ISSN 1337-8481

piatok, 26. apríla, 2024

ZLO A ZLOBA Z DIKTATÚRY MENOM RUSKÁ FEDERÁCIA

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

ZLO A ZLOBA Z DIKTATÚRY MENOM RUSKÁ FEDERÁCIA

Ukrajinskí maturanti sa takto odfotili v ruinách svojho mesta, ktoré zničila ruská armáda na rozkaz Putina. Jeden muž ničí bezpečnosť Európy a životy mnohých generácií. Súcitime s Ukrajinou, nás pre zmenu okupovali 21 rokov a vďaka celému režimu zdegenerovali celú ekonomiku. Zlo bude porazené a nezmenia to ani slovenskí kolaboranti, hrdinovia za klávesnicami.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Miloš, už prestaň trapošiť. Keď armáda USA robila bordel v Iraku, Turci s Azerbajdžánom v Arménsku, atď.si ty aj tebe pod.novinári držali huby. Teraz sa predbiehate, kto si viac kopne do Ruska. Len pre info, keďže žiješ vo svojom svete, ľudia majú ukrajinu na háku. Riešia z čoho budú fungovať. K tomu čo si napísal, si tam doplň – zlo bude porazené a nezmenia to ani neobjektívne médiá s novinármi ani cenzúra, ktorá dnes frčí na plné obrátky a v takom merítku, že by závideli aj komunisti.

  2. Za komunistov by si si takéto niečo nedovolil napísať a ani nemal kde napísať a keby si aj napísal, nikto by to neuverejnil. Tak pŕŕ s tou cenzúrou, pamäť mi zatiaľ ešte slúži dobre, ty zaprdený nostalgický komunista. Vtedy by si za takéto reči akurát tak prdel niekde v bani v Jáchymove.

  3. Vlado, uz si s tym acohentizmom trapny. Nie je ti samemu zo seba blivno? Ked ti tak vadi Majkov platok, zoberte sa aj s ostatnymi chujmi a zalozte si vlastny debatny hajzlik. Taky uplne vhodny pre vase bludy.

  4. Oni tie debatné hajzlíky založené majú, odtiaľ čerpajú tie svoje bludy. A odtiaľ majú pokyny šíriť tie bludy medzi ostatný pospolitý ľud. Niektorí to majú zaplatené, niektorí sú iba užitoční idioti, ako Vlado. Ešte nepovýšil.

  5. pre Anonym 12. júna 2022, 19:01
    Ok, daj dôvod prečo som podľa teba „užitočný idiot?“ Lebo mám svoj názor, ktorý neštimuje s vaším mainstreamovým? Lebo nezdieľam 1000x opakované pi.oviny z dielne našich plátkov? Lebo neverím kecom Zelenského a spol.? Lebo zastávam názor, že ak sa odsúdi jedna špinavosť, má sa rovnako odsúdiť aj iná? Feši, nie ja tu niečo ospravedlňujem alebo zľahčujem ale vy svojimi kktinami, že Rusi sú ti najhorší na svete ale pritom vás nadrapuje, keď niekto poukáže na špinavosti „západných spojencov.“ A nie, nie je mi blivno. Vám nie je zo seba na grc, keď je evidentné u koho končia západné zbrane a ešte sa tomu degeši ako vy tešia? Batalión Azov, Pravý sektor, nič? To sú odvážni hrdinovia? Aj je hrdinské čo páchali viac ako 8 rokov na východe Ukrajiny? No ok, tak dúfam, že hrdinovia nie sú teraz posratí až za ušami. A britskí žoldáci tiež.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img