ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Ranná nehoda dvoch vozidiel v Šintave. „Ťukance“ si vo väčšine prípadov vodiči riešia bez polície

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šintava / Dnes v ranných hodinách došlo v Šintave na križovatke ulice Vinohradskej a Nitrianskej k dopravnej nehode dvoch vozidiel. Podľa informácií od našich čitateľov na uvedenom mieste v smere od Vinohradov nad Váhom pri osadenej dopravnej značke STOP daj prednosť v jazde, dochádza k pravidelným kolíziám.

O dnešnej nehode nám viac informácií zaslala hovorkyňa KR PZ Trnava Zlatica Antalová:

„Policajti boli dnes ráno privolaní k zrážke osobného auta a malého nákladného vozidla v obci Šintava. Vodič väčšieho auta pravdepodobne nedodržal bezpečnú vzdialenosť od auta jazdiaceho pred ním a pred križovatkou do neho zozadu narazil. Policajná hliadka na mieste podrobila vodičov dychovým skúškam, obe s negatívnym výsledkom. Polícia vec eviduje ako škodovú udalosť a policajti uložili vodičovi na mieste v blokovú pokutu“.

Polícia zaznamenala nárast hustoty dopravy na obchádzkových trasách, či už na severnej cez mesto Piešťany alebo na južnej cez mesto Sereď, ktoré súvisia s úplnou uzáverou mosta v meste Hlohovec.

Policajné hliadky vykonávajú na daných úsekoch na cestách zvýšený dohľad a v prípade potreby fyzicky riadia dopravu, a to najmä počas rannej a popoludňajšej špičky.

Apelujeme na vodičov, aby za volantom zvýšili svoju pozornosť, dbali na bezpečnú vzdialenosť medzi vozidlami a dodržiavali pokyny policajtov a dopravného značenia.

Polícia neeviduje od uzavretia mosta v Hlohovci, v rámci obce Šintava, výrazný nárast dopravných nehôd alebo škodových udalostí, a to ani v porovnaní s predchádzajúcim obdobím. Následkom zhustenej premávky môže dochádzať na danom úseku ku kolíznym situáciám.

Menšie „ťukance“ si vo väčšine prípadov vodiči, vzhľadom na ich závažnosť, pravdepodobne riešia bez prítomnosti policajnej hliadky, v rámci poistnej udalosti.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. skoda ze sa neda komentovat pod clankom o obchadzkach pri stavbe noveho zeleznicneho mosta, lebo by som bol asi napisal, ze tie obchadzky su velmi sprosto vymyslene. Jednak po dialnici to je sice kratsie ale rizikovejsie a druha varianta je prehnane dlhsia. Vobec nerozmyslate, mohli ste to vymysliet lepsie, ale to by ste museli prestat myslet len na seba.

  2. To treba políciu explicitne upozorniť, že po uzavretí mosta a po zvýšení intenzity dopravy, na uvedenom mieste pri osadenej dopravnej značke STOP dochádza k pravidelnému porušovaniu Zákona o cestnej premávke a povinnosti zastaviť vozidlo na príkaz dopravnej značky „Stoj, daj prednosť v jazde!“ ? Veď sa tam v špičke ani nedá prejst cez prechod pre chodcov, mnoho vodičov preletí križovatkou bez zastavenia, rovno cez prechod…!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img