ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

Nová moderná požičovňa náradia v meste otvorená

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Výbornou správou pre všetkých domácich majstrov, drobných živnostníkov, ale aj firmy je otvorenie novej požičovne náradia, lešenia a debnenia v centre mesta.

Oficiálne požičovňa začala fungovať v lukratívnych priestoroch novo rekonštruovaného, resp. postaveného objektu v centre mesta na Čepeňskej ulici. Zákazníkov prekvapí moderný interiér vhodne doplnený historickou technikou, ale aj motorkami zo zbierky vlastníka  Miloša Hracha.

„Konečne po dvadsiatych rokoch podnikania mám svoju kanceláriu“ – povedal nám pri otváraní požičovne jej majiteľ Miloš Hracho. Hneď nato sme ale videli, že nemá problém podeliť sa o ňu s vedúcim požičovne.

Dominantná stena hlavného klientského priestoru požičovne je vyhotovená z tehiel pochádzajúcich z búračiek starých domov, ktoré vykonala Hrachova firma.

Exteriéry novej budovy a úprava verejného priestranstva okolo požičovne by sa mala stať inšpiráciou aj pre vedenie mesta.

Požičovňa je zariadená moderne a požičať si môžete profesionálne vybavenie potrebné pre uľahčenie a zrýchlenie prác na stavbu i rekonštrukciu bytu.

Nemusíte si kupovať drahé stavebné náradie, ktoré využijete iba niekoľko krát. Ponúkame vám profesionálne náradie za požičanie, za prijateľnú cenu a dobu na akú ju potrebujete.

Otváracie hodiny:
PONDELOK  7:00 – 17:00 hod.
UTOROK       7:00 – 17:00 hod.
STREDA        7:00 – 17:00 hod.
ŠTVRTOK     7:00 – 17:00 hod.
PIATOK         7:00 – 17:00 hod.
SOBOTA       7:00 – 12:00 hod.
V prípade záujmu o zapožičanie stavebného náradia volajte VIKTOR PETRÁŠ + 421 948 702 206

      

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. ak sa niekto flákal s golisom a bankomatovou mafiou. nikdy. Ani dom postaviť by som si nedal. A keď im kontrolovala NAKA garáže pred rokmi. Ja osobne mám veľmi zlý pocit z neho a veľa mojich známych tiež.

  2. rok 2020
    Celkové výnosy 728 337 €
    Zisk 25 185 €
    Aktíva 184 234 €
    Vlastný kapitál 111 931 €
    Celková zadlženosť 39,25 %
    Hrubá marža 18,09 %

  3. Pekná stavba na dobrom mieste, vidno,že kvalitná robota.Nech sa im darí, i keď v Seredi sa úspech neodpúšťa ja držím palce, kiež by takých bolo viac. Pekný deň

  4. ten úspech je spojený s jeho minulosťou. Videl som video kde večer do obchodu prišiel golis, stehel, hracho a holokrkan. Prišli iba po náradie elektrické. V noci ten obchod bol vykradnutý a zamaskovaný chlapi išli iba po náradie. Mňa nikto nepresvedčí, že to bola náhoda. To video stále existuje. Podľa môjho úsudku nikdy túto sebranku kumpánov. Aj finstat ukazuje že príjmy nejako nefigurujú ani s tou budovou. Nie je to len môj názor.

  5. pre Sereďan 8.11…opatrne s takýmito rečami, ak disponuješ s takým videom sem s ním, či to len bratrancovho koňa strýko to počul v Lídli??

  6. Čítal si, že obviňujem? V deň pred krádežou boli v obchode a aj u suseda. To je reálne na videu. Nikdy v tejto zostave neboli v obchode. V noci to bolo vykradnuté zamaskovanými mužmi. Aj to je na videu. Záznam zobrala naka a zo záznamu je kópia. Bolo v ére bankomatovej mafie. U mňa subjektívny a nepríjemný dojem zostal. Aj to náradie našli v garáži pri prehliadke políciou. Názor mi nikto zobrať nemôže. Ani to, že finstat je verejný a je ľahko spočitateľný majetok. Tu nie je závisť ani obvinenie.

  7. „Mňa nikto nepresvedčí, že to bola náhoda.
    Podľa môjho úsudku“
    cize si presvedceny a usudil si, ze to boli oni a tvrdis to verejne.
    mozno sa presvedcim a podla mojho usudku to bude krive obvinenie resp aj s ohovaranim.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img