ISSN 1337-8481

utorok, 16. apríla, 2024

CELÝ SVET SI ŤUKÁ NA ČELO: VÁS SLOVÁKOV OKUPOVALI A DNES SA PREMÁVATE S ICH VLAJKAMI

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
CELÝ SVET SI ŤUKÁ NA ČELO: VÁS SLOVÁKOV OKUPOVALI A DNES SA PREMÁVATE S ICH VLAJKAMI

Dnes sa na Slovensku uskutočnila takáto jazda, kde, pozor, nechýbali ani vlajky ZSSR. Foto a video z tejto akcie sa už šíria do sveta. Opäť a raz skvelá reklama pre Slovensko.

Ľudia zo “skazeného západu”, o ktorých pomoc žiadali tisíce migrantov z Československa sa pýtajú: Slováci, chcete opäť a raz mať ruské tanky v uliciach?

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Miloš ty si sa už fakt musel zblázniť ! Nestále sem pcháš články proti Rusku a Putinovi… A vraj nestranný novinár !
    Aby sa ti to v budúcnosti nevypomstilo toto pchanie nosa do politiky. Ten tvoj milovaný liberalizmus tu nebude naveky. Alebo potom prehodíš kabát ?
    Aj západ a Nemecko nás zradili a okupovali a teraz sa im „naši“ politici pchajú do zadku. Nie je to to isté ako nadpis článku ?

  2. Ak si niekto myslí,že rusy ktorý nas okupovali pre štvrt storočím sú lepší,mudrejší tak sa velmi mýli sú to take isté hovadá ako predtím.

  3. „Celý svet“ Je super že všetci obyvatelia na svete sa čudujú čo sa deje na Slovensku. Aj malý africký domorodý chlapček Dede si ťuka na čelo čo sa to na tom Slovensku deje.

  4. Asi naozaj musi vymriet cela ta generacia co pocituje nostalgiu za okupantmi Sovietskeho zvazu. Az potom sa to tu nazorovo znormalizuje. Ja som maturoval z rustiny, podobny osud asi caka skolakov v okupovanych castiach UA bohuzial.

  5. sused 12. júna 2022, 12:03
    Mas pravdu, tito okupanti maju rovnaku DNA ako ich dedovia a pradedovia. Ti predtym kradli hodinky, tito zasa pracky, wc misy aj koberce. V meste Odesa uz maju na chodnikoch nachystane spotrebice len nech si ich vezmu a daju pokoj. Prasata zaostale.

  6. Zelezny srot zo znicenej sukromnej oceliarne Azovstal uz odvazaju na lodiach do vykupu ako cigani. Ostuda na entu…hrdinska armada CCCP.

  7. Už aby to ten Putin prehral…
    A Daniel, on prehrá to si buď istý, vyhrá možno nejakú tu bitku ale vojnu určite nie, tú vlastne už prehral len o tom ešte nevie resp. nechce si to pripustiť … 🙂

  8. som si celkom isty, ze na zapade nevedia co sa u nas deje a je im to jedno… tak isto mali pro ruske akcie aj na zapade… momentalne som v Belgicku a vacsina ludi ani nevie, kde Slovensko je…

  9. putin si nejaky slaby uz by si mal ten zasraty kyjev aj z fetakom vybombardovat,je nejaky makky ten putinko,treba pritvrdit.

  10. Pokial si človek pamätá, tak v 68 to neboli len tanky ZSSR ale tanky Varšavskej zmluvy. Čiže tam byli soudruzi z DDR, Poľska, Maďarska… A nezabúdajme, že Ukrajina patrila pod ZSSR, takže tiež by sme mohli namietať… (nesmiem to dopísať, lebo…)
    A ak by niekto namietal, tak do napadnutia sa vravelo, že Bratislavu oslobodila ruská armáda a po napadnutí to bola už len ukrajinská armáda.

  11. Karol 12. júna 2022, 14:30
    Akoze mas pravdu, ze tu v 68 boli vojska inych statov, ktore si vymenoval. To si povedal polku pravdy. Druha polka pravdy je, ze ich ideologickym aj vojenskym velitelom bol ZSSR, najvyssi sef Varsavskej zmluvy. Takze ked on zavelil, islo sa za hranice…. Alebo sa mylim? Oprav ma.

  12. Pre Karol
    Boli tu soudruzi z DDR, Poľska, Maďarska ale pod vedenim najvyššieho predstavitela a vládcu Sovietskeho zväzu Brežneva.

  13. dobre ranko pan reedaktor! cervene tricka s napisom CCCP sa v cchach a na slovensku nosia od revolucie, aj vlaky, skoro v kazdom dobrom obchode s trickami sa sa take veci daju kupit, he he co si objavel ameriku, hruza toto .. he he

  14. Možno sa vytešujú narodení po roku 1968, lebo keby bola reakcia na okupáciu ako je na Ukrajine, mnohí by sa ani nenarodili , alebo sa vytešujú tí, ktorých mohli v roku 1968 zomrieť na bojisku.

  15. Breznev a polovička najvyšších predstaviteľov vtedajšieho Sovietskeho zväzu boli Ukrajinci.Takzv.Dnepropetrovska buňka,tak čo to tu všetci trepete.!

  16. Najhlavnejsi pohlavari co rozhodovali o invazii v 68 boli ukrajinci…obchodovali sme s ruskom, vsetko tu bolo vybudovane z ruskych energii…ale nostalgicka generacia musi vymriet, aby sa to tu nazorovo normalizovalo…v modernej reci to znamena ze clovek si musi spravit lobotomiu….ludom nedochadza ze sa stali otrokmi zdochynajuceho zapadneho systemu

  17. Alino xxx 13. júna 2022, 20:52
    Celkom ma to zaujalo, ze ti co rozhodovali o invazii boli Ukrajinci. Je o tom malo spolahlivych zdrojov, vies dat nejaky? Dik.

  18. 110 dní vojny a Rusko má zisk 94 miliárd eur na energiách. Špinavé burzy stanovili ceny, a Rus zarába, a únia krachuje, super embargo. Počúvať debilkov z USA je hotová tragédia.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img