodcu v poslednej chvíli. Tri dni ležal v zúfalom stave v chatke

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Kolegovia zo Serede, ppráp. Martin Suhaj a nstržm. Nikola Gregušová, neváhali a vošli do biednych podmienok mužovho obydlia, kde ho našli ležať na zemi.

Políciu privolal sused, ktorý si všimol, že starší muž má už dlhšie pri dverách odložený bicykel, ktorý pravidelne používal. Policajti po príchode do záhradkárskej oblasti zbadali chatku, v ktorej mal muž prebývať. Vo vnútri našli dôchodcu ležať na zemi v úzkom a zanedbanom priestore, odkiaľ sa nedokázal sám dostať.

Ihneď privolali RZP a do jej príchodu s dehydrovaným mužom komunikovali a spolu s oznamovateľom mu dali vodu. Po príchode záchranárov sa im dôchodcu podarilo z chatky dostať a naložiť na nosidlá. To už začal upadať do bezvedomia a bol nevyhnutný jeho rýchly prevoz do nemocnice. Policajti ho pomohli preniesť cez záhradky do sanitky, ktorá ho odviezla do Galanty a odovzdala do rúk miestnych lekárov.

Vďaka patrí nielen našim kolegom, ale aj všímavému pánovi, ktorý zavolal pomoc.
Skvelá práca.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Super praca. A staci ked mna nechaju v klude si predavat tovar v Seredi potichu a vsetko bude ok. Konecne sa mi to rozbehlo odkedy tu neni Pavuk aj Berco zo zenu lebo dost kupcov mi zobrali.

  2. Znovu vyborna praca policajtov, ktori su bezne v spolocnosti vnimani len ako represivna zlozka.

    Dlhe roky sa snazime presadzovat zverejnovanie skutocne realnej prace policajtov sluziacich priamo vo vykone. Ich pracu totiz denne vidi obcan a su to oni, kto pride vsade tam, kde obcan pomoc potrebuje.

    Sme radi, ze si funkcionari PZ uvedomili, ako dolezite je, aby obcania policiu nevnimali len cez pokuty a ine sankcie.

  3. Chudáka starého po ošetrení zasa vrátili do chatky plnej bordelu. Je to v šintavskej záhradkárskej osade…koľko tam vydrží?

  4. Z niektorych anonymnych prispevkov znovu vidiet akurat tak hlupost ich pisatelov a zavist.

    Spolocnost sa ubera velmi zlym smerom. Dlhodobo tvrdim, ze socialne siete ludi degeneruju v mysleni a zodpovednost za verejne prezentovany text o inych osobach s obsahom, ktory by do oci spravidla nik dotycnej osobe nepovedal, je nulova. Hlupak si to vysvetluje po svojom – „sloboda slova“.

    Som rad, ze od prveho dna existencie SOL, co je uz viac ako strnast rokov, nie som odkazany na skryvanie svojich nazorov za „anonyma“. Sice je to hodne nakladna vec, ale jedine osobna zodpovednost je pre ludi urcitou brzdou, aby hovorili a pisali len to, co vedia preukazat.

    Kazdy z diskutujucich neuvedomujucich si, co to je zachranit niekomu zivot, alebo verejne sa postavit za osobu voci ktorej ne pachane nasilie alebo nepravosti na to ze je hlupakom pride az v momente, ked bude potrebovat pomoc sam, alebo bude prosit o pomoc pre blizkeho.

    Este raz, cestnym a slusnym policajtom, uradnikom a vlastne kazdemu normalnemu a slusnemu cloveku v dnesnej skutocne tazkej dobe patri vdaka !!

  5. Už mám pocit v poslednej dobe , že tu už sa hejtujú , aj dobré veci. Len tak …lebo môžem. Dobrá práca , palec hore.

  6. M.M zas mimo.
    Tu sa v diskusii napísalo že niekto používa anaboliká.
    Zákon hovorí jasne že anaboliká sú na SVK zakázané. Od predaja, kúpi až po používanie. A teraz sa tváriť že toto nie je téma lebo autor článku mieril niekam inam ?

  7. Policajtom za zásah patrí vďaka, takisto záchranárom, robili čo mohli. Najväčsia vďaka patrí však pánovi, kt.pomoc zavolal.
    Príbeh má aj pokračovanie. Zdravotníci ešte v ten istý deň večer pána v zuboženom stave doviezli do chatky. Je nevládny. Jedlo a vodu mu nosí pán, kt.pomoc privolal. Stará sa a delí aj s tým málom čo má. Tomu patrí naozaj veľké ďakujem. Aj takto vyzerá naša vyspelá spoločnosť a sociálny systém.

  8. Áno patrí im vďaka že ich niekto zavolal a prišli tam 😂 veď poďakovanie by malo patriť pánovi ktorý si to všimol a volal . Veď v podstate zasa nič neurobili len prišli na oznam

  9. ALE 15. júna 2022, 10:59 – co potrebujete foto, lebo SOL ho nepotrebuje. Ak ano, alebo v situaciach, ktore by boli v rozpore so zakonom, si ho urobit vieme.

    Nakupovanie v sluzbe? Ano, mozu a je to pochopitelne. Aj policajt v sluzbe ma pravo na jedlo, kupit si kavu, limonadu, mineralku, vybrat peniaze z bankomatu a pod.

    Na rozdiel od ineho zamestnanca, policajt a zachranar moze byt vyslany k pripadu operacnym OKAMZITE, na rozdiel od bezneho zamestnanca musi prerusit aj jedenie a ist pomahat cloveku v tiesni.

    Keby napr. v supermarkete nebola hliadka sluzobnym autom, asi netreba hovoroit, ako dlho by jej trval prijazd na miesto, kde mozno prave ludia nahlasili vykradanie auta, alebo znasilnovanie niekoho zeny.

    Je to presne o rozmyslani, ak jeden nevie, tak pytani sa a nie pisani hluposti.

  10. Pre p. Majka, hlupákom nevysvetlíte nič! Budú len rýpať do všetkého! Primitívny ľudia! Ešte že sa aspoň písať naučili…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img