ISSN 1337-8481

piatok, 29. marca, 2024

Na ruskú imperialistickú logiku nikto nemá!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Na ruskú imperialistickú logiku nikto nemá!
Prezident Putin sa už porovnáva s Petrom Veľkým. Ide dokonca ďalej, v duchu úvah, že celý svet nám (Rusom) odjakživa patrí, len Vy o tom ešte neviete. V tomto na neho nemal ani Hitler. V rozhovore (v originálnom tweete je aj video) tvrdí:
„Vo vojne so Švédskom Peter Veľký nič nedobyl, on si len vzal naspäť to, čo bolo vždy naše, hoci to nikto v Európe nepovažoval za Rusko. Aj teraz je naším poslaním vziať si naspäť to, čo je naše.“
Chápu toto ruské imperialistické uvažovanie naši domáci vlastizradcovia a rusofili? Chápu toto aj páni Macron a Scholz? Ak si myslia, že stačí obetovať východnú a prípadne aj strednú Európu, veľmi sa mýlia. Mýlia sa aj tí západní experti a exspravodajci (oxymoron ? 🙂 ), ktorí sa snažia vysvetlovať útok na Ukrajinu snahou Ruska o lepšiu strategickú obrannú pozíciu na západe (Karpaty).
To je logika na úrovni „dobyl som pol sveta, ale to sa mi zle bráni, musím dobyť zvyšok sveta“. Mimochodom, Karpaty by chránili Putinove Rusko len z juhozápadu. Čo myslíte, je pobrežie Severného mora pre Putina dostatočne bezpečná západná hranica?
P.S.: Fico sa vyhráža, že hneď po voľbách pôjde zlepšiť vzťahy s Ruskom. Pozor na fašistov a rusfilov!
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Macko bol ako veliteľ skvelý človek. Potom roky pôsobil v štruktúrach NATO, čo sa podpísalo na jeho uvažovaní a vymyvaní mozgu. V Neposlednom rade jeho psychike neprospelo ani jeho odstavenie a nahradenie podľa jeho slov 3.triednym generálom, zneužitie jeho syna na kompromitáciu v očiach verejmosti. Proste už nevie objektívne uvažovať, preto musela vzniknút ďalšia politická strana ODS, aby Macko vedel vyjadriť svoj politický postoj. Všetci sú proti nemu, len on sám je ten jediný spravodlivý.

  2. Pre všetkých pro ukrajinských milovníkov a osieračov Ruska. Prečítajte si článok z pravdy. A dovolím si tvrdiť, že je to len vrchol ľadovca a ojebov je ďaleko viac. Ešte pred nedávnom všetci slniečkári z mimovládok a iní darmožráči revali, že tam ruskí vojaci znásilňujú všetko čo sa hne. Ako sa ukázalo, bol to odrb.

    https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/629911-hromadne-znasilnovanie-rusmi-si-mala-obmudsmanka-vymysliet-odvolali-ju/?fbclid=IwAR3dfJquw7yL9to4GpT3eoje2-tHzLQWW6yJe2g1NHdFeQrEjQWdsCQ6H0k

  3. Milovníci Ukrajiny majú povolené odrbávať. Preto dlhodobo tvrdím, že velebiť jednu alebo druhú stranu je úbohé.

  4. macko ty zakomplexovany hovnomet,ty ides analyzovat rusko,ty, vymyty us bezmozog ,ked ti bidet ukaze rit, priskocis ako poslusny ratlik a pekne mu ju vylizes ty zeleny niktos.

  5. Ano, sme hrdi na Ukrajincov, ktori statocne bojuju proti agresorovi a Vy vsetci antivaxeri ste obycajni Rusofili, co citaju dezolatske infoweby, facebooky, “pravdu”. Rozumni ludia po celom svete vidia, chapu, co sa deje na Ukrajine, ze Rusi napadli samostatny, nezavisly stat, pretoze smrad Putler si to zmyslel. Rusom umieraju zbytocne vojaci, ze 2 najsilnejsia armada sveta? Vysmech, za 100 dni co dobyli? Amateri, chvalabohu.

  6. Anonym 10. júna 2022, 22:14
    Ano, hromadne skupinove znasilnenia sa mozno vo vacsej miere nekonaju. Ale co individualne? Ako napr. ten uchyl rusky vojak, co sa este aj natacal pri tom ako neco strkal do batolata? Pozor, jednym priznanim tej zenskej nemozno vsetko negovat a bagatelizovat len preto, ze sa to hodi.

  7. Anonym 10. júna 2022, 22:21
    Ty internetovy niktos, mas vojenske vzdelanie alebo aspon nejake? Nevyzeras nejaky orientovany v tom co sa okolo nas deje, o generala si papulu neutieraj.

  8. Bolo by treba osidlit Sibir, otvaraju sa tam nove moznosti kedze sa otepluje klima. Vsetci dobrovolnici ktori osieraju Slovensko a lizu rit rusakom, hlaste sa dobrovolne na vysidlenie. V dnesnej dobe by to nemal byt problem. V pripade vyhlasenia zbierky na vase cestovne listky rad prispejem.

  9. pre Ciko 11. júna 2022, 11:22
    Máš pravdu, aj senilní amíci ako Biden a spol. potrebujú utierať rite a zametať ulice. Oni vás zato s radosťou nechajú obývať ich nádherné špinavé ulice plné „indivíduí.“ Tak šup šup, amerikanofili, kupovať letenky. Stačia jednosmerné. Tiež vám na ne rád prispejem. Otrokov tam privítajú radi. Mexikánci už na všetko nestačia.

  10. Vlado 11. júna 2022, 12:31
    Celkom nerozumiem tvojim myslenkovym pochodom prepac. Biden, Mexikanci atd. niekde ich uvadzam ci zvelebujem ty pako? Ja som Slovak a svoju rodnu hrudu kde lezia kosti mojich predkov otca aj deda nikdy neopustim ty troll. Ani kusok zeme vam rusakom nepustim.

  11. Pre 11. júna 2022, 15:33
    Nie, len zdieľam vašu rétoriku. Kto nemá v profile modro žltú vlajku a nežere všetky Zelenského rozprávky, alebo nebodaj má iný názor je rusofil, putinofil atd.atd.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img