ISSN 1337-8481

štvrtok, 25. apríla, 2024

Nie, ľudská blbosť dno ešte nedosiahla

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Ak si myslíte, že v súvislosti s modro žltou farbou a slovenským dezolátom a primitívom vás už nič neprekvapí – zabudnite !

Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky zverejnilo pripravované bezpečnostné vizuály služobných áut polície. Niektorí prepnutí jedinci neschopní logického myslenia už vyliezli z krčiem a očistili si zástery od múky, sadli za klávesnice počítačov a sú v akcii.

Výsledky sú zjavné. Prípady pre psychiatrov, ako vyšité…

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ale toto polícia mohla predpokladať…moj názor je že to malo zostať po starom…zbytočne provokujú tupích ľudí….alebo to bol zámer ? 🤣🤣🤣

  2. Veď tieto farby majú policajti v Čechách na služobných autách už dávno, zdá sa mi,že ešte aj niekde v iných štátoch.

  3. Poviem to takto: Na prd sú celé nové polepy služobných áut. Aj tie čo majú teraz stoja horibilnú sumu a sú relatívne jednoduché. Zrealizovať taký polep na tisíce policajných vozidiel nie je kliknutie myšou vo vizualizácii. Myslím, že sa tie peniaze dajú využiť oveľa užitočnejšie. Dobré sú aj tie staré.

  4. Kyren, nemyslím si že to proruského občana bude provokovať, teda ak to má ten proruský občan v hlave OK .. to môže provokovať len dementa, nezáleží či má alebo nemá rád Rusko alebo Ukrajinu … proste dement.
    Mne sa tie vizuály páčia, určite sú modernejšie ako tie súčasné. A čo sa vyhodených peňazí týka, ak som to správne pochopil, tak tieto vizuály budú na nových autách, teda staré autá nebudú prelepovať no a tie nové autá by postupne kupovali a nahrádzali nimi staré tak či onak, je jedno ktorá vláda by tam bola, proste vozový park musia obmieňať a už keď majú kúpiť nové auto tak prečo nie aj s novým, modernejším vizuálom? Alebo sa mýlim?

  5. Dobry vecer
    Je mi jedno ake auta policia bude mat ale pytam sa
    Co ste tym citatom „ ocistili si zastery od muky“ chceli povedat?
    Nehanobte ruky ktore dokazu upiect chlieb! Inak hlad na vas!

  6. Ľudská blbosť nemá dno, vždy sú na čele národov hovädá najvzdelanejšie, alebo hajzli čo majú veľa penez, obyčajný človek je volič teda chuj.

  7. Pán Majko ..stále vystupujete ako nezávislý novinár .. ako nezávislý novinár pridáte článok na ktorý sa každý človek môže vyjadriť .. načo riešite jednotlivé komentáre ľudí … ?? Lezie mi to na nervy .. keď tu niekoho osočuju ste ticho , ale keď sa jedná o nejakú politiku tak sa ozyvate a robíte články o osobitnom komentári človeka ktorý vyjadril svoj názor … Načo to je dobre ? A vy ste z ktoreho brlohu vyliezli ( lebo do krcmy v Seredi ťažko pôjdete asi by vám tam dal niekto po papuli) ??? … Ako si dovoľujete osočovať pani ktorá napísala svoj názor že vyliezla z krčmy a oprášila si zásteru od múky ? Ja na jej mieste by som vám vylepila keď vás stretnem .. a prípad pre psychiatra ste tu podľa mňa iba vy , lebo len vy môžte mať svoj názor a nikto iný …. A to sa hráte na NEZÁVISLÉHO NOVINÁRA….. 🤟

  8. Aj ja by som ti dala po papuli! Oprášila zásteru od múky. Aj keď je to myslené obrazne, pekári nie sú ľudia? Nemajú právo vyjadriť svoj názor? To je tá tvoja demokracia? Tak potom nepíš priblblé články!

  9. Nove poznanie je nasledovne:

    – pisanie analytickych materialov o situacii na Ukrajine, uverejnovanie stoviek fotografii dokazujucich v akom stave boli mesta pred bombardovanim Ukrajiny Ruskou armadou a ine inak narocne materialy su pre urcitu skupinu ludi uplne zbytocne

    – jednoduchy a lahko pochopitelny text, jedno ci dve prirovnania a hlavne – vsetko v reci zrozumitelnej uplne jednoduchym ludom – to je buducnost a odpoved na otazku, ako sa chce dostat k moci taka Republika, alebo ini poloblazni

    – kazdy, aje ten najjednoduchsi text najde svojich citatelov

    – aj ten najjednoduchsi text niektori nepochopia

    Ale ako zabava to stoji za to. Doobeda dame dalsiu tragediu v modo zltom vyhotoveni. 😉

  10. Miloš tá dáma nad tebou má pravdu. Nie že nie si nestranný novinár.ale si silne závislý – stranícky !
    Otázka neznie či ťa platia ultraliberáli z vlády ale koľko ti platia !? Poznal som ťa ako naozaj nestranného novinára,ale to čo predstavuješ dnes s tým nemá absolútne nič spoločné.
    A prečo máš panickú hrôzu z národovcov ? Takmer celý národ vie kto je v „tejto krajine“ poloblázon…
    tvoj milovaný šašo z TT ! Každý to vidíme inak…

  11. a to si vycital v pismenkovej polievke?
    Tych 20 M bude za kompletnu vymenu vozoveho parku. Ved sa pozri na com policajti jazdia dnes. Az dve tretiny aut su uz za zenitom.
    Ale aj tak, najlepsi bol ten nad tebou -ze vraj narodovci….

  12. Ak su vozidla zastarale, nech sa vymenia, ak su na to peniaze.
    Nechapem ale, preco menit farby – nova vizualizacia vyzera skor ako keby to bolo auto cestarske, doprovodne, nie ako policajne.
    …a uz vobec nehovorim, kolko penazi bude stat olepovanie tychto vozidiel – mohlo by to jednoduchsie a samozrejme lacnejsie.

  13. Čím menej peňazí, tým viac sa rozhadzuje. Ľudia rozmýšľajú ako to bude i naďalej stálym zdražovaním, učitelia štrajkujú na zvýšenie platov, dôchodcovia rozmýšľajú ako ušetriť z tých 6€, ktoré dostali ako valorizáciu a hľa, máme aj na zvyšovanie si sebe platov, aj na výmenu aut a uniforiem polícii, atď. Kde brať na to peniaze? P. Matovič si našiel zdroje – zvyšovaním daní podnikom, t.j. nám, lebo sa to premietne do výrobkov, ktoré zaplatíme my, ako to je aj v bankách. Len zabudol hľadať rezervy vo svojich radoch. Každý si tam robí čo chce, ale na náš účet. Ale keď majú o niečom rozhodnúť v prospech občanov, trvá im to večnosť, sú ako prispatí, len múdrujú a len naťahujú čas.

  14. Majko a preco sem nedas clánok ako tvoj vzor bývalý štbácky zmrd Budaj v televízii zaperlil: “Medvede nezabíjajú ľudí, pretože sú vegetariáni”… také isté IQ ako ty sa necudujem ze je tvoj politicky vzor byvalý štbák

  15. bóže to sú naozaj dementi tí nado mnou. Veď keď sa policajtovi zoderú na riti nohavice, tak mu dajú nové, nebude behať s holou riťou. A dajú mu už tie v novej farbe, kapišto továrišč? Nikto nejde meniť všetky autá a uniformy, iba tie, ktoré už doslúžia, a to sa mení nepretržite stále, bez ohľadu na vládu. Ale vlastne škoda klávesnicu drať, čo už, aj takíto sú medzi nami.

  16. Tú „pani“ si dovolil osočiť preto, lebo je to sprostá hus a s jednociferným IQ by nemala nosiť ani OP v peňaženke. A ty, keď si ju zastávaš, asi si na tom podobne. Martin to napísal správne, btw. Neplačte už, šup do roboty .

  17. tupemu nackovi sa nepaci, ze jeho narodovcom nikto neveri a hned vsetkych nazve dementmi. lebo je tupec a dement. a nie, srandicky si tu z teba nerobia. tebou opovrhuju.

  18. Pán Majko, čo je racionálne na tom, vybrať si jeden z milióna príspevkov na soc.sieťach a odbavovať sa na jeho prízemnosti? Trpíte komplexom menejcennosti, keď si takto umelo musíte zvyšovať ego. Viete, čo nie je racionálne? Že žijeme v časoch, keď môže človek bez novinárskeho vzdelania a sebareflexie prevádzkovať web, ktorý nazve novinami a ovplyvňuje v ňom verejnú mienku ľudí. To je iracionálne. Keby sa dala kvalita novinárčiny zmerať tak jednoducho, ako kvalita práce pokladačov zámkovej dlažby, jednoduchou fotkou buriny v jej škárach, pozerajúc sa na fotky buriny vo vašej práci, možno by vám to pomohlo v lepšom chápaní vášho prínosu pre spoločnosť.

  19. Miloš vidíš,je to presne tak ako som písal. Ešte som ani nezačal a ten úchylák (Anonym 10.35)sa tu odbavuje ani sám nevie na čom.
    A kvôli takému ľudskému odpadu ako je on tu mám niečo vysvetľovať ?

  20. Otázka na pána Majka 9. júna 2022, 10:40 – dlhodobo tvrdim, ze nie je nebezpecny samotny prispevok, ale to, kolko ludi mu veri napriek tomu, ze to je uplna hlupost.

    Kedze nepoznam Vas vek, nebudem tu rozoberat fakt, ze mi byvalym rezimom bolo znemoznene studovat zurnalistiku.

    Uvediem len to, co by malo stacit – aj lekaren, dokonca aj nemocnicu moze vlastnit nie farmeceut, ci lekar. Novinarcina nie je viazanou zivnostou zavislou na diplome (nemam zaujem ziskat ho, kedze netrpim pocitom nevyhnutnosti pisat si titul) – uroven mojej tvorby pred viac ako desiatimi rokmi posudila stavovska organizacia novinarov, preto nazor anonymneho diskutujuceho je uplne nepodstatny.

    Rovnako je na tom umelec, fotograf, sportovec a dalsi.

    Vlastne je smutne, ze anonymny diskutujuci obdobny prispevok napise. Bojite sa hodnotenia Vasho vzdelania, pripadne vysledkov Vasej prace?

    Vychadzajuc z obsahu Vasho prispevku usudzujem, ze praca SOL je dobra a preto sa posnazim najst cas na dokoncenie dalsich materialov dokazujucich zlyhavanie funkcie mesta v tych najzakladnejsich funkciach.

    Dakujem za motivaciu pisat dalej a v este intenzivnejsej miere.

  21. pre 10,40 ty sa pýtaš na prínos majka pre spoločnosť????napíš kto má v meste pre ľudí väčí prínos!!!!a to nás majko nestojí ani cent.solku seredčanom závidia ľudia v celej republike a brucho je posraté z novín.modli sa aby sa majko navykašľal na ľudí lebo nám brucho rozkradne celé mesto.už si pripravuje syna.majko tu dobre tý ľudí nazval parazitmy.

  22. Súhlasím s anonymom nadomnou, nebyť p. Majka tak sa v Seredi kradne 10x viac ako teraz, som rád že je v meste niekto kto mocipánom pozerá na prsty a naozaj dúfam že už sa podarí zvoliť niekoho iného …

  23. Myslím si že v tvojom prípade ludská blbost dosiahla dno už hodne rokov dozadu. A nie a nie sa od toho dna odrazit😁😁😁

  24. Anonym, s tým nadpriemerným IQ, nech nečíta články od p. Majku. Mohli by mu ublížiť a jeho IQ by tiež mohlo klesnúť na mínusovú hodnotu, ak ich už aj nedosiahol. Podľa všetkého áno.

  25. Možno sa treba zamyslieť nad všetkým úplne inak. Stačí sa sa pozrieť poriadne a možno aspoň jeden z vás pochopí. Véd tu „sused:“ osočuje a nadáva „susedovi.
    Nebude to trochu aj taky zámer? Vyvolame paniku z utecencami z Afriky , následne nás pozatvaraju do vlastných domov lebo je objavil sa koronavirus, následne vojna na Ukrajine, na ceste opicie kiahne, ktovie co všetko ešte na pláne a ideme sa pomaly medzi sebou pozabijat za dve farby na autách? Možno nás čaká nejaké dlhšie obdobie v ktorom nevieme co nás čaká,,,Možno nebude co jest, Možno nás zaplavia cudzinci, Možno peniaze nebudú mať žiadnu hodnotu a potom bude pre nás všetkých každá pomoc dobra, a co nebudeme si pomáhať lebo ten a ten napísal na internete to a to? Nie som ani prorusky ani proamericky,,som v prvom rade človek, tak by bolo vhodné aby sme sa voči sebe aj tak správali ci už zo strany z jednej alebo druhej, to je jediná cesta,ktorá nám pomôže,inak skončíme ako národ a potom ako ľudstvo. Možno to je cieľ,Možno nie ja neviem, to sa ukáže časom. A možno vďaka podobnému správaniu skončíme ako ľudstvo.

  26. Martin 8. júna 2022, 21:35
    Myslím si ,že tento koment zhodnotil všetko…
    Ti ,čo sa vrhli na Miloša sú fakt len dementi,ktorých zhodnotil Martin…

  27. Ľudia to naozaj ste taký hlúpi že sa idete rozčuľovať nad nejakým polepom policajných áut veď je to úplne jedno aký polep tam bude a či bude auto modrožlté alebo bielozelene . Je veľmi smutné že vás dokáže takáto hlúposť rozhadat …. Poslednú dobu teda pár rokov sledujem ľudí okolo seba a po zamyslení sa nad tým ako sa k sebe ľudia správali pred pár rokmi a teraz . Tak stoho mi je na zvracanie

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img