ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

Robert Fico ako mladý „právnik“ začínal svoju kariéru ako advokát zastupujúci SR pred Európskym súdom pre ľudské práva.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

„PRÁVNIK“ ROBERT FICO 👈Robert Fico ako mladý „právnik“ začínal svoju kariéru ako advokát zastupujúci SR pred Európskym súdom pre ľudské práva.

Už vtedy nám malo byť podozrivé, že jeho právnické a advokátske schopnosti sú nulové.

V danom čase nevyhral ani jeden súdny spor pred ESĽP.

Dnes tu po ňom máme ďalší odkaz – po 9 rokoch Slovensko prehralo a uzavrelo spor o oprávnenosti zásahu proti Rómom v Moldave nad Bodvou.

Kto si dobre pamätá, to je ten zásah, ktorý na mnohých tlačovkách obhajoval „právnik“ Robert Fico a „právnik“ Robert Kaliňák.

Všetci poškodení dostanú od SR po 20 tisíc EUR a 6500 eur na súdne trovy.

Opäť tieto škody nezaplatí neschopný „právnik“ Robert Fico, ale my, občania SR.

Toto je len ďalší z obrovského množstva dôkazov neschopnosti „právnika“ Roberta Fica.

Tento „právnik“ prehral nielen všetky spory pred ESĽP, vrátane tohto jeho dedičstva, ale je autorom 3 PROTIÚSTAVNÝCH zákonov, ktoré musel Ústavný súd SR zrušiť.

Zároveň je tento neschopný „právnik“ autorom otázok referenda, ktoré musel Ústavný súd taktiež vyhlásiť za protiústavné.

Napriek všetkým týmto dôkazom o jeho neschopnosti, je na Slovensku stále veľa ľudí, ktorí tomuto „právnikovi“ ešte veria. Tých by ale nepresvedčilo, ani keby prišli kvôli R. Ficovi aj o svoj vlastný majetok.

Tak, ako sa to stalo voličovi R. Fica, ktorý kvôli PROTIÚSTAVNÉMU zákonu z dielne R. Fica prišiel o svoje pozemky pod diaľnicu a ktorého Fico na jednom proteste nazval Radičovej provokatérom. Hoci starý pán bol naopak, voličom R. Fica.

A napriek tomu všetkému, tu R. Fico chce opäť vládnuť a už teraz sa vyhráža ešte silnejšími PROTIÚSTAVNÝMI zásahmi.

Niektorí ľudia sa proste nedokážu poučiť.

Viem, že pre mnohých sme my z opozície nudní odborníci. Ale dopredu nás posunú práve nudní odborníci, nie falošní „právnici“.

Porozmýšľajte nad tým. Aby ste budúcou obeťou oligarchov a ich sluhov neboli vy.

PS: Uvedený pán spor o pozemok vyhral, náhrady sa už ale nedožil.

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img