ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Nie, ľudská blbosť dno ešte nedosiahla – časť 2.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ak si myslíte, že v súvislosti s modro žltou farbou a slovenským dezolátom a primitívom vás už nič neprekvapí – zabudnite ! (modrá farba je u MP používaná štandardne)

Aktuálne sa medzi nami pohybujú aj jedinci, ktorí úplne bez problémov dokážu kritizovať  farebnosť uniformy MP v Žiline napriek tomu, že vychádza z farebnosti mestského erbu (žltá). Bude Žilina aby zabránila útokom dezlolátov meniť aj farbu autobusov MHD, zábradlí v meste dizajnovaných do tradičných mestských farieb a už spomenuté uniformy policajtov?

Niektorí prepnutí jedinci neschopní logického myslenia už vyliezli z krčiem a očistili si zástery od múky, sadli za klávesnice počítačov a sú v akcii.

Výsledky sú zjavné. Prípady pre psychiatrov, ako vyšité…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Pravda je, že ľudia ozaj píšu úplne sprostosti.Dnes mi jedna pani povedala,aby som mužovi položila na miesto,kde je zaočkovaný, eurovú mincu.No smola,nedržala tam.Ja som proti očkovaniu,ale rešpektujem každého rozhodnutie.Z druhej stránky,denno denne počúvame v médiách len o Ukrajine,tak ľudia sú už na žlto modrú farbu už alergickí,teda niektorí.

  2. Mňa prekvapuje to, že pre každú takúto blbosť vzniká článok. Alebo cieľom je aby sa stále spomínala krajina, keďže ľudí to už unavuje a majú iné problémy?

  3. Majko zjavne nema uz ocom pisat tak pise o blbostiach. Inak tie uniformy vypadaju otrasne. Lepsie boli modre tricka a kosele, toto je jak z cirkusu, fujtajbl.

  4. Uniformy v takychto papagajovych farbach nemaju nikde v Europe. Bud su modre, alebo komb.s reflexnymi prvkami. Ale nie taketo pakarne.

  5. No tie farby sa veru ani mne nepáčia a určite to nesúvisí s Ukrajinou .. proste grc, ako už bolo spomenuté , sú ako tlupa papagájov 😂

  6. Dať sem úplne nepodstatnú fotku s debilným komentárom zo sociálnych sietí a nechať ľudí, aby emocionálne vybuchovali , tomu hovorím kvalitná novinárčina.. Pre spoločnosť s prínosom nula celých nula celých nula. Je to asi tak kvalitná novinárčina ako kvalitné sú popukané chodníky prerastené burinou, o ktorých tieto noviny radi píšu.

  7. Vytiahnuť z netu niečo takéto,síce hlúpe,ale v podstate nič neriešiace,teda okrem hanby dotyčného hlupáka,ktorého dosah na spoločnosť je niekde medzi nula a nič a tváriť sa,že mentálni atléti,typu medveď vegetarián a podobne je také presne opisujuce,prečo je spoločnosť taka,aká je

  8. Budaj tiež prerazil dno s medveďom vegetariánom a nakoľko ide o osobu mediálne známu na vysokom poste v štátnej správe a dosah jeho rečí je oveľa väčší na verejnosť ako vyjadrenia nejakého poblúdenca na FB, tiež by sa hodil na jeho počesť nejaký článok venovaný jeho nezabudnuteľnému výroku. Nuž ale…

  9. Redakcia vie, ze si tupe hovado, ktore prilaka prave takyto clanok. A vidis podarilo sa. A na tvoje dobro zvysoka serieme.

  10. Neboj sa, mňa neurazíš . Tento plátok sem prílaka skôr spodinu, ako si ty a tebe podobných, bohužiaľ. A o tom som písal. Ale samozrejme tomu ty rozumieť nemôžeš a ani som to neočakával, že by si to pochopil.

  11. no,nemyslím si,že práve nový dizajn policajných áut je to čo najviac trápi slovákov,v tomto súhlasím s poslancom Viskupičom:
    Na iniciatívu polície modernizovať vozový park reagoval aj predseda Výboru pre financie a rozpočet a poslanec Národnej rady Marián Viskupič. Tomu však neprekážajú farby, ale financie. „Myslím si, že v aktuálnej finančnej situácii krajiny je absolútne nemiestne dať čo i len jedno euro do zmeny označenia vozidiel polície. Označenie neprinesie žiadne zvýšenie efektívnosti ci kvality práce, definitívne však bude štát veľa financií. To je môj názor, ako predsedu Výboru pre financie a rozpočet,“ napísal priamo pod policajný príspevok Viskupič.

  12. Samozrejme, že každého súdneho človeka napadne to isté, čo poslanca Viskupiča. O to bizarnejšie a trápnejšie vyznie pokus pána redaktora Majka zosmiešniť nejakého FB prispievateľa , ktorý rieši nové farby policajtov. Práve preto tu už dva dni apelujem na súdnosť pána redaktora, aby sa zamyslel nad tým, akú žurnalistiku v poslednej dobe robí. Aby sa zamyslel, či nepodľahol nejakému pocitu sebestrednsti, neomylnosti, egocentrizmu, ktorý mu za krýva oči a myseľ pred tým, čo tu púšťa do éteru. Samozrejme, ako to u egocentrikov býva, reagoval spôsobom, ktorý mu je tipický. Zo všetkého sa vyvinil poloklamstvami a na položenú otázku, čo je racionálne na tomto konkrétnom článku, ktorý zverejnil, neodpovedal.

  13. Je evidentne, ze ani Viskupic nepochopil o co ide. Auta sa budu menit tak ci tak. A aj povodny polep by sa musel davat na nove. Teraz sa pri obnove autoparku len zmeni polep. Takze co?

  14. Čo je dôležité,?táto téma určite nie.Ludi trápi napr.v oblastiach výskytu medveďov jeho premnozenost,a nebezpečie,ktoré,z toho vyplýva.A tu sa mu dostane informácia,že medveď je vlastne bylinozravec,a že sa obáva o seba a svoje domáce zvieratá zbytočne.A to priamo od miest najvyšších.Tak to je inakšia blbosť.A tu nič.A to hovorí za všetko.A ľudia si takéto pamataju.(Ako kradnú medvede chudiatkam obciam ich seno😂)

  15. Autor tohoto clanku ukazal vlastnu blbost tym nadpisom,skor rozmyslam aky je rozdiel medzi vami a tym komentujucim.V novinarcine uz chyba slusnost a kopanim do jednoduchsich ludi si co chcete zvysit??Kazdy ma na svoj nazor pravo,a da sa nan aj inak poukazat,kzdy noz ma dve ostria,prave ste ich predviedli.

  16. Ukazemtismer:
    Ja to tu píšem už dlho že liberáli neuznávajú nijaký iný názor okrem toho svojho. A Majko je ultraťažký liberál a každý kto nezdieľa jeho názory je dement,úbožiak ,dezolát a tak podobne…
    Ja si to isté myslím o liberáloch !

  17. Ukazemtismer 11. júna 2022, 15:25 – mylite sa, resp. pravdepodobne zamerne sa navazate do autora, ktory nastastie s prispevkom na FB nema nic spolocne.

    Keby ste citali v kontexte, mozno by ste nasli aspon 10 mojich vyjadreni, ze nie je problemom samotny hlupak, ktory da obdobny status na socialnu siet, ale ten, kto mu bez preverenia si aspon zakladnych faktov a premyslania, da za pravduza pravdu. A teraz ste Vy ten, kto tieto nezmysly verejne obhajuje a to dokonca este osocovanim tych, ktori na nezmysel poukazali.

    Vy ste tak podstatne nebezpecnejsim elementom vo verejnom priestore a plnite tak jedine ulohu uzitocneho idiota.

    Zakladna otazka pri takych ako ste Vy je – preco sa pod svoj nazor nepodpisete? A vlastne, napisali by ste ho pod svojim menom?

  18. Nenapísal by ho pod svojim menom, on je určite vo svojom okolí chápaný ako taký menejtohopobral chudáčisko a každému je na smiech.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img