ISSN 1337-8481

štvrtok, 28. marca, 2024

Cez víkend horeli v Šintave dve osobné vozidlá – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR HaZZ Trnava |MM| Dňa 4.júna 2022 po 3. hodine rannej bol spozorovaný požiar dvoch zaparkovaných osobných automobilov pred rodinným domom v obci Šintava, okres Galanta.

Do príjazdu hasičskej jednotky zo Serede sa majitelia oheň snažili uhasiť použitím záhradnej hadice a piesku. Na likvidáciu požiaru boli použité dva vysokotlakové prúdy. Po čiastočnom uhasení zasahujúci príslušníci otvorili kapoty vozidiel pomocou páčidla a pokračovali v ochladzovaní motorového priestoru. Následne bol vykonaný záverečný prieskum pomocou termovíznej kamery. Príčina vzniku požiaru je v súčasnej dobe v štádiu vyšetrovania.

Požiar spôsobil majiteľom materiálnu škodu vyčíslenú na hodnotu 50 000€. Pri udalosti neprišlo k žiadnemu zraneniu.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ – tlačová správa KR PZ Trnava

Polícia vyšetruje prípad zhorených áut v súvislosti s prečinom poškodzovania cudzej veci.

K požiaru prišlo v sobotu okolo 03:00 h ráno, v obci Šintava. Totálne pri ňom zhoreli dve osobné autá, Mercedes Benz a Škoda Fabia.

Oheň čiastočne poškodil aj vedľa zaparkovanú Škodu Octaviu. Majitelia vozidiel si celkovú škodu vyčíslili na približne 24 000 eur. Policajti sa prípadom intenzívne zaoberajú a vykonávajú ďalšie úkony potrebné na objasnenie skutku a stotožnenie jeho páchateľa. Polícia vykonala previerky a informácie zatiaľ nesmerujú k tomu, že by išlo o páchateľa, ktorý by mal v úmysle podpáliť aj ďalšie autá v obci Šintava.

To, či jeho cieľom bolo len jedno vozidlo a zvyšné sa vznietili náhodou, je predmetom ďalšieho vyšetrovania. Z dôvodu, aby nedošlo k zmareniu vyšetrovania, nie je v súčasnosti možné poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ako ja neviem ale tu v seredi ľudská závisť nema hraníc keď ma niekto problem nech si to rieši stym človekom ale to bol asi problem to auto..

  2. Vanesska si moze s priatelom ktorého jebávajú v Leopoldove do riti ruky podat. Dva biele mercedesi v jednom vsťahu 😂😂😂😂😂

  3. Ty hlucho slepý odborník.. Nie každý má take auto ako mala ona že? Závisť je kurva.. Ale Karma je zdarma, Čo das to dostaneš..
    PS: Vanessa dones takú raketu že im zuby povypadavaju od závisti. 😉

  4. A jej otec Mimino ze predava tu fety si mysli ze otom nikto nevie? Ale vie ved uz coskoro pojde za svojimi ciganmi do Leopoldova.

  5. Takýto človek si nezaslúži nič nie iba ruky odtat aby to robiť už nemohol je to to najposlednejsie čo môže spraviť vyvrsit sa na aute

  6. Si pamatam ako utiekol do anglicka ked sa za fety uz onho kriminalka zaujimala a staci sa trosku inde popytat a zisti ze Bercinko nanho teraz na NAKE pekne aj nanho nalozil. Takze nove auto nebude tak rychlo.

  7. preco by sa mal niekto podpisovat v diskusii na stranke, ktora to nevyzaduje? niektori ludia si radi ponechaju svoje sukromnie a trocha potrolia.. vitaj na internete a nerob zo seba trubiroha takymito otazkami…

  8. pochybujem, ze sa niekto boji… skorej ludom ta osoba nestoji za to, aby sa jej osobne venovali.. hlavne na stranke, ktora to cielene nevyzaduje je fajn ponechat si svoju anonymitu a trocha potrolit… vitaj na internete a nemaj trapne otazky…

  9. Tento portál už dávno neslúži na informovanie občanov o dianí v meste. Je to prostriedok, ktorým sa asociální jedinci, neschopní normálnej komunikácie môžu vybúriť pri kávičke niekde na teraske s kamoškami, lebo keď prídete všetky, zrazu sa nemáte o čom baviť. Samozrejme nezabúdame ani na pánov, tí nemôžu v ohováraní a škodoradosti zaostávať 😁👍🏼 Kto komu čo dal, nedal, spravil alebo nespravil. Viete na čo netreba zabúdať? Že nikdy neviete, kedy sa na tomto enormne klikanom portály ocitnete Vy alebo Vaša rodina. Potom si zapamätajte navždy ten pocit, ktorý Vás ovládne – každý, kto Vás nemusí sa zrazu vyjadrí na Váš účet lebo vieš ako, každému nesadneš a do huby Ti pravdu povie málokto.

  10. A policajti v Seredi budú tak dlho vyšetrovať, až povedia majiteľom, že majú zaviazané ruky s Galanty… Pán Majko zo Seredi už o tom pravdu napísal .. netreba vyšetrovať, ale je treba tým kreténom vajcia ogrilovať ! ..

  11. Len čo z toho má ten človek? Veď predsa oni si auta kúpia nové ale on bude stále tam kde bol vtom starom aute bez koruny a s takym istým zlým životom. Divné zmýšľanie

  12. Moj nazor nato je taky zs ozaj ta baba je arogantna pica ale pozeram nato s pohladu ze 25 tisicove auto podpalila nejaka trubka co chodi za 650 mesacme do roboty a jazdi na rozpadnutom bicikli ked vam vadi osoba rozjebte jej hubu a nie auto za prve je to chudacke a za druhe roba to len trupky

  13. Pre oban,
    Ty chudak tu sa skovavas za meno Pre oban co sa tu nepodpises .Milan nepredava drogy je to slusny clovek nie je to chudak ako si ty aby robil take, veci pises tu klamstva a spinis tu cloveka ktoremu ty nie si hodny aby si Milan obtrel any jeho znackove drahe topanky o teba.Ty Seredsky odpad jedine co dokazes sa tu podpisat za Pre obcan ale Karma si ta pocka a ta ti este ukaze co je zivot a viac tu svoju zavistlivu tlamu nebudes obtierat a spinit ludi .

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img