ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Ľudia zvolili svojimi lajkami nový dizajn policajných vozidiel

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ĎAKUJEME ZA VAŠE HLASY V ANKETE O NOVÉ FARBY POLICAJNÝCH VOZIDIEL

Prezídium PZ SR |MM|  Išlo o najvirálnejší status v histórii sociálnych sietí PZ (počet komentárov, lajkov, zdieľaní, prvý nad 100 000 lajkov).

Príspevkom s anketou k novému dizajnu policajných vozidiel sme na sociálnej sieti facebook oslovili vyše 1,2 milióna ľudí. Oficiálneho hlasovania sa zúčastnilo celkovo 101 032 ľudí.

Najviac hlasov 35 418 získala verzia označená lajkom, druhá v poradí sa umiestnila verzia s českým dizajnom označená srdcom s počtom 34 240 hlasov.

V ďalšom kroku bude v rámci testovania polepené rezortné vozidlo víťazným dizajnom, vzhľadom na malý rozdiel vo výslednom hlasovaní v ankete, pri voľbe definitívnej verzie sa zohľadnia aj ceny jednotlivých verzii polepov.

Viac informácií prinesieme v blízkej budúcnosti.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Vyborne rozhodnutie plne sa zhodujuce s mojim nazorom. Ide o verziu zlozenu z pomerne velkych plne reflexnych ploch, ktore budu vyrazne a nezamenitelne aj na dialnici a z dostatocne velkej dialky.

    Moderny bezpecnostny, plne reflexny vizual je dobrou spravou nielen pre samotnych policajtov, ale hlavne pre vsetkych ucastnikov cestnej premavky.

    A to je ucel zmeny.

  2. a uz zase sa slovaci opicia po inych. Jak taky dementi. Auto strieborne, nalepky modro zlte. Co bolo zle na bielych autach a zelenych polepoch? Preco sa neurobil novy vizual v tychto farbach ale zase sa po niekom ideme opicit. Toto je strasne. Na mna osobne posobia tie auta ako z cirkusu.

  3. keby si sa stretal s policajnymi autami v zahranici, tak by si hned vedel, ze su lepsie viditelne na ceste, ako nase bielozelene.. presne preto aj nemecka policia upustila od zelenej…

  4. Mňa zaujíma spravodlivosť, a nie ako bude vypadať pomaľované auto polície, dobrá pi čovina podsunutá čitateľom. Ohlupovanie občanov nemá konca. Ľudia skapú od hladu, ale ako bude vypadať policajné auto. Budaja nech zožerú medvede aj plagiatorov.

  5. je ti jasne, ze tie auta stoja peniaze, ci su zeleno-biele alebo v tychto novych farbach? obnova vozidiel je uplne normalna vec, ak ta zaujima spravodlivost a jej vykonavanie, ale nie nakup novych aut, tak je asi skoda ze policajti nechodia na konoch, alebo bicykloch z prvej republiky….

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img