ISSN 1337-8481

piatok, 19. apríla, 2024

„Za konopných väzňov“ – práve teraz v Campingu v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Benefičné podujatie určené na finančnú podporu konopných väzňov, ktorým sú ukladané abnormálne tresty v rozpore s EÚ normatívmi pre drogové trestné činy, a v rozpore chartou ľudských práv, i v rozpore s vedeckými poznatkami.
Rovnako je toto podujatie určené na morálnu podporu rodín konopných väzňov, ktoré sú stigmatizované skrz predsudky vládnuce v spoločnosti, skrz predsudky v zdravotnom i trestnom riadení štátu.
A taktiež je solidárnym podujatím s pacientmi, ktorí nemajú prístup k účinnej a cenovo dostupnej konopnej liečbe, skrz neodbornú a na dojmoch stavanú drogovú politiku štátu, i spiatočníctvo ministerstva zdravotníctva.všetko vo vývoji update budem pridávať.
Program: –
MEDIAL BANANA
MESSENJAH
RIDA RADAR
HAF & BEYUZ
ZVERINA
ŠKRUPO
TROLEJBOYS
NOČNÝ JAZDCI
RUMASKA
CACIB DORTMUND
ABNORMAN
Moderuje a zadelí:
VEĽMAJSTER JERRY
od 17:00 hod
PODPORUJE NÁS:
Ján GORDULIČ, ktorý príde vyjadriť svoju podporu myšlienke podujatia a pozdraviť vás.
PREDNÁŠKY:
Rozhovor:
Jakub POPÍK
– drogová politika u nás a vo svete
Pavol ŠČASNÝ –
drogová prevencia,
HARM REDUCTION a problematika závislostí.
JUDr. Tomáš Zábrenszki
– dekriminalizácia a právo SR.
Prednáška:
Ribár & Partners – advokátska kancelária – absurdity trestného práva dnes a v minulosti
MEDICANN SLOVAKIA
priekopníci konopnej liečby na Slovensku
René Horváth
úspešný slovák v konopnom biznise
Alexander RAČKOVIČ – združenie freepepo
VSTUPNÉ:
PREDPREDAJ: 17,- €
NA MIESTE: 23,-€
ZISK: z koncertu bude rozdelený medzi jedenástich slovenských konopných väzňov a jedného českého, Dušana Dvořáka, na ktorých máme kontakt a dlhodobo s nimi komunikujeme.
CIEĽ: počúvnuť si dobrú muzičku, stretnúť sa, dozvedieť sa zaujímavé informácie o súdoch, zákonoch, ľudských právach a drogovej problematike vo svete a na Slovensku. Podporiť ľudí ktorí dostávajú neľudské tresty za prechovávanie a pestovanie konopy.
PREJAVOM TEJTO PODPORY DÁVAME ZRETEĽNE NAJAVO NÁRODU I VLÁDE, ŽE TÝCHTO ĽUDÍ NEPOVAŽUJEME ZA NEBEZPENÝCH ZLOČINCOV.
Prídte si užiť trochu iné poobedie a spoznať nových ľudí.
SPOLU SME SILNÍ!
Generálny partner:
GROWLAND
https://growland.sk
Partneri:
HORVATH – https://horvathswisscannabis.sk/
MediCann Slovakia – https://medicann.sk/
Xdimension – https://xdimension.sk/
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Myslienka dobra. V podstate maju pravdu. Trest by mal byt primerany spolocenskej skode. Faktom je, ze na Slovensku dostavaju ludia vyssie tresty odnatia slobody za pestovanie rastliny, nez za vrazdu cloveka. To z hladiska primeranosti trestu a aj prirodzenej moralky nedava zmysel. Tym viac, ze v zapadnej Europe travu neriesia uz roky a nic sa nedeje a v Izraeli alebo v Kalifornii ju predpisuju lekari ako nahradu tazkej chemie na tlmenie latentnych bolesti u starsich ludi. Tam to beru ako liecivu rastlinu, ktora tym ludom pomaha od bolesti. Rastlina ublizi telu menej nez chemia. Preco nepomoct ludom, najma starsim, od kazdodennych bolesti? Len ta cena vstupneho mi pride sialena. Keby sme tam isli s manzelkou, tak by sme bez napoja a bez jedla museli len za vstup zaplatit 46 eur. Jedno mi nesedi k druhemu. Na jednej strane beneficna akcia a na druhej strane vstup 23 eur na osobu.

  2. Pokiaľ rastlina slúži na výrobu liečiva všetko je vporiadku. Ak chce špinavec bohatnut na nezákonnom predaji drog mame na to zákon.

  3. keďže je to benefičný koncert (pre nejakú vec), nemohol byť zadarmo. Jeho výťažok niekam smeroval. Nemala to byť benefičná akcia pre vás s jedlom a nápojom 🙂 Kto chcel, ten zaplatil, kto nechcel, išiel na to jedlo a nápoj do mesta a nechal to tam

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img