ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

Do objektu bývalého MILEXu vozia hlavne odpad a dielce z áut

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / A stále s tým nikto z kompetentných nič nerobí. Prakticky každý mesiac je vidieť nový a nový odpad pochádzajúci pravdepodobne z havarovaných, resp. servisovaných  áut. Plastové nárazníky ako na autovrakovisku, sedadlá, svetlá, palubné dosky, množstvo ojazdených pneumatík…

Brány do areálu bývalého MILEXu a na pozemok primátora mesta Sereď  Ing. Martina Tomčányiho buď chýbajú (odvezené do zberných surovín), alebo sú otvorené dokorán a bez najmenších problémov a prekážok sa do objektu dostane aj kamión s návesom. A má sa aj kde otočiť.

Na tento problém upozorňujeme roky podrobnou fotodokumentáciou pribúdajúceho odpadu a napriek tomu kompetentné orgány nič viditeľné s týmto environmentálnym problémom nerobia.

A my začíname rozmýšľať, či súčasný stav niekomu konkrétnemu nevyhovuje a či si nerobí finančne čo najvýhodnejší  vyjednávací priestor na výhodnú kúpu ďalších pozemkov v blízkosti rýchlostnej komunikácie  R1.

Aktuálne teda k nelegálnej skládke použitého šatstva, pribudla aj ďalšia nelegálna skládka zväčša plastového odpadu.  Na nelegálne skládky je odpad dovážaný kamiónmi, ale aj vo veľkoobjemových prepravných vakoch.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To nemá mesto 200e na fotopascu?posledného ktorého tam prichytia nech mu daju zaplatiť likvidáciu celej skládky a vec vybavená

  2. Je to, ako je. Radných pánov z toho hlava nebolí, oni to z kancelárie nevidia. Už dávno mohol byť pozemok uvoľnený aj za podmienok, že by sa to súdne vybavilo. Len nemá kto.

  3. Tomčányi sere na všetko: Je mu uplne jedno že na mape Slovenska sme vyznačený ako drogové centrum a teraz ešte aj ako odpadové centrum

  4. Pan Majko odporúčam osloviť niektorú komerčnú tv.. potom sa určite lady pohnú…ak nie potom ministerstvo životného prostredia a treba ich v kuse bombardovat staznostami.

  5. Je to otrasné a myslím že aj nelegálne, Treba to riešiť, priznám sa že neviem kto s kým, a teraz to nemyslím v zlom určite sú Seredi nejaký aktivisti/poslanci/ ktorí to vedia. A myslí že ten pán čo tam dal tých 49 fotiek z rôznych uhlov to vie tiež, netreba mu radiť.

  6. Akože mesto sa má starať o súkromný pozemok hej? Vám to tu už načisto …. Budajko nech naháňa majiteľa, čo robí ako minister okrem trápnych fotiek. No nič, na všetko serie neschopak jeden. No a teraz domna pod Majko za tento komentár 🤣🤣

  7. Takto a podobne to bude vyzerať, že sa budú tvoriť nelegálne skládky, nakoľko pán Budaj úspešne dosiahol zvýšenie poplatkov za odpad na zberných dvoroch. Miesto toho, aby znížil poplatky, aby sa to ľuďom vyplatilo to tam odvážať. Potom si bude pán Budaj odpratávať, alebo bude naháňať mestá a obce na ich odpratanie.

  8. Firma, ktorá vlastní Milex stále existuje a na Slovensku má kanceláriu so zastúpením. Neviem koľkokrát bolo mesto na jednaní, resp. koľko listov spoločnosti poslali alebo či vôbec niekto komunikuje s touto firmou. Podľa mňa je obrovský nezáujem zo strany mesta riešiť túto situáciu, asi až do bodu, kedy skutočne v tomto areáli príde k nejakému nešťastiu. Každá situácia sa dá riešiť, len treba chcieť .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img