ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Putina posielajú tam, kam patrí…

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Trnava / Pravdepodobne v Trnave skončili títo Ukrajinci na odchode z Ukrajiny pred vojnovým konfliktom vedeným Ruskou armádou na rozkaz prezidenta Vladimíra Putina.

Svoj názor na agresora Putina neskrývajú, nemajú obavy a verejne ho prezentujú na zadnom okne auta.

Ukrajincov sme našli a odfotografovali včera pri parkovaní pred železničnou stanicou.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Už to začína byť trápne. Všetci vieme kam patrí Putin, ale pomaly začínam nadobúdať dojem, že tam patrí aj Zelenskyj. Ako je možné, že ten práškový prezident krajiny, kde vládne brutálna korupcia, porušovanie ľudských práv, nehovoriac o ostatných oblastiach verejného života, neustále poučuje ostatné krajiny čo a ako majú robiť vo vzťahu s Ukrajinou? Ako je možné, že Ukrajina zneužíva vojnový konflikt na vydieranie Európy na vstup do EÚ, keď normálnemu človeku musí byť jasné, že o splnení náročných kritérií trvajúcich roky a ktorými si štandardne prešli všetky kandidátske krajiny, nemôže byť ani reči?

  2. P.Majko a potom sa čudujete,že ľudia sú už na modro žltú alergickí.To už ozaj nemáte o čom písať? Denno denne nám médiá vymývajú mozog Ukrajinou.Už aj ľudia prestali pomáhať,sklady s humanitárnou pomocou sú prázdne a pochybujem,že sa to zmení.

  3. Realita je taká, že západ nebude za Ukrajincov priamo bojovať, a tak im ako neporovnateľne slabšiemu štátu nezostáva nič iné, len uzatvoriť s agresorom prímerie. Západ totiž kvôli Ukrajincom nepôjde do 3.svetovej vojny.

  4. Anonym 20:38,Realita je taká,že ty si ešte blbší.? Páči sa ti taká konverzácia? Bez akehokolvek argumentu hneď uražaš.Preto si ozaj blbý.

  5. Nadpis článku absolútne nezodpovedá nápisu na ukrajinskom aute. Kam posielajú Putina? Okrem iného, toto polícia nerieši? Bez ohľadu na to, čo je Putin, čítajú to aj deti.

  6. Super, sú to hrdinovia. Celý svet ich dotuje, skáče okolo riti aby Zelensky mohol robiť geroja. A keď sú takí frajeri, prečo je toľko mladých chlapov mimo Ukrajinu? Prečo nebojujú? A dokedy bude Slovensko také sprosté, že kvôli solidarite, aby naši papaláši boli za pekných a chrumkavých zničíme našu ekonomiku a dotiahneme národ do biedy a chudoby? Potom budú spokojný? Čo nás je po Ukrajine? To nie je naša vojna.

  7. Pre Anonym 11. júna 2022, 22:42

    Branná povinnosť je jedna vec. Korupcia na Ukrajine druhá vec. Kašľať na zákony. To je mentalita.

  8. Si predstavte že si dáte nalepku na auto – Matovič je ko… Tiež by to polícia akceptovala ? tiež by tu bol oslavný článok na toho hrdinu ktorý to tam dal ?

  9. Strašne sa majú zle počas tej vojny,ĺutujem ich.Dnes ma predbiehali na diaĺnici z Bratislavy do Trnavy dve Porsche Cayenn a jedno Ferari.Policajtov to určite nezaujímalo,ale rýchlosť mali cca. 180km.

  10. @Anonym 11. júna 2022, 19:49
    Ani nemusi, ukrajinci maju ludi dost, staci technika. Je len otazka casu kedy jebnuty rus pride nato ze prisiel znova do Afganistanu 😉

  11. Síce to priniesla francúzska televízia, ale vždy sa nájde niekto kto to spochybní, lebo to nebolo na mainstreame.

  12. Tak daj odkaz z francúzskej TV, nie rumble, týmto odkazom si to celé znegoval a preto ani nikto na takú sračku nereaguje

  13. A co tym chces dokazat. To, ze russisti dobili mesto? To je zname. To, ze tam robia propagandu? Aj to je zname. A kedze je to od aero…bludy.com tak je to viac ako jasne. Teda, tebe nie.

  14. rusko vyhralo este ani nezacalo ,putin nedaj sa,ten kyjev by si mohol konecne obsadit a tych narkomanov povesat. PUTIN PAN SVETA,este mu budu europsky lidri v zime anal lizat.

  15. 10:09. – na rumble má aj význam nejaké logo? Sranduješ? Ja ti vyrobím logo tv aj do videa z tvojej birmovky. Každá tv má archív, vyhľadaj to tam a daj odkaz odtiaľ, priamo z ich zdroja, nie nejaké rumble, stále nechápeš čoho si obeťou?

  16. Anonym 9. júla 2022, 10:59, Anonym 9. júla 2022, 6:52
    Akú propagandu? To „russisti“ nahnali ľudí do ulíc ako to robili ukrofašisti s domácim obyvateľstvom tak, že ich držali v pivničných priestoroch obytných domov celé dni bez vody? Ešte že tí chudáci sa vynašli a zachraňovali si život vodou vypustenou z ústredného kúrenia, alebo to „russisti“ zamínovali strechy obytných domov aby aby tam potom nemohol pristáť ich výsadok? A vysvetli ako sa do „oslobodzovacích“ bojov zaplietli žoldnieri z MI6 alebo US Army, ktorí vyliezali z pivníc Azovstaľu ako potkani až sa vzdali do rúk „russistov“. A ich výpovede to jasne naznačujú ako a prečo sa tam dostali. A prečo Macron, keď už bolo jasné že z pivníc Azovstalu niet úniku, intervenoval za svojich žoldnierov niekoľko krát u Putina? To „russisti“ pozabíjali v priebehu r. 2014 až II./2022 14 tis. civilistov vrátane detí na Donbase? Len v Donecku má 204 detí ktoré zahynuli ostreľovaním v r. 2014 až 2021 ukronacistami spoločný pomník. Alebo že by ho postavili až po 24.februári 2022?
    Vy naivky „Anonym 9. júla 2022, 10:59, Anonym 9. júla 2022, 6:52“ radšej sa zamyslite nad tým, čo sa okolo vás deje a odporúčam vám, aby ste sa na jeseň vypravili do chotára nazbierať kukuričného kôrovia, aby ste sa mali pri čom ohriať, keď sa minie posledná molekula plynu! Ale to obchodník s vodkou jasne povedal: „My to zvládneme“ . Ja sa na neho ale nespolieham!

  17. s.i.n takato je veru pravda ktoru si napisal,uz niektore deniky hlavne z francuzka,zacinaju pomaly otacat,vidia,ze to nebude z tou ukrajinou tak ako to opisuje maistream,to ,ze su na ukrajine vojaci z nato nie je ziadne tajomstvo,dufam,ze ich putin poriadne vyprasi a nastoli smer ktory bude trosku menej militaristicky a hlavne menej agresivny.

  18. opytal by som sa p.majka ci bol pri tom pomniku v donecku,kde lezi zabitich 204 deti rukami ukrajinskych fasistov,ci ma z toho miesta aspon 50ks fotiek,ked tak rad cestuje a foti,urcite sa odpovede nedockame.

  19. anonym 12,40,stale sulozis so sestrou?neber si priklad od rodicov,tvoje deti budu este viac postihnute,ale nevadi,bude to aspon v rodine.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img