ISSN 1337-8481

štvrtok, 18. apríla, 2024

Rómska rodina pred činžiakom občanom zanechala smetisko a išla sa baviť

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Najskôr sťažnosti ľudí na zablokovanú ulicu arogantne odstavenými autami a následne smetisko na ulici, chodníkoch a trávnikoch. Po viac ako štyroch hodinách neporiadok rozfúkaný vlastne po celom okolí.

Mestská polícia sa vyjadrila, že vec je v riešení a bude nás informovať, akým spôsobom bola náprava zjednaná.

Za úplne normálne a legitímne by sme považovali okamžité oslovenie nepochybne šťastných mladomanželov s úvodným programom dnešného večera – návrat pred panelák a vyzberanie odpadkov, ktoré po sebe zanechali a s ktorými majú cez víkend žiť ostatní obyvatelia lokality.

Následná pokuta v symbolickej výške totiž občanom a obyvateľom okolitých bytov pohodlie nezabezpečí a niekedy po víkende budú odpadky pod okolitými kríkmi a vlastne všade, kde ich vietor zafúka.

Na zdravie novomanželom, prajeme šťastný a pre spoločnosť plodný a užitočný, rodinný  život.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ale zlata mali na sebe statočne. Všetko boli sociálne odkázaní občania (väčšinou invalidi), ktorých hodnota šperkov bola viac ako ročný rozpočet mesta. A nesmieme zabudnúť, že to oslavovali už niekoľko dní vopred a hlasna hudba sa ozyvala ulicou aj po polnoci.

  2. Chudáci cigáni,furt len na nich kydáte. To smetie čo je tam teraz je iba zbytok toho čo tam bolo hned potom ako naši spoluobčania odišli preč za hlasného vytrubovania.

  3. Aj toto je dôvod, ktorým sa sami vymedzujú na okraj spoločnosti. Akákoľvek absencia čo len náznaku civilizovaného chovania. Nabudúce by som privítal prítomnosť kukláčov pri svadobnej veselici na verejnosti, dobre by sa pozeralo ako sa váľajú vo svadobných róbach po zemi.

  4. Z Majka sa nám stáva ťažký rasista. Asi sa pripravuje na politickú kariéru u kotlebovcov. Lebo pri procesiách sa tiež rozhadzujú ružové lupene, len nikoho nenapadne prísť ich odfotiť ako bordel, čo za sebou zanechali kresťania.

  5. Polícia zasa nič nevidela, tolko dopravných priestupkou čo sa dopustili hlavne že sú všade kameri ale však sú nedotknutelný

  6. som isiel okolo jeden cigos tam skriekal ako zmyslov zbaveny este aj na chodnikoch stali, slusni ludia co su tu doma byvaju tu roky ich museli na siroko obchadzat, a potom ze kto je diskriminovany?

  7. pre Dig 4. júna 2022, 18:37, ty blbe, krestania zanechavaju aj spaky krabicky od cigariet plechovky od coly a podobne, este tam aj dve sklene flase rozjeba.i a to nevravim co je vo vchode, proste hnus!

  8. Presne som si tak tiez povedala ako jeden pisal, ze skoda ze teraz neprisli kuklaci. Mali by ich vsetkych pokope. Podkatori tam cakali neviem kolko aby odisli s autami. Skoda ze prave vtedy sa tam msp neisli premavat . . . By som chcela vidiet co by sa dialo keby tam musela ist sanitka alebo by niekto musel utekat na pohotovost a podobne . . . Ale aaaano oni chudatenka utlacane co musia existovat len zo socialnych davok to asi z toho zaplatili tu limunizu . . .

  9. zase to neprehanajte, isla som okolo a podla toho co sa tu popisalo to bolo „hotove smetisko“, nepride mi to tak a ludia bezne oslavuju. Ano nemali by to prehanat, ale nedramatizujte to len preto ze su to cigani. Pozrite sa aj na svoje spravanie. Nielen oni robia bordel po meste, mamicky a oteckovia s detmi a decko odhodi na zem, nehovoriac o prasatach co vyhadzuje z okien bordel a nie su to cigani…

  10. Isiel som tade autom , pol h som cakal a cakal kym som to tam ako tak nezaparkoval.. pusyit dopredu ma nechceli a ked som vycuval nikto z hlavnej neubol iba sa smiali a sedeli v autach.. nepricetne opice.. potom ich maj rád…

  11. Kopec rómov kope kanále a tvrdo pracujú na stavbách za to medzi bielimi je plno narkomanov podvodníkov plagiatorov a asocialov

  12. Nebuďte rasisti… Oni môžu zachrániť Slovensko… Iba cigáni sa ešte rodia… Gadžo už nedokáže deti vychovať

  13. Policajty srali vodu ked ich ludia volali.. Henti mesky policajty postary by litali jak handry keby sa donich cigani pusta… Slava ciganom tales bachtales romaci

  14. Nelítali by ako handry, nebuď si taký istý. Niekedy je len lepšie veci neeskalovať. Ale tomu ty nemôžeš rozumieť.

  15. Všade je kopa hnoja,čo vietor rozfúkava a to vám nevadí?Tie fotky mi prídu trápne….čo chcel byť niekto zaujímavý?
    Iná vec je parkovanie,nedodržiavanie predpisov a hluk.Ale nerobte zas niekto zo seba múdreho,čo všetko striktne dodržiava.Jedna svadba….nevídali.

  16. veď na takú svatbu vy chrapači v živote mať nebudete.a netreba si kupovať veci iba z bazára za 0,50 centov iba vtedy vás je plný obchod.peniaze si do truhli nezoberiete.ale my aj to zlato!!!

  17. Presne tak Sereďanka chrapaci len suche rožky žerú A všetko len zavida. Jeden obed majú celý týždeň v chladničke a to žerú dookola

  18. Neustále dokorán okná bytu, z ktorého vychádzajú pazvuky. Špina všade navôkol. To je denná realita, nie len tento „svadobný“ deň.

  19. pre Kamil – nie, nevadí. Lupene rozhadzované pri procesii sú zo živých kvetov, nie umelé ako porozhadzovali po okolí rómski spoluobčania.

  20. pre Kamil – nie, nevadí. Lupene rozhadzované pri procesii sú zo živých kvetov, nie umelé ako porozhadzovali po okolí rómski spoluobčania.

  21. Nezastávam si cigánov, nemám ich rád nie pretože sú čierny ale pretože sú ako také negramotné nevychované opice. O čom je vlastne tento článok? o tom že rozsypali zopár lupeňov alebo o tom že zablokovali na štyri hodiny ulicu. Ak je to o tých lupeňoch z kvetov či už živých alebo umelých no bože svet sa nezrúti taký bordel je po väčšine svadbách. A čo sa týka mestskej polície prípadne štátnej polície samozrejme že to nebudú riešiť neviem síce ako často majú naplánované výjazdy po tejto ulici ale počas sobotného dopoludnia sa tu neukázali ani raz. Neviem si predstaviť ako by sa zachovali cigáni keby prišla polícia a robila im naprieky počas jejich honosnej svadby. Mestská polícia nerieši bežné sťažnosti nás ktorí tu bývame spolu s touto čvargou a ktorá arogantne parkuje na rôznych miestach kde je to zakázané no nedajbože by sa tam postavil niekto obyčajný hneď má papuču. Mestská polícia nevie ani načas prísť keď mi niektorý z týchto bírešov stojí na mnou prenajatom mieste a ja nemám kde zaparkovať hlavne že si platím cez 250 euro ročné za to jedno posraté miesto a večné veky mi tam stojí nejaký cigán s anglickou značkou. Keď zavolám na mestskú políciu tak im trvá vždy viac ako 15 až 20 minút kým prídu a niekedy neprídu vôbec pretože vedia že s cigánom nepohnú. Takže späť k veci a článku jediné za čo by mali byť odsúdení bolo blokovanie ulice a znemožnený príjazd a výjazd obyvateľov ktorí tam bývajú.

  22. To sa v celom cinziaku nenaslo 10 chlapov s palicami a nabehlo tam a im to nevysvetlilo? Sak kolko vas tam biva? keby to spravite raz, tak uz v zivote tam nebudu robit bordel. Toto v seredi chyba, jak kedysi pravidelne dostali cigosi bitku a bol pokoj na par rokov. Dat na hlavu ciapku, na hubu rusko a nikto nikoho nespozna. Kazdemu jednu s palicu cez papulu a hotovo.

  23. Áno chudáci.. Oni za nič nemôžu.Zgerba cigánska iba nás to viziera,berú socialku od nás,z Anglicka….A len sedia v parkoch,na kavickach…atď.Dat TU sobranku poriadne do late.Sami poberac,sami kšefty z Drogami…Zatrhnut im VSETKO…..Človek pracuje ako kokot,sprepacenim.A oni sa volajú ako tulene po celej Seredi…

  24. Prasacie cierne tulene.Iba žerú,A berú od nás .Obycaj.Ludi.Dal by so im takyyy kopanec do tých tlstych riti..
    NECH IDU PRACOVAT.zgerba Cigánska…

  25. TO SU CIGÁNI.Cistota im nič nevravi.Vyserem sa a niekto to uprace.Od tial po tial.Sered by to mala riešiť…TU skurvenu cigánska zgerbu…

  26. pre qcko,pokial tu budu ich ochrancovia mimovladky a vselijaky ultraliberalny bastardi tak sa to rozhodne nezmeni.tie cierne tulene budeme a aj nase deti stale krmit.

  27. Toľko komentárov na cigánov pozrime sa ako biely závidia že sa cigáni bavia a robia oslavu svadbu to im vadí .. ukážte mi Vy biely čo a kedy poviete niečo dobré naciganov cigáni sa aspoň berú robia svadby ale biely len skáču jak matrace jak šva z chlapa na chlapa a dobre je prosím Vás beloši spametaj sa už

  28. Môžete sa hanbiť,že nadávate furt na cigánov,sak to je trápne,hlavná vec,že ste všetci kukali cez okná a tlieskali ste.Ano závidite vy bastardi,že v živote neurobíte takú svadbu! v anglicku robia,každý deň osem hod.nemaju peniaze zadarmo,a chodía do roboty preto,aby ich deti žili a užívali si,lebo si tie peniaze nezoberu do hrobu jak vy zebraci!A ta co píše,že nemá kde parkovať,nech sa páči,sak vie kde byvaju,nech príde a povie,nech sa nebojí.A neviem o jakom bordely píšete,o tých pár lupienkoch????A kto ich upratal,vy???prišli ráno a všetko upratali a robíte sa že ste čistí???Sak je vidieť jaké mate domy,fuj,čo upratujete len v sobotu!Cigánka upratuje nonstop keď dôjdeš k cigánov tak všetko svieti,ne jak u vás vy smradi špinavi….A ktym kukláčov bodaj by vás poj….li do tých zavistlivych papul,začo by ich mali zobrať kukláči zato ze majú svadbu???Sak sa spamätajteuž konečne!!!!Ja tu rodinu poznám,oni sú slušní cigáni,v živote nebol snimi problém a to ze ich počuť,alebo že majú návštevy a co????Aj to závidite????A k čomu sa mali vyjadrovať policajti,alebo na co by to mali riešiť???Vás kto rieši keď máte svadbu,keď sa bavíte???Nikto…Véd není dôvod!Je mi vás luto vy chudáci zavistlivi,len aby ste neumreli zo závisti!!!

  29. Cikan ! Celi zivot nerobyl a dochodok ako president ! A my co sme poctivo pracovali a zivili tuto cvarglu nanichodnu dostaneme velke hovno ! Ale vsak sme na Slovensku . Spravodlivost co to vlasne je ?

  30. Kukláčov na vás volať na vás bielych tak sa tu opeknujete jak keby ste vy všetci sekaly dobrotu …rasizmus je iba tu na Slovensku keď už niekomu vadí to že je svadba tak potom treba ísť smer Pezinok a henten primitiv čo tu napísal že kukláčov na cigánov … Tak tomu by som odkázala iba to ty musíš byť dobre hladný lebo keby si bol dobre nájdený tak by si bol aj spokojný aj kľudný a nikomu by si nezávidel

  31. No a tomuto čo napisal že robí na cigánov že má veľké hovno a cigáni majú dochodky ako prezident … Tomuto chcem len odkázať toľko že keď dostal hovno tak si asi hovno robil ..každému čo patrí hahahha

  32. Anonym 10. júna 2022, 7:59 – to by som netvrdil. Spytajte sa stoviek tisic sucasnych dochodcov, ci hovno robili…

    Momentalne su na dochodku ludia, ktori prave cely zivot robili ako kone a napriek tomu maju dochodok na urovni zobraceniek.

    Problem – skutocny problem ale nastane v momente, kedy nebude dostatok ludi v produktivnom veku, ktori musia robit a platit tych na dochodku. A tam spolocnost zial smeruje…

  33. Mne také veci nemusíte písať …idem vám niečo vysvetliť aby ste tomu pochopili aj Vy Miloško môj dedko celý život robil zlievarni a mal zásluhovy dôchodok a moja babka robila celý život v kovacni a sme cigáni my vieme čo to je robota a aj dôchodok a to mali iba jedno dieťa ..dôchodok sa vyvíja aj z toho akú robotu ste robili šak nemôže mať upratovačka viac dôchodku jak ten ktorý mal robotu zlievarni povec sme si narovinu zlievaren to je jak baňa… Ale treba napísať komentár aj na takých čo len cigánov obviňujú Vy ste teraz začali komentovať mňa ktorá aj nás cigánov obhajuje ..ale to že tu ľudia píšu že len kuklu si dať a bit ich ktorú by ste sa mali vijadrit ….vy riešite tu ľudí že majú malé dôchodky …

  34. Píšte v súčasnej téme aká konkrétne je vijadrit by ste sa malý ľuďom čo píšu že počas svadby chceli volať kukláčov ako to tu píšu …

  35. Píšte v súčasnej téme aká konkrétne je vijadrit by ste sa malý ľuďom čo píšu že počas svadby chceli volať kukláčov ako to tu píšu …toto je normálne? Prečo ktomuto ste sa nevyjadrili

  36. Akože čo má by pred lidlom? Špaky odpadky a iné….a vôbec šak odpadky sú po celom meste nebodaj chcete aj foto a nehovoriac otcom že si Lidl nevie ani kríky dať ostrihať…

  37. Lupienky od kvetov, a ľudia čo sa zabávali a vás ide jebňu. Ť My sme taky národ že napíšeme článok o lupienok ale že sme bezdomovci Európy nikto nerieši

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img